17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде, успокойте се. Малко от нас са идеални силни хора. Избягала жена му, няма ги и децата, работата се прецаква -. фитнес залата... Не е издържал. А е трябвало. Все пак би било по-добре за всички.

Такъва зловеща смърт, да изгорят живи с всичката болка, страх и ужас, това е животинско. Всъщност и животните не го правят. Долен психопат! Милите дечица, колко са хубави и усмихнати... Да почиват в мир малките ангелчета!

Горките ангелчета. Не е любов е било това, а болест.

bqsnasam

Какви са тези женки в мускулести тела?! Омръзна ми всеки ден да чета за убийствата на подобни ....дори не знам как да го нарека! Обожавал децата си! Вижда се! Тъпак!

Егоцентричен. Лицемерен. Самодоволен. Психопат. Естествено, че жената му е изневерила. Децата му щяха да го намразят , когато пораснат и го научат що за човек е. Вярвал си е, че притежава другите хора и може да управлява животите им... Убиец. Бързо е умрял, за жалост. Още по-жалкото е, че на света има още много такива хора, които са бомби със закъснител и не вярвам да бъдат спрени преди да покажат истинските си лица.

Да не би да го познаваш или да си им бил част от семейството ? Може да е това , което описваш, може и много други неща да са се случили .

Смърт чрез изгаряне съм чувал че е прекалено болезнено. Каквото и да преживееш - да си го причиниш на децата не е човешко. Съжалявам за голямата загуба.

е*ати психопата. По- добре никой да не те обича и всичко това защо? Поредния комплексар. Нямам думи от потрес.

Ако е научил, че децата не са негово производство :-(

е и, деца са? Грижата те привързва, а не генът

Тебе може би … Може да те изненадва, но хората са разни, и моментите на "истината" имат значение, и какво ли не още.

Дори и да не са негови и трите, да ги изгони, да си вдига чукалата той, НО да се разпорежда с чужди животи, на хора, които не са му сторили зло... Дано се пържи в ада тоя изрод!

Мое да е превъртял.

Не е това, виж колко си приличат.

Ти би ли изгорил деца по каквато и да е причина?! Изобщо били посегнал да се разпореждаш с човешки живот, който не твоят?!

Жената ще оживее и ще продължи с друг ...

Да видиш как изгарят живи малките ти деца, не мисля че има продължение след това.

Ясно за съпругата, а на децата каква е вината?

Само Гьобелс е правил подобно изпълнение,но нацистът е бил по-грандиозен в изявата си.Той е заповядал убийството на собствените си 6 деца и жена си,след което е бил изгорен като своя водач.Разбира се положението на Гьобелс в бункера е било далеч по-безнадеждно от това на този психопат.Но това е типичен пример на това до какво води стреса в днешния 21-ви век.Особено в т.нар. западни задоволени общества.

В сравнение с начина на решаване на подобни проблеми в миналото, сега са направо изключения.

защо дечицата.Можеше само кучката.

и децата остават без родител в лапите на социалните служби. Луда работа.

Едва ли. Вероятно имат баби и дядовци, които щяха да получат попечителстовот. Човек не си избира родителите, тъжно, но факт. Милите душички :(

По фейса са такива нещастници. Уж перфектния живот обичам те до луната и обратно като тоя куку от снимките и после да си подпали децата.

нищо не казваш?

Ами той ако беше умен нямаше да е ръгбист.

Говориш глупости за спорт , който въобще не познаваш. И в случая няма никакво значение дали преди години този е практикувал ръгби, крикет (примерно) или никакъв спорт.

А ЗАЩО в България трябва да пишете за това, лешояди и черни станции такива???

за да знаят хората кво се случва по света и да сравняват.

Интересно психическо разстройство известно като Синдром на Медея. При мъжете е малко по различно, но последствия винаги са ужасяващи.

Това, няма да е първият случай ... В съвременното общество върви война на ценностни системи! Жените не са приспособими към мъжкия свят, но се съизмерват с мъжете, което е пагубно за психиката им. В ислямския свят, такова чудо като изневяра от страна на жената, не съществува, ако ли пък се случи мъжът има право да убие и жената и любовникът и, ако ги хване. В християнски свят, жените са се превърнали в ку..ви, алчни за богатство, лишени от най ценното за една жена, майчиният инстинкт, ползват децата като инструмент за изнудване на мъжът. Превърнаха мъжете в изтривалки, а се оплакват че не били кавалери!

само се питам. Това не е моят свят. Създали сме два или повече свята паралелни, с различни ценности.

Сори, ама коя жена няма да избяга от същество готово да запали децата си живи?? А ислямския свят е на няколко километра от вас, ще ви приемат с отворени обятия.

Жълтата новина се продава най-добре.

Къде са да обясняват какъв варварин е Ганьо, как никъде другаде по света не се случват подобни истории. Извода е - не предавайте най-близките си хора, защото обикновено завършва така. Горките дечица.

Единственото обяснение е , че дяволът се е вселил в душата му... Мир на праха на Милите деца.. :(

Нова рубрика "Изтреби всички" откриха , чакам с нетърпение нещо от довечера , сега от Азия по възможност

фчера една косоварка изкрейза и изби семейството си ,днеска тоя изперка ,а утре..

утре си купи правописен речник, за да не си неграмотен :)))

Ей това е справедливост ! Всички са загинали,с изключение на курвата,виновна за случая !

но ако коврата оживее, да края на живота си ще помни, защо са онези белези по тялото и душата й.

Не разбрах децата защо....

Защо ?Ми толкоз му е акълът !