БФС спря правата на замесени в скандала с автомагистрала "Хемус" съдии

По неофициално данни Борислав Колев е получил траншовете от 53 млн. евро

Обратно в новината

Коментари - БФС спря правата на замесени в скандала с автомагистрала "Хемус" съдии | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, явно сме много добри на футЗал, щом и европейски съдии имаме....

Е те това са, на Боко Тъпото бушоните. От един пачки по петстотитачки в евраци. От друг кюлчета златни. И те така, и къщичка в БарЦИлона....

А след къщата, още 19 луксозни имоти в София за една година

А ВСС какво е спрял до момента? Или неговите подопечни съдии нямат нужда нито от морал, нито от спортсменство?

защо ли ми се струва, че определени хора нямат никакъв интерес този да проговори...... Много Ковид напоследък.....

Това е смешно. Ако има престъпление трябва да има истински присъди, не БФС да спира правата.

Аз, че си гушна 53 млн., пък вие ми спрете правата.

иска процент

Интересно, Перуката почнал да играе в отбора на Мунчо

БФС да вземе да си спре правата на себе си.

И кое е незаконно? Инхаус с който спекулират е законна процедура. Авансови плащания също не са престъпление ако има гаранции. Престъпление е ако фирмата взела парите не свърши работа. Ако е заложила техника си я губи. А как ще тегли парите, на кой ще ги прехвърля си е нейна работа. Това звучи много добре за пропаганда, но никой няма да влезе в кауша.

Законно е ако първо е направено с необходимата документация от страна на Агенцията, законно е ако агенцият сключва договори в рамките на правомощията си и с бюджетът който разполага. Законно е когато това се изършва върху собствени имоти. А реалността е че едни хора от агенцията сключват без конкурс по ЗОП договори за милиарди, за неща които дори още не са измислени как ще се направят и то върху земя, която частично е държавна, тук изобщо не говорим за строителна виза, защото за този лот няма грам документация. По същата причина околовръстно на София все още няма акт 16 както и всички по-големи магистрални проекти, които тиквун се гордее че бил построил. Нещо неясно или това е вече новото законно?!?!!?

Хич не ме интересува дали Околовръстното има акт 16, а това, че от Горнбански до Младост не се пътува 1ч. по офроуд трасе. Много бързо забравяте. На който му е по- важен акт 16, а не безопасността, да не го ползва. Айде със здраве

А не е строена от Герб.

Има два варианта. Клошарите явно са били ползвани като представители на кухи фирми. Но кой е превеждал парите на тези кухи фирми. Вариантите са с подправени платежни нареждания някой по веригата да е направил това. Няма начин някой с акъла си да ги е подписвал от отговорните за Хемус ... при всички положения Банката ако не може да докаже, че не е допусната грешка ще има конкретен отговорен. Все пак според мен става дума за пробойна в банковата сигурност.

Така ли му викат вече? Пробойна? Пробойната е в Банкя. Цялата система с инхаус процедурите е измисляна за да може да се врътне тоя номер и да се гушнат кинтите. Колкото и да е смотан ЗОП, при него поне остава следа кой е взел парите и кой какви ангажименти е поел. Още когато за пръв път въведоха инхауските беше ясно, че ще разпределят към свои хора, ама те обясняваха, че така по-бързо ще стане магистралата. Оказа се, че то ставало дума за магистралките от бело.

За какво са им на успешни хора с кариери тези милиони? Ако незнаеш как да ги внедриш?!?

Дооообре, без тиквата да си даде рязрешението НИКОЙ, повтарям АБСОЛЮТНО НИКОЙ не смее дори въздох да си вземе, ти ми обясняваш за двама клошари, един данъчен и двама футболни съдии решили да задигнат от тиквун милиарди и да не му построят любимите пътиша и видиш ли тези наглеци си стоят най-необезпокоявани в София и единя си играе футбол с приятелчетата, другия си ремонтирал колата... аре стига с тези овчи постановки. Общото между тия убавци, е че са компроментирани с хазарт и са лесни за бушони... Тиквата, че едно дронче прелетяло на 50 метра от него направи ебати кампанията, че го следели извънземните, а тук че му отмъкнали милиарди една дума не е обелил, не се ли чувства измамен, не иска ли да им знае имената, нали все ги дава на съд, на прокурор, нещо тука тишина, не му да коментира по темата ама хич...

Напълно си прав, пътищата и магистралите ги ползва само Борисов, обикновенните хора не се интересуват от тях

Какво е футзал?

Нещо като джитбол само че по-голямо.

и тези от БФС ще бъдат изхвърлени!

За тия чували дето се раздавали дамаджаната се изхвърли предизборно ... ама май става дума за измама на ниво банкова сигурност, а не за "авансови плащания" каквато беше неговата теория. Ако наистина през цялата 2021 измамата е вървяла а те са търсили под вола теле при целия фокус, който имаше върху Хемус смятам някой трябва да му се потърси наказателна отговорност.

1000лв на първа линия за медици,срещу милиони в тила на Народа на свиркаджии

корупция с невиждани размери. Но,това без чадър от службите и АПИ няма да стане

Двамата до стената по бързата процедура. Осъществилите чадъра над тях също. Е Бг трябва да се разстрелят поне 10 000 крадци по документи -ДДС, обществени поръчки и поне 1000 политици, за да се насади уважение пред закона и страх от възмездие

Изобщо не е ясно за какво става дума тук. Чадър дали има или обикновен хакер превеждал пари на фирми бушони чрез слабост в системата на банката. В момента няма информация по случая.

Такова нещо като "обикновен хакер" няма. Има престъпник, който с благоволението на властниците краде от нашите пари. После излиза един по Севда TV и се сърди, че далаварета е прекъсната. Били спрели строежа на магистралата ви'иш ли! Айде всички в кауша!

Много малко вероятно ако централната власт е замесена да има чували, клошари и футболни съдии в схемата. Ама ако си сигурен кой съм аз да те съмнявам.

Тия чували всъщност са подаръчни торбички щом са се раздавали до септември 2021 ... поправете си текста.

във всяка торбичка по милион.

Да не се окаже, че тези пари са отишли за купуване на африкански футболисти ?!

То в Леефски май няма такива, иначе Бащицата им с джипката щеше да им купи няколко на кило

Я стига глупости .. тоя ако наистина има смислени обвинения няма да го пуснат от ареста до края на делото. Излишни циркове.

Мъка! Сега как ще го карат без наряди от 100-150 лв. за съдийство? Да се записват на борсата завалиите...

Спокойно бе. Нали бяха чували, сега станаха преводи към много фирми. Накрая ще стане че са били за плащания в квш на работници, за да не се плащат осигуровки. Нещо много сменяте тезата в движение :)

Къде е ставало дума, че са преводи, на вашето събрание на първичната организация ли?

За честта на България! Един свестен човек ли няма в тая държава?

Браво, български орли!