БФС отстрани Лечков и насрочи изборен конгрес

Членовете на Изпълкома гласуваха за елиминирането на първия вицепрезидент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

към футболната легенда Йордан Лечков, но нов бардак със стари курви не става!

Лечков доказа, че е голям глупендер. Мисля, че няма изненадани.

в близките две години ще видите какво ще ви се случи. Пък Тогава нека смръзнат били, пък Тогава нека устна в гроба!

.

Е,понеже има претенции да управлява и да няма конгрес,имаше нови полицейски акции в БФС... да си плешив, не винаги означава че си умен ...

Най-после . Трябва ДАНС и Прокуратурата да влязат и в Българската Федерация по Тенис - Григор димитров открадна близо 10 000 000 Долара от Данъците ни . Това е Втора Серия .

.

Очевидни Лечето се е оплакал на УЕФА. измет

Тия не могат да организират един конгрес 8 месеца?

Лечков беше герой 94-та година, после си инвестира спечеленото в хотели, после се набърка в политиката като кмет, после се намеси и във футбола вече като началник.... и съвсем се оля. Стана много нагъл и неморален.

Едно смислено и правилно решение, но защо толкова късно!

Беше да му бият дуСпата !

Аз това за него го говоря говоря. И никой не чува нищо. Той е един алчен човек. Сега това с корта ако стане в София. Ще си осигори и внуците.

Винаги са ми се стрували съмнителни хората, които до 50-тата си годишнина не са не научили да говорят на правилен книжовен български език. Дригият пример го знаете, кое е...

Григор Димитрол е откраднав 10 млн. долара от данъците?

Й.Л. може и да е прав от юридическа гледна точка, НО ... от морална гледна точка е компрометиран като ръководител в БФС. Явно лицето Й.Л. не може да схване, че в очите на нас редовите зрители "върви в пакет с кръшния танцьор Б.М.". Освен това Й.Л. със сегашното си поведение отстрани изглежда като човек, който "не иска да пусне кокала". Бих посъветвал лицето Й.Л. да вземе да спре да се пъне "като магаре на мост" и да се маха от БФС, защото се излага (изглежда като нагъл тип с поведение на мутра от 90-те години на 20-ти век).

Григор си изкарва парите пред очите на целия свят.

Беше добър футболист,но чак пък легенда.

Баси маата! Сега сме края на ноември 2019, а новия суперпрезидент на суперсъюза на ритнитопковците ще стане известен (може би) през юни 2020!!! Та консервативния ЕС по-бързо си избира ръководство

Лечков ще рита до последно...

Най-големият зор ни е кой катил ще краде от БФС. Българският футбол нито е приятн за гледане, нито е популярен като спорт. Ползва се единствено за да се правят печалби от залагания и да се крият разходи чрез "спонсорство", останалото е мениджърска къща "Лудогорец" и контрабанда на чужденци в ЕС.

пълен селски простак ..от къде иде и за къде се бута..

Швейцарският пратеник ще разбере всичко, което ще му каже М. Касабов, сигурен съм.

Благодаря БФС , че са отстранили наглият сливенчанин !

Радвам се ,че Борислав Михайлов тръгвайки ,прави добро и дупето Лечков го няма.

Много меко! Мечков не дупе а задника и то супер нахален!

сливенски Лисицин Марко е по нагъл и от Мая Костинбродска .

Махайте, Емо, перуката и всичко, което е с коефициент на интелигентност под нулата.

Поредната простотия в България, ама този неграмотния от Славия той ли ще оправи футбола, ебати смешниците

tonk11

За ДРИГИЯ пример не знам, ама да те питам -ти на колко си?

защо Лечков има поведение на ром?

Крадливото Лече е нагъл. Краде в Сливен, краде и в БФС. Човек тръгне ли на схеми и пачка, не може да се спре. Жалко. А толкова радост ни донесе с онзи гол срещу Германия. Но, никога не е късно човек да стане за кепазе.

Супер. Що чак сега ;)

Този е пример, че колкото и да си добър в дадена сфера, ако селското в тебе е по-силно няма, спасение, типично за провинция поведение, наглост, нахалство и примитивност.

Вече не е модерно да си плешив. Всичко трябва да се измете от БФС-тУ. И Емчо и Касабчо, всички до чистачка.

Палиачи! Онези дето се джафкат и не могат да решат дали да са или не в Евро-съюза си организираха парламентарни избори за месец и половина, а на вас повече от половин година ви трябва! Маймуни, ама и много маймуни ви гледат пред екраните и по стадионите! Сега да видим как всички те ще крякнат и ще наредят минусите! Ама то лудите не си признават! Хахаха, най якото самодоказване на диагноза!