Коментари - БФС реши: 16 отбора в елита от новия сезон и без конгрес през лятото | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

споменаха някак си че 6 кметове на общини били за 16 отбора кои са те 3 те ясни и взели тяхното мнение ама напролет тия същите ще искат 18 отбора господ помни и трите лизачи на перуката в 3 дивизия те нямат финанси за 2 дивизи ама сега се ослушват чакайте циркове в четворка каре на уж изпадащи мачове без смисъл

Ако в една игра няма правила, които да се спазват, то тогава се получава анархия. Българския футбол е една голяма АНАРХИЯ. Туморите в БФС трябва да се лекуват с лъчетерапия и ако тя не помогне, то тогава трябва злокачествените образувания да се изрежат от дъно. А футбола е една прекрасна игра, която е обичана от милиони фенове!

И там има...но това грам не извинение...

от големите разбирачи тук да ми обясни какво значение има дали са 14 отбора или 16 отбора или просто ви е яд,че Славия няма да изпадне(тя така или иначе нямаше да изпадне)

За да няма отбори, които да не завършат, защото нямат пари. Всяка година в България има такъв профи отбор. И 14 са много. А-група с 10 и да играят по 4 пъти помежду си.

То ако е за въпрос и 3са много в тази грозна пародия на футбол и първенство...

То ако е за въпрос и 3 са много в тази грозна пародия на футбол и първенство...

Кой ще плати цената за сакциите след промененият регламент след края на сезона .

Напротив, трябва да НАМАЛЯТ броя на отрборите и да ИЗГОНЯТ всички африкански ДЯВОЛ- маймуи, който ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ и КРАДАТ Парите и Работаа на българските футболисти. ВЪн всички ДЯВОЛ- Маймуни и ТРАФИКАНТИ на маймуни от БФС.. Да бягат с разпрани гъззове към Африка както бягаше Веска Меджидиева...

И какво сега? Уволних се и сега се назначих пак... егати работата.

Мааа@а ви корумпирана!

За да не вземе да изпадне Венци дебелото, вчели че му гласували промяна. БГ футбола е едно блато, начело с Перуков.

Венци Стефанов - торбата дебела пълна с лайна, които излизат всеки ден от устата му, сигурно се е осрал от кеф. Лоби Михайлов - некъдърния, корумпиран алокохолик, срам за човеците.

Всъщност големите б0клуци във футболния съюз не са т.нар. "четвърти в света", а тези тарикати около тях, коита се възползват от простотията им и желанието за показност. А те тихичко си дълбаят на завет и от време навреме излизат да обяснат как не искат тези постове, но мъка, някой трябва да тегли.

Такъв цирк като в тази т.н. държава и в банановите републики няма! Буквално всеки си прави каквото си иска...