17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук има много болни мозъци! Първо, момчето не е бил професионален футболист,спортувал е в юношески и аматьорски футбол. Не е играл в Реал Мадрид и не е богат! И не статията е объркана,а завистливите ви болни мозъци,чвайки футболист и веднага почвате да им броите парите,големи сте счетоводители! Също така не беше от малко населено място,а роден и израснал на място на което повечето от вас го наричат Столица! И тук идва момента да споделя за последните ми 3-4-5г от живота му,в които за кратък период го споделя тази рядка болест,починаха и двамата му родители от рак в много кратък период от време остана сам без много близки, казвам сам,защото и жената от която има прекрасно момченце го остави в този тежък момент за него. Постъпка достойна за адмирации.! Но да не съм съдник, просто ми стана странно,защо тези от фен клуба на Реал Мадрид в който Иван членуване,са дали сметка на името на жената,която го остави в този тежък момент за него! ПОЧИВАЙ В МИР ВАНКА! БЕШЕ ДОБРО,ПОЧТЕННО МОМЧЕ!

Басииии, 37 години си работил и си се раздавал. И няма кой да ти прибере тялото... Гаден живот!

е този от бебе ли е започнал работа?!?

Най- вероятната причина- мобалните фирми като А1 ( Емтел), и Вииваким, заради които ВСЯКА година в БЪлгария се разболяват от РАК и Левекмия над 50 000 ( 50 хиляди българи). А нкяои дори Ослепяват...Щото някакви МУТРИ от тия фирми са се домъклнали наблизо до тях в техния град или село.. МИнистрите в българското правителство, ИЗОБЩО не ги интересува, че хората се разболяват от тия фирми... А българските министри тръгнали да ни приказват за някакъв китайски ВИРУС и да ни ПРИНУЖДАВАТ а ХАРЧИМ пари и да НОСИМ маски.. Щом си станал министър и ИСКАШ хората да носят МАСКИ, трябва ти да даваш ПРИМЕР и да носиш маска абсолютно НАВСЯКЪДЕ- на улицата, в ресторантите... Като ядеш, след ВСЯКА хапка, след като лапнеш нещо трябва да си СЛАГАШ маската. Дори и ВКЪЩИ трябва да ходиш с маска.... ДОКАТО се задушиш и пукнеш от СОБСТВЕНАТА си маска и от тъпотията ти...Тоя път трябва да ЗАПАЛЯТ парламента в България.

Умират в БГ поради редица причини - не заради телефоните :Д Просто ниска култура, лош живот и скапно здравеопазване :Д

Ако се прибере тялото - 10 000 лв, но е трудно съхраняването на тялото при тези температури. Дори да донесят тялото, то ще бъде в херметически затворен метален ковчег. По - добре да се свържат с местна погребална агенция без посредници и да го кремират в Германия- струва 2200 Евро. Да не очакват съдействие от бълг. Консулски служби , освен ако нямат връзки иначе не ти обръщат никакво внимание. През м. април ни се наложи да приберем наш близък, който почита в Германия и говоря от личен опит . Съжалявам за това младо и лъчезарно момче!

Кремацията не е по православен обичай. Тялото е редно да бъде погребано цяло в Родината....

Мир на душата на този изстрадал човек. Но когато медицината е безсилна, никой и нищо не може да помогне. Следях неговата борба с рака, наистина човекът изстрада много. Беше на лечение в Китай, Турция, Германия. През всичките тези години се събираха средства, и то много големи суми. Напразно, за съжаление. Неизбежно, краят настъпи. И въпреки че много ми е мъчно за него, само се питам, не може ли този път да помогнат тези ритнитопковци, които получават съвсем прилични доходи. Бях изумена да видя в сайта на НОИ, че миналата година по мярката 60/40 футболисти бяха "подпомогнати" с по 11000 лева месечно, което е 60 процента от заплатите, които са получавали преди пандемията. И тогава, и сега се питам с какво са заслужили тези пари. И защо изобщо трябваше да се плащат помощ на хора с подобни доходи, та нима нямат спестен някой лев? Хайде, съотборници, отделете по една десета от заплатите си и помогнете на семейството!

Браво за коментара, жалко че няма да бъде чут... колегите нехаят!

се бях сблъскал с проблема прибиране на починал човек от германия в БГ и бях шокиран колко пари искаха за превоза - над 10 000 лв.

Да го пуснат на сал по Дунава, ще доплава до България до една седмица.

Kolko trqbva da si prost, da napi6e6 podobno ne6to.....

Мир на душите на този мъж, както и на 17г. момиче от съседната статия. Но журналистите наистина пишат безумия. Приятели казали, че момичето било бременно с близнаци в трети месец. Как на село приятелите са установили това в тази ранна бременност?

за каква сума става въпрос? или неограничено можем да внасяме? Близките свързали ли са се с Външни министерство? Предполагам си има процедури за такива случаи. Дир-ниците ни поднасят много отрязана новинка само за да си попълнят съботната квота от безумия, щото уикенда лаборатриите не пускат оинфо за Ковид ситуацията и нещастниците нямат с какво да облъчват населението!

За пущуни и племена от Афганистан може,за етнически българин е проблем.

Много се извинявам, но кой е тоя Иван Тодоров? Пише само, че е бивш футболист и "официалния" фен клуб на Реал Мадрид пише някакви неща във фейсбука си, но никъден е прочетох, че е бил футболист на Реал Мадрид. Има някаква снимка с екипа на Реал Мадрид, но аз в гардероба си имам няколко такива тениски. Аз съм много сигурен, че ако наистина имахме футболист на Реал дори и от преди много години, дори и само да е почиствал съблекалните на втория отбор, тогава нашите гладни за кликове сайтосписачи щяха през ден да публикуват статии за наш велик и невероятен футболист от най-големия клуб на планетата. Засега единствено оставам с впечатлението че някакъв човек просто е починал. Лека му пръст, но хора почиват всеки ден. Аз лично съм губил много близки хора и ми се е налагало да се грижа за финансовата страна от едно погребение без да претендирам, че имам много пари, но някак си съм намирал начин. Не мога да разбера защо занимават читателите на сравнително посещаван сайт с личните трагедии на всеки един човек. Хората трябва да се стегнат и да намерят средства, дали от приятели, дали със заем. Стига с тия сълзливите статии, щото така края няма да му излезе. Както аз знам да се оправям сам, така и другите трябва да се научат, а не да хленчат по посещавани сайтове.

Мисля, че става въпрос за този човек - не е бил играч на Реал М. Едва ли е бил богат. https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%A2%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B2%28%D1%84%D1%83%D1%82%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%81%D1%82%29

Разбира се, че не става въпрос за футболист на Реал Мадрид. Статията е безумно подвеждаща, като намесва "официален" български фен клуб на реал и снимка на футболиста в реплика на тениска на Реал. Дали е бил богат или не, това няма значение. Бедни и богати умират всеки ден. И бедните, и богатите намират средства за погребение. Некоректно е да се искат пари от хората за погребение на обикновен човек. Явно има близки, нека съберат пари между себе си. Но е отблъскващ начина по който този сайт се опитва да изкриви реалноста и да заблуди хората.

Съгласен съм за статията, ужасно подвеждаща е. Но за другото не си прав - човекът е бил от малко населено място, едва ли роднините му имат необходимите средства, щом са опряли до дарения за такова нещо. В такива моменти трябва да имаме малко повече човещина, разбиране и подкрепа към ближните.

Е, ти не виждаш ли, че точно това правят. Всеки ден Стоичков, пък дъщерите му, пък майка му, брат му. Разбира се че сме имали футболист в най-великия клуб и редовно пишат за него

Съболезнования към близките на младия мъж . Но съм озадачен и се питам ? Нали е футболист ? И то не кой да е . Играл не в отбора на "Горно Нанадолнище",ама в този на "Реал" -Мадрид. Свидетели сме с какви трансфери ни заливат по всички медии с колосални суми ,дето ФУТБОЛИСТИТЕ ги продават и купуват ,като добитък в робовладелските времена ...даже и у нас играят за по 20-30000 евра /месец , карат супер луксозни коли , а близките на това момче да нямат 2-3 000 евро да приберат сега тялото му ?

Не, не, не! Футболист е, но е играл в Родопа, Видима-Раковски, за малко и в Славия. СТАТИЯТА Е ПОДВЕЖДАЩА! Обикновен човечец от обикновено семейство! Бог да го прости, без време си е отишъл! Не всеки може да извади или вземе назаем 10000 лв., за да прибере тялото. А и кой знае нашите корумпирани консулски служби какво правят.

Голям бизнес въртят някои български фирми с това - тарашат хората с между 5 и 10 хил. лв., защото има санитарни изисквания за такъв тип превоз. Отделно там за всяко денонощие в моргаъа има такси...

А толкова ли е беден клубът, където е играл ... Съболезнования !

Предполагам че са отишли за лечението му

И колко е скъпа процедурата??? Кремиране /500€/ и урната в ръчния багаж...

Едва ли ще го позволят. В Германия има закон, че гробището е задължително. Тоест, независимо дали си кремиран или не, трябва да си в гробище. Имат изградени места там за урни, които са заключени.