17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те Жувентус толкова си могат ... Цялата им история е такава ..... да ги бутат в Италия, за да станат шампион и на есен в ЕКТ се дънят най-редовно .... Всичките им успехи са само в Италия, като държавен отбор, постоянно подпиран от държавата за да спечелят, я титлата, я купата .... Опорочено италианско първенство от много десетилетия ..... Не напразно и гръмна скандала Калчополи преди години .... Дотолкова се бяха самозабравили в купуването на мачове, че накрая изгърмяха звучно ... Очакваше се, че Атлетико ще си ги бият без проблем в Мадрид .... Резултата до голяма степен предопределя и крайния победител от двойката ...., но да изчакаме да мине и реванша за протокола .....

С ВАР актьорите ще се увеличат...

Аз мислех, че взеха Роналдиня. за да печелят ШЛ, пък то кво се оказа...С него още по-ранно отпадане. Поне накараха сума бунаци да си купят раирани тениски.

При първия гол имаше нарушение - Хименес бръкна в очите на защитник, съответно това отвори му поле, където трябваше да е защитника и Хименес откри резултата. Съдята трябваше да гледа ВАР и тогава. Атлетико заслужено победиха.

Манджукич, Дибала и Пеянич бяха слаби, а защитата на Ювентус лесно се пропукваше .... Заслужена победа на Атлетико

Само Роналдо не е достатъчен за победа на Ювентус. В Калчото е възможно, но срещу Атлетико се видяха много слабости на госпожата от Торино.

Атлетико победи заслужено. Защитата на Ювентус се пропукваш, а Манджукич, Дибала и Пеянич играха слабо. Ювентус е на път да отпадне, но ила втори мач

Въй много разбирач тук бре , последния шамар , последния юмрук. Снощи като се прибирах от Уанда в 00:00 ч нямаше радост имаше еуфория ,че Чоло намаза Гелю Петицата за изпроводяк. Тия Ювентус кой ги измисли ,Чолето ги праща за втори път в кофата за боклук, както Байерн и ред други "великанчета" с над 500 млн бюджет

Нека има радост в Мадрид! Все пак важно е кой ще бие последния шамар . . .

Реално а и по справедлив щеше да е резултат 3-0 за Атлетико Мадрид , но и при 2-0 за тях едва ли Юве ще може да ги отстрани при това състояние на силите! Все пак Юве не е Барса!

Роналдо вече е декоративно дръвче, като Гришо-пениса, вече и двамата са спортисти само в кревата.

При първия гол имаше нарушение,отмениха го правилно,при втория гол също имаше нарушение,но не го отмениха... Третия гол,който си беше 2-ри всичко си беше наред. Тотално слаб Ювентус! Ще видим реванша,предполагам,че ще видим друг Ювентус...

2 гола за дюшека на практика означава класиране. нито при положението с Мората, нито при това с Химес нямаше нарушения. Кирливи си е симулант от 10 години. дори в студиото беше отбелязано, че този притивняк преиграва. беше побутнат, но той само това и чакаше. Химес пък просто се завъртя и се сблъска с Бонучи (мисля, че той беше легнал).

Тия Дузпентус са много смешен отбор. Тази вечер се видя какви слабаци са. Леко пресилено отмениха гол на матриците. Има побутване, но има и огромно преиграване от страна на Киелини симуланта. Никакви реални положения за гол за Дузпентус. Фамозен гол на Годин. Да, с огромен късмет като снощния гол на Враца, но пък като него се получи много красиво. Дюшеците са се класирали вече. Никакъв шанс за макароните.