17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Без вратари и в БФС!

Да изритаме цялото ръководство и нов конгрес без старите имена.Мръсни продажници,марш от българския футбол!

Корумпирани люде от БФС - работите със забрана не стават! Господ забрани сладкия плод - но Адам и Ева откраднаха ябълката. САЩ забраниха алкохола - появи се мафията в ЧЕРНОТО(-ТО) да го разпространява. Стимулирайте развитието на българските школи да произвеждат качествен материал (футболисти, треньори, стратези, скаути), другите да се "бият" за тях - тогава и ние ще просперираме. Забраните са черта на диктаторските режими. За ръководители са нужни хора с управленски опит и знания да управляват финанси. Каква е образователната степен на ръководителите в БФС??? Питам аз.

Десното бегче, зетчето на Перукан е на 35. За да не го измести някой, да измислим и за него нещо подобно.

Това е дискриминация!!! Защо трябва да има забрани? След като водещите наши отбори взимат вратари (а и не само) от други школи - какъв е извода? Когато нашите школи започнат да произвеждат качествени вратари (а и не само), за които чужденците ще се избиват да ги притежават, няма да има нужда от такава забрана. Кекави са ни школите и управниците. А това тук от всякъде мирише на шуро-баджанащина!!!

Аз само подозирах, че вратарите са проблема на българския футбол. Но след мъдрото решение на перукерите, вече съм оптимист.

никито, михайловиа, малката перука, вратарче на уефски до живот! Ура другари!

Това ли беше револзционното и решение на БСФС???Защо само за вратарите,защо не и за левият бег,за център халфа и за лявото крило????Или за другите освен вратаря все още бащите им не са били шефове на БСФС:))))АГАТИ държавата и футболен съюз щом такива пиянки опеделят развитието им

Татовото демек "малката перука" е вратарче и никой не го иска, а трябва да му се намери работа. Абониран е за национала независимо от това, че е с две леви ръце, ама нали тати е бос.

Никито пази в националния, а сега искат и да го уредят да пази в някой клуб.

То май само това е начина да намерят работа на малката перука, чак се учудвам че направо не са забранили на каквито и да е вратари без кръвна връзка с голямата перука да пазят...

Наздраве,БОБИ!!!!!

Вратарите са ама най малкия проблем във футбола в България а полевите играчи които са 90'% за тях взимай важни решения

Перуката ептен изпер(у)ка!

Цялата история е на тати детето да е вратар на Левски !

Защо от следващата година? Синчето много ще чака, за да го пуснат в игра! Ясно е, че вратарския пост е най-проблемен в България, затова "ряволюцията" започва от там.

То невероятно "революционно решение ... Целият свят направо е притихнал от тая "революция". То в Бг футбола вече 30 г. правят "революции" и става все по-зле.

Това е правилно решение. От тук до края на света ще пази вратата само на Перуката сина му, мамин Ники хемароида. Тва е. У уефскиту да речем.

Следващото решение ще е как да се онаследила стола на тати в БФС

Смърди та се не трае

Следващият треньор на Левски май ще е Балъков

Прав си Ама как да се случи Ако го можехме нямаше да я докараме до това положение

Kalaschnikov

Сигурно има начин за жалба до УЕФА- директно срещу Перукан или целия БФС?? Юристи да кажат. Призовавам за бойкот на всички мачове на т.н. Нац. отбор- празен стадион, от тук нататък!

Че то аз това и правя, повече от 10 години не съм стъпил на мач, даже и по ТВ не ги гледам...

Такива ,,революционни,,решения от партии и депутати ....Ха мамата на държавата Сега тия го правят с футбола

Представям си разговора в неделя по обяд след баня: - Тате пък Хубчев не ме пуска да играя :( - Нема страшо татьовото утре ще оправим нещата. "БФС с революционно решение ....."

Ще се прославим по света с ,,революционните,,решения на ФС. Това със сигурност ще намери отзвук и разбиране и със сигурност нашите футболни управници ще са фаворити за управленски постове на световният и европейски футбол... Но защо Балъков им играе играта,имах по-добро мнение за него Успешно се компрометира и той За съжаление

Революционно щеше да бъдат вкарани в затвора цялото ръководство на БФС+президентите на отборите,които перат пари и крият данъци

Направо да спира състезателните права на вратари, които не са плешиви. Това е единствения начин Плешолета ел Перукан да играе.

Героите ни от САЩ 94-та успешно се превръщат в антигерои на днешния ден,за радост не всички

По-малоумно решение трудно може да се измисли! Защо трябва да се ограничават играчи извън ЕС? Това означава по-некачествени и по-скъпи играчи за отборите. Това което трябва да се направи е отборите ни задължително да играят със 7 или 8 българи (родени в България, а не натурализирани) Просто и елементарно!

Перукана наредил на циганчето-тренер - не вземи ли чалгарина в национала - маха го!

Е какво толкова революционно. Трябваше да се осигури место на малката перука. Догина ще се приеме още по-революционно решение вратари само от Б-я. Ами застарява момчето.

Трябваше направо да приемат правило, че Никиту Михайлов трябва да е титуляр в Левски и националния отбор. По-лобистко правило не бях чувал скоро!

Днес да не би да е 1 Април? Ако това е истина фамилия Михайлови удари дъното....Подчертавам, че съм левскар

Демокрацията донесе анархия. Спортисти и физкултурници станаха кметове, премиери, мозъчни тръстове и т.н. а бяха едни прости провинциални момчета, на които прехода даде златен шанс. Няма как успешно да управлява някой, който не е прочел една книга в живота си а цял живот е бягал след топката, са го били в главата, са го тръшкали на тепиха, са го нокаутирали на ринга и т.н. и т.н.

На кривата ракета космосът й пречи! Нямаме футбол от соста време, като гледам няма да имаме и още доста време. И вината е изцяло на БФС. Най-доброто, което могат да направят, е да си тръгнат! Жалко наистина. С носталгия си спомням за хубавите времена.

Не се вдигнат тия левскари и цесекари да заобградят БФС - САМО НА ПЕРУКИ ШИ СТАНЕ!

И аз това го говоря от много време! Те боя с вестниците ще го изедат. Само кога ще е? С тази грозна постъпка, ще ни бъде натикван малката перука до 55 години.

Всъщност решението няма за цел да развива българските вратари, а вратарите от ЕС. Защото може испанци, италианци французи и т.н., но не може Миятович.

Има изисквания на ЕС, за свободно движение и работа. Не могат да забранят играчи от ЕС. Иначе БФС ще е съден.

Могат да ограничат бройката, съвсем законно си е!

Единственото смислено нещо което в БФС могат да направят е да подадат оставка групово.

не изчистят възтъмничките играчи от българските отбори, българско първенство няма да има, а и никакви успехи на международно ниво няма да се случат...Когато в българското първенство играеха български футболисти, имахме и успехи!!! С тези възтъмни юнаци нищо няма да имаме...

Schilo

Защо точно на вратари? Да не е нещо, свързано с Ники-то?

Да осигури работа на синчето си. А за това БФС може да бъде съден, че го прави по критерий като вратари. Освен това когато задават такива правила, трябва да споменат, че не важи за досега игралите тук. Така поставят клубове в позиция, да се освобождават от играчи.

Направо пълна забрана да има вратари, които не се казват Ники Михайлов. Да им дойде акъла.

само вратари? Вопиющо слабото представяне на родния футбол на международната сцена се дължи на невероятно големия брой чужденци (главно от развиващи се страни) в родните отбори. В същност футболното ни първенство не е българско, а мултинационално и по същество безсмислено...Защото въпросните възчернички играчи нямат нищо общо с традициите на българските отбори, на българските градове и т.н. Ето защо мачовете се превърнаха в сборища на лумпени, избиващи комплекси за малоценност в реалния живот. Истинсите любители на футбола изчезнаха от стадионите! Но на БФС не му стиска да намали броя на чужденците в отборите до 3-4 да речем...Много по-евтино е да наемеш някой несретник, ритащ в бедна страна, отколкото да възпиташ собствен кадър...Само че роден футбол няма да имаме, а успехите ще ги гледаме през крив макарон...

Тези чернилки са класи над родните ни ганьовци.

защото в БГ реално няма футболни школи, които да готвят класни футболисти. това, че ще дадем български паспорт на някаква чер..ка, няма да доведе до успехи на родния футвол.

Си мислехме, че калинките са само при Боко банкянски и в европарламента. Лошото е, че и футбола ни е вече от пияни калинки.

А бе, специалисти и не толкова специалисти от dir-a, какво революционно видяхте в това решение, та избълвахте това бомбастично заглавие??? Или просто да привлечете повече читатели в Корнер-а. Ония смешници от БФС само имитират дейност и никакви решения за момента не могат да вдигнат мъртвеца, който наричаме български футбол. Ритнитопковци, които са на десетилетия назад...

Тези утре ще излязят с решение, че на вратата на Левски трябва да пазят само вратари с малко име Ники.Други не се допускат.

Ей сега ще ги ударим всички в земята, като създадем най-добрите вратари в света. Непробиваеми! Ще бъдем единствените световни шампиони, стигнали до титлата с 0:0 в редовното време и победа с дузпи. Наздраве!

видно е че черуката и останалите само с тояги могат да освободят футболния съюз !

Явно Хубчев не ще да слуша и да пуска Никито и сега се чудят каква схема да му измислят.