БФ по борба: Дудова не се яви на днешното преборване с Юсеин (обновена)

Федерацията реши то да се състои само ден преди заминаването за Будапеща

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Долу турците! Да живее България!

Петър Касабов къв турчин е ?

ей много си прост

Има ли една федерация където да няма проблеми ? Трябва яко чегъртане на всякъде!

Кой ли се интересува от тъпите и лакоми спортисти

"Националният" "треньор", който излъга пред камера има наглостта да продължава да маже, след това! Естествено, че след като не е тренирала от 10 дни няма как да се яви! И "Фдерацията" за нищо не става - един от налкото останали спортове не международно ниво и него ще го закрият! ОСТАВКА!

Във всички федерации е пълно с ФЕДЕРАСТИ...

Жалко, не можахме да направим шоу..-.-

Те циганите са виновни. Ние ганювците не сме такива.

ще се борят в самолета

Самобото е същото, откакто го взеха тия тъпички момчета(близнаци) нема никой в мъжете. Добре, че винкнаа прилятеля си Камен на 40+ години да ги отсрами с медал на едно от първенствата.

Тези са като БФС - отчитат дейност и вземат огромни заплати. Каква е тази федерация от сума народ персонал а реално имаме 4-5 добри състезателя но персонала на федерацията е повече от тях. А със сигурност и пари повече се вземат там във федерацията като заплати и бонуси отколкото получават спортистите.

Като си се издънил не може с втора издънка да оправииш работата. Дело за пропуснати ползи и българския съд да си свърши работата!

Защо след като го хванаха в лъжа този треньор е още на работа? Така ли се работи във федерацията?

Що се трие тука, че Дуди се реза с нож преди 2 години поради лезбиански несподелени чувства. Лъжа ли е?

няма отношение към днешния казус.

Това са градски легенди, тя сама си казва, а и наскоро спомена, че една от причините за отношението на федерацията към нея. " - Вашата история е като сценарий на холивудски филм. В един момент беше доста мрачен. Какво точно се случи с вас, за да посегнете на живота си? - Това е тема, която не желая да коментирам повече. Ще кажа само няколко думи, защото беше много интересно за всички. Изприказваха се много глупости. Изобщо не е било любовна драма. Нито с жена, нито с мъж. Беше много неприятно за мен. Бях в тежък депресивен момент. Случайно се разхождах и мернах във вестника как са ме изтипосали, че съм имала връзка с най-добрата ми приятелка. Беше грозно. Идваше ми да потъна в земята. Както се чувствах зле, ми ставаше още по-зле. Моите близки четяха тези неща. Четох и как майка ми била починала през март и затова съм го направила. Пишеше как съм вземала допинг. Имах лични проблеми. "

Ще видим. Легенди са докато се не омъжи за некоя жена...

Нали никой не очаква някакви титли и медали...

Некви мързеливи хрантутници се събрали на една маса, хапнали, пийнали и изходили поредна глупост. Но си взели заплатките

Повечето федерации в България са за тотално прочистване също, както БФС.

Като се има за велика що бяга от пряк двубой като дявол от тамян?!?

Ще ти обясня - такъв двубой два дни преди турнира ще е удар и за двете. Може и травми да получат, всичко е възможно. Няма да влезнат свежи в двубоите на турнира е другата причина. И трето, това не е начина от днес за утре да се организира.

Когато си слаб и си знаеш. Когато си силен нищо не те плаши. Всичко е оправдания.

С този начин на управлени борбата се е запътила към състоянието на футбола и волейбола - ето вчера Катар - България : 2 - 1! Да ни е честито! А дано да останат тези федрации, за да се разпадне всичко (каъм върху камък да не остане)! И след това да правим от нулата както трябва! За да няма вредни навици остнали! Както се казваше за бардака и труженичките :)

10 дни не е тренирала, а Тайбе се подготвя за европейско, ако си се занимавал със спорт ще разбереш. И тежък мач 2 дни преди началото на Еропейскоро?!

по рождение ли си тъп или си получил мозъчна травма?

А ти като си тъп що пишеш?

Опитват се да изпратят Тайбе на първенство без рускини, за да вземе злато за последно. А Биляна..ще почака,нали.

Поредния гаф в българския спорт, Тайбе не е минала кантара първия път, правилника е нарушен! Край, няма какво повече да се коментира.

Поредната гавра с БЪЛГАРСКИ елитен СВЕТОВЕН И ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОН! В името на някакво турче направиха нашето момиче на маймуна....

От мутри какво да очакваш. Видяхме мутрите с държавата какво направиха за 30гждини пък какво остава пък за някаква федерацийка.

правилно, да си пращат любимката, която се провали на олимпиадата и без това ще я изтормозят съдиите с неадекватни решения.

Мдаа...Това е добра идея и за т.нар. национален отбор по футбол...Не трябва да се явява на никакви контроли с арабски, азиатски и африкански отбори. Инъче рискува да губи и с катастрофални резултати и да навреди на БФС-ръководството....

Егати порнографията. Вчера вечерта го решили, че днеска ще се бият. Чудя се Дудова какво още прави в рая корумпирана държава. Да заминава в чужбина момичето.

Вярно. Вчера решиха да хвърлим маските от 1 април, а днес да не ги хвърляме ...никога. Даже ме мързи да викна ОСТАВКА...

Има ли нещо неопорочено в България,голяма мъка навсякъде....защо,докога?

На треньора на Дузова.

Даже и в борбата, само на мускули не става

Тези са си направо за съд и присъда. Това не е подигравка само с едната състезателка. Това е подигравка със всеки който харесва спорта......

Тея са супер нагли...Много добре знаят, че нама, как да стане...

"Снощи около 20 часа федерацията обяви, че ще се състои ново преборване между двете, която да определи коя ще се състезава, като началният час на кантара трябваше да е днес от 8 сутринта, а самия двубой от 10:30 часа" Вероятно са уведомили Дудова за решението си в 9 часа днес.

До човека,натиснал несъгласие с мнението-Ясно е че не са я уведомили в 9 сутринта,но когато Ти си се готвил и си спазвал режим за 18.03 там се подиграват с теб и пращат друг на твое място,,,,,,след 10 дена насрочват ново преборване със състезател извън режим защото знае че няма да се състезава и състезател които тренира ,това е меко казано безумно и с цел да оправдаят предното решение