Библията пред топката. Отиваше на Мондиал, но Свидетели на Йехова почукаха на вратата му

Питър Ноулс продължава да се къпе в народната любов, а историята му е евъргрийн в Англия

Обратно в новината

Коментари - Библията пред топката. Отиваше на Мондиал, но Свидетели на Йехова почукаха на вратата му | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой е тоз глупак.

Лабилен малоумник !

Различни са пътищата да стигнеш и да откриеш Господ Бог! Това е било неговия начин, неговото време! Когато човек помогне на някого, за каквото и да било, и човекът, на когото е помогнато е искрено и от сърце благодарен казва: " Благодаря ти, синко или дъще, Бог да те поживи"!!! Има толкова много любов и сила в тези думи! Бог да ви поживи!

Тоя е толкова прост, че и за футболист не става.

Магистрала Тракия е затворена от вчера от протестиращи, обаче сорос дир новини не пуска.

Няма ли друга "интересна" новина, да ви у....диреците ?!

Това дето му викаш господ няма НАЧИН! Просто се е разпаднал на съставните си части на които им се налага насила и с ужас да изграждат съзнание по средата на хранителната верига щото някои не могат да спрат да се е...т и развъждат. За да се живее трябва първо да се ЯДЕ! ТИВА ТИ Е Ш....Я ПЪТ! НИЕ ДА НЕ СМЕ КЬОРАВИ?!!!

Много любители на белото казват подобни работи.

Предвид какво е работил на старини, не бих нарекъл решението му мъдро. Дано наистина не е съжалявам впоследствие и е бил щастлив.

Самият факт, че никога не е съжалявал, казва всичко. Хора - разни!

За Питър не знам Обаче тия ръбове където да ги нахраниш няма да е достатъчно

го е намерил и той е намерил Бог, това е достатъчно....

Няма полза от "откириването на бог". Има само вреда. Толкова гадости са извършени само "в името на бог".

Абсолютен тъпак и слабохарактерен човечец. Като е повярвал в Бог да е продължил да му служи - да вкарва много голове, да му плащат много пари с които да помага на бедните. Това е помощ, това иска Бог. Аз това правя, чувствам се благодарен, че мога - че съм кадърен и работлив да изкарвам много пари за да мога да помагам. И не вярвам в Бог. Но съм много по-добър човек от фалшивите и мързеливи вярващи, които оправдават мързела и безполезността си като се затварят по манастири и се молят по цял ден.

Голяма глупост, мислите ли, че Бог не иска хората да са успешни в потенциала си???? Потенциал и дарби, които Бог е вложил в хората. Вярата е в сърцето на човека и славата е на Бога, тогава защо да не играе, когато може да играе. Той не е крал, не е убивал, не е лъгал .... Че Свидетели на Йехова са секта са секта. А аз напротив ще окуража всеки да използва потенциала си на макс и да е благодарен на Бога, че го може.

Толкова е лесно да се оправдаеш с Бог и в името на Бога да правиш гадости.ако вярваш носи вярата в сърцето си и не ти трябват разни секти

Това че Йехова са радикална секта, забранена в доста държави е вярно, но и другото е вярно, този култ към древната професия шут клоун, не е нещо нормално. Вред забавляват ни със своя футбол, спектакъл на клоун, театър, бива си ги в професията, но преди това е била долнопробна професия, забавляваш се, насмееш се и им хвърлиш някое пени. Това днес, да им се кланяш дето ритат, хвърлят топка, шайба е тъпо, Ноулс постъпил правилно. Отделно в тази среда, вярно има пари, мацки, но има и друга истина. Този живот води към надменност, горделивост, самовлюбеност, наркотици, хазарт хомосексуализъм, много разводи. Познавам един христо дето задлъжнял и сега на стари години рекламира някакви казина. Поздравявам Ноулс за избора, главното е дето е намерил щастието, место тренировки, фитнеси по 8 часа мие прозорци, место лукс коли много интимни приятелки и приятели, нормално семейство... За него не мога да намеря имат ли деца?

Поредният промит мозък на който Йехова са му взели парите !

Резултат от религиозно индоктриниране - промити и зомбирани мозъци и безполезни биологични единици, както за себе си, така к за околните. А иначе се опитваме да увреждаме детските мозъци с въвеждане на някаква си религия. Тъжно.

През 1969 г. оставих жените и напитката, но те бяха най-лошите двадесет минути от живота ми, думи на Джордж Бест. И затова не е му е станал наследник.

Тва Тошко Неделев бе!