БФС отказа искане на Бербатов заради... дезинфекция

Кандидатът за президент на централата настоява за извънреден конгрес

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Перуката, Лечков, Венци и цялата кохорта далавераджии узурпирала БФС доведоха българския футбол до аматьорско ниво и синоним на черно тото. Ако имахме прокуратура отдавна да търкаха наровете в СЦЗ, а вместо това те са несменяеми и пожизнени.

Митко ние сме с теб!Докога ще ги търпим тези узорпатори?

Това ръководство на БФС е същата гадория като доскорошните управници от ГЕРБ. Далавераджии и крадци!

Пръскали са за бълхи.., значии, има нещо, чистотата преди всичко. Друго си е парцала да играе))

531 клуба с право на глас!!! Абе ние имаме ли 531 реални футболисти в България?

Наглоста на това смотано келеме е безкрайна.барбуков-НЕ СТАВАШ БЕ БОКЛУК

Трябва с новичок да напръскат май.

Регистърът на спортните федерации и спортни клубове - техни членове е публичен се води от Министерството на младежта и спорта. Само ако БФС са подали молба вчера за вписване в регистъра на нови спортни клубове, броят на клубовете пълноправни членове може да е различен, иначе регистъра е абсолютно точен. Трябват на всеки нормален човек с телефон или компютър 2-3 минути за да провери броя на спортните клубове, членове на БФС.

Боби перуката (мокета), трудно ще бъде ИЗДЖАГЪРТАН!

Бератов, като трябвяше да играеш за националния отбор с нацупи и си вдигна чукалата. Сега с какви очи искаш да управляваш българския футбол. Ти си един предател и завинаги ще си останеш такъв. Нямаш никаква работа в БФС!

Бербатов е страхотен. Но тук в бг са подредени, мафиот, пияница, простак. Така е и в политиката, така е във всичко. Оплетени мутри като свински черва. Успех, Берба.

Добре направи, да му счупят краката нашите уроди завистливи ли искаш?

Бербатов наркотрафикант!

Давай, Берба! Народът е с теб!

Жалко, че всички мутри станаха политици. Как си трябват няколко мутри да пребият л@йната от САЩ94. Особенно Перуката и копеленцето му. Също и Юрдан Лечков, този лъжлив и крадлив циганин е за здрав бой.

Да съберем пари да платим на мутри да бият Перуката и Лечков. И да бият и копелето на Перуката и курвите да му ебат. Егати и нагли мангали!

От уж най- успешното поколение, а всъщност едни л@йна. Така е и във всички спортове в България.

Правили дезинфекция, а пускат разни араби ,негри и китайци по СТАДИОНИТЕ, БЕЗ маски.. Трабват Куршуми за таквиа ПРЕДАТЕЛИ и за маймуните... После НЯМА да ни трябват маски.. НЯМА да има кой да ни заразява с вируси...