Коментари - Бит от Кобрата американец се прекръсти на Владимирович и отиде в Самара | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя явно, яко го е млатил Пулю по чутурата, та съвсем е превъртял. Открил себе си, тъй да се каже.

От утре и аз ще се казвам Владимир Путин

По заведенията хората коментираха, как децата на Светлана Гущерова, не са от Гущеров и че тя го е измамила и излъгала с цел, да се добере до парите и имуществото му. Нито едно от децата не е от Християн, а от нейни клиенти докато проститурала преди да се омъжи за Гушеров които са я поръчвали. Тази лъжкиня и измамница много добре е успяла да го заблуди и излъже, че децата са от него с цел да се добере до имуществото и парите му, но дори и да успее да фалшифицира тестовете за бащинство тази хитра лисица, Гущеров не е прост мъж и ще я изследва по друг начин и като разбере, че не е биологичния баща на децата, ще се разведе, ще и прибере всичко което и е дал и сама, ще си издържа чаветата, които е сътворила от различни мъже, а освен това, ще стане за резил от това кеото е напрвила и е измамила най-нагло човека. Мърлата Светлана излезна по долна и от Мара Отварачката която е подобна шарлатанка, но Гущеров като я разбра се разведе и и прибра всичко, а много скоро като се разведе и с другата изманица и лъжкиня шарлатанката Светлана и ще и се наложи, пак да се предлага в каталог за проституки както преди години, за да може да си издържа чаветата, които е изпърдяла от различни мъже. Светлана доста години се е прикривала и е проституирала и знае тънкостите на корвенските измами и за сега и минаха номерата, успя да оплете в мрежите си Гущеров, за да му ползва имуществото и парите покрай деца, които не са от него. Тая помярка ще стане за резил, като изхвърчи като тапа от дома на Гущеров барабар с чаветата, които е изпърдяла от различни мъже и като и прибере всичко, което и е дал и и спре издръжката на децата които са чужди не негови, ще увисне много здраво. Тая мърша като беше във Вип Брадър съквартирантите и не я усещяха, колко долна и подла корва е, и как играе роли на уж добра и свестна, ама вече маската и падна и само глупаците биха се вързали на лъжите и измамите на това недоразумение. Тая някой я е излъгал, че е хубава прилича на настъпена жаба в лицето с кривоглед поглед

Певеца Константин Дядо ти Соки знае всички клюки какво се коментира по заведенията от хората за тебе и за жена ти Надя и сега ще ти разкаже, за тебе казха че си печен и че е жалко, че страдаш заради тиня като Надя за която няколко мъже твърдяха, че са свидетели как се криела от теб и ти изневервала до колкото ги разбрах с някакъв богат адвокат и с много други мъже, но те не са толкова богати и за това най-вече с този адвоката. И казаха че въобще не е хубава, но така казвали че е хубава заради тебе, защото са ти фенове, а иначе им приличала в главата на подут булдог с разшлякано тяло и къси широки и криви краченца.

ЦРУ изпратило шпионин в Русия. Подготовката му е била перфектна, стоварили го със Б-1 Стелт и зачакали резултати. Където, обаче, да се появи - в кръчмата, на лов, на опашка за домати - навсякъде му подвиквали: - "Ей, шпиончето, пийни едно - студено е!" - "Ей, шпионин такъв, стой си на реда" и изобщо провалил се навсякъде. Взел едно шише водка, седнал в къщи и от мъка се отрязал. Нямало какво повече да губи и поискал среща с началника на полицията, с когото често ходел на лов. Влязъл в кабинета му и задал въпроса ребром: - "Кажи ми, къде се провалям? Пия като казак, знам Пушкин наизуст, рисувам като Врубел, псувам като каторжник, кълна се като търговец - как всички познават, че съм американски шпионин? Прегърнал го началникът /в сърцето си бил добър човек/ и ласкаво му казал тихичко: - "Знаеш ли, приятелю, просто у нас в Сибир няма негри!"

А така! Нали краварите не бяха хора? Как така Владимир Шеломов го е наградил?

От толкова блъскане в главата човек може да натвори какви ли не простотии. Да му е честито на новия черен руснак. Да седи там и да не мърда. Крайно време е всички боклуци да се съберат на едно място - в кофата за боклук.