Биляна Дудова: Мачкат ме психически години наред

Стана ясно, че вече няма шанс боркинята да отиде на Европейското първенство

Обратно в новината

Коментари - Биляна Дудова: Мачкат ме психически години наред | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искала заплата като ИТ специалист... Безмозъчно същество.

Друго си е да гълташ шефска семена течност.

Биляна си каза че няма намерение да вдига за друга държава и естествено че трябва да се бори и да търси изяви в телевизиите ето запознала е и министъра ... Четох и интервюта на изтъкнати бивши състезатели койтожказвст че нещата няма да останат така да се потулят ... Защо Т.Юсейн не се яви тежка на европейското на кантара и да видим дали ще в пуснат да се бори .... Трябва да се спре корупцията в спорта ...

Бягащи момиче от тази скапана държава.

Не съм привърженик на деленето на българските граждани по какъвто и да е принцип, особено, ако са допринадяли за прославата на страната ни. Но трябва да има справедливост и елементарна почтеност. След като Тайпе не е била готова за борбата, определяща участника на страната ни на първенството, редно е Биляна да ни представя на първенството. Другото са долнопробни манипулации.

Тенденцията е да се мачкат Българи и да да се толерират роми, турци, араби! Купих си апартамент гр. Бобов дол, а полицията насъсква Ромите да ме унищожат, щото Софиянци трябвало да се унищожават били нагли! Явно са ни нарочили за унищожение!

Изтриха ми коментара, но си е така, мачкат, като цяло българите

ДУДОВА И ТАЙПЕ ДА СЕ СЪСТЕЗАВАТ ЗАЕДНО ЗА БЪЛГАРИЯ КВОТИТЕ САМО ЗА 1 ЕДИН СЪСТЕЗАТЕЛ ЛИ СА? ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ САМО ПО ЕДНА СЪСТЕЗАТЕЛКА ЛИ ПРАЩАТ. ТОВА Е БЕЗУМИЕ - АКО САМО ЕДНА ХОДИ НА ПЪРВЕНСТВА, ЗАЩО ДЪРЖАВИТЕ ОТГЛЕЖДАТ ПО ЦЕЛИ ОТБОРИ НЯКОЛКО СЪСТЕЗАТЕЛИ?!

С колкото и големи букви да пишеш квотата за тази категория (която е и олимпийска) е само една

За всяка категория по ЕДИН състезател от страна ............ Елементарно ....Плюс това на предишно първенство или квалификационен турнир представител на страната трябва да се класира някъде така че страната да получи квота .Не е задължително ,който получи квотата получа............. Има преборвания

Още докато е време и си в силата си отивай да се бориш за някоя нормална държава, където ще бъдеш оценена и добре осигурена. Няма смисъл да се бориш с вятърни мелници и в един момент когато вече няма да можеш да се състезаваш да съжаляваш за това прооуснато време, в което си имала всички шансове, но заради проклетата българска действителност ги пропиляла.

А защо да не остане тук и да промени системата? Това е много по голяма борба. Да се справи с такива като теб дето и дават акъл да бяга в чужбина. Такива робски коментари само един турчин може да каже. Подкрепям я и се надявам да промени нещо в тази робска държава!

тук системата не може да се промени защото хората които могат да я променят не искат. коя система е променена за 33 години демокрация. какво се промени. младите бягат и не искат да се върнат. тук се връщат основно тези които се пенсионират в САЩ, Испания, Германия или др. връщат се да умрат тук и да ги погребат тук. докато са активни работещи не искат да се връщат. така че е по добре да се маха от тук и да работи за пари още няколко години., да изкара пари, да стане треньор и т.н. ако остане тук ще се похаби. няма смисъл. за толкова години демокрация няма нито един политик в затвора. за каква борба говорим. срещу кого да се бори. как да се бориш срещу хора като Борисов или Гешев. всички в България, ЕС и САЩ казват в България има корупция, само Гешев казва че няма, но много работят и се борят. с какво и срещу какво се борят. така да ходи да се състезава за друга държава и да не си губи времето тук.

Защото ако остане тук и се опита да "промени системата", ганювците като теб само ще ръкопляскате отстрани и ще я оставите сама да се оправя. На Ганю любимия му рефрен е "да останат да се борим да си оправим държавата", докато той самият седи отстрани и не се меси, че някой друг да му го свърши наготово.

По-голямата част от празнотиквиниците и жените в мъжки тела като тебе не заслужавате нито нея(като представител от България) нито нормален живот, защото това си заслужавате. Вие си заслужавате Бойко, Корнелийка, пРезидента и цялата политическа гняс, която ви използва, за да богатее. Затова и съществувате, нямате никакво гражданско самосъзнание, страхливи сте и няматр волята да подобрите нещата около вас. Аз също като млад мислих по подобен начин, но след няколко години осъзнах, че вие си заслужавате съдбата, но пък аз няма да позволя да бъда цял живот въвлечен във вашата простотия и навреме се усетих. Прост пример: В блока, в който живеех пощите във входа бяха в отвратително състояние пред разпад, намерих приятел, който можеше да ми продаде една пощенска кутия за космическата цена от 6.50. И какво стана? Свиках блока и им казах така и така 6.50 трябва да съберем и за 2-3 часа с още няколко души ще ги монтираме. Част от отговорите бяха "Ти за какъв се взе?" , "Аз за 6.50 ще се оженя" , "Готов си за политик" , "аз живея на последния етаж и не получавам поща, оправяйте се" , "аз пари освен за цигари не давам" и т.н. и т.н. И в един слънчев ден пощите се срутиха върху две деца. Естествено се започна "Айде бе, нали беше намерил" и аз им казах, че след известно време няма да живея тук и да се оправят