Коментари - Боен клуб в Разград, Лудогорец е шампион след юмруци и победа над ЦСКА | Корнер.dir.bg
назад

Боен клуб в Разград, Лудогорец е шампион след юмруци и победа над ЦСКА

Разградчани взеха тринадесета поредна титла, съпътствана от грозни сцени

Обратно в новината
| Редактор : Александър Сотиров

Коментари - Боен клуб в Разград, Лудогорец е шампион след юмруци и победа над ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 54

Този менте патриот, защотаващ тезата, че в магазините имало и български продукти да знае, че плодове и зеленчуци български няма, млечните производни са от вносни продукти, мляко на прах и палмово масло, саламите са от вносно 20 годишно месо, замразената риба е вносна, сладките - вносни, български са само мошениците, търгуващи с тях

Само да ни изплатят задълженията.Султан Домуз няма да е вечен,а след него ще изчезне и Блюдолизец-Разград.ЦСКА са вече мъртви,така че бъдещето е пред нас - ЛЕВСКИ.Ще ставаме ВЕЧНИ ШАМПИОНИ.ЛЕВСКИ ШАМПИОН,ЛЕВСКИ ШАМПИОН,ЛЕВСКИ,ЛЕВСКИ,ЛЕВСКИ ШАМПИОН ОООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Негърските армейци се посраха и се посрамиха

Добре е, че се получи сега, защото тръгнали за евротурнирите ще ни срамят с подобни диващини, отдавна забравени и епизодично проявявани от тимове от тежко диви държави.

Мястото на ЦСКА е в Трета лига. Да играят с Павликени и Локо Горна Оряховица. Локото ще ги спука от бой.

радвай се, че Киро Гела и приятелката му Боби преебаха футбола ни

В ЦСКА се прецакаха сами. Прекалени амбиции без покритие на терена. И зомбирани фенове, обречени на вечни страдания

забрави да споменеш

На терена не играха български отбори, а чужди! В Лудогорец игра 1 българин, при ЦСКА 2. А после защо нямаме национален отбор!

Е за какво ви е национален отбор? Може и така. като отидете в магазина виждате ли български продукти или поне храна произведена в България?

Да не би саламите, сирената, кашкавалите, киселото и прясното мляко, хляба, яйцата да са внос?

Ти явно от Марс падаш, че не знаеш от какво се правят повечето салами и сирена в България. Хората внасят италианско брашно за по-скъпите пицарии.

това какво и от къде взимат ресторантите не ни интересува. Въпроса са ти беше друг и очевидно грешен. Имаме много видове продукти, и български и чужди и имаш право на избор. Никой не те кара да купуваш чуждо, винаги можеш да намериш и българско

и после викат че били русофили. Как може да си русофил и нацист в същетп време?

Футбола е за хората. Делиормана ги няма, няма публика. Частен клуб който купува всичко титли, съдий и цял сайт като "Новспорт". Коло ви плаща делиормана да драскате негативи за ЦСКА и позитиви за един селски клуб? Купена журналистика.

Аз съм за Лудогорец и редовно ги следя. А столичните "грандове" в големи кавички имат хулигани за публика и 0 титли. При това и завиждат.

с това ли се кефиш. Кефиш се, че след създаването на Лудогорец българския футбол пропадна ли?

Какво да пишат сайтовете за куци отбори, като ЦСКА, бившият Литекс, едвам си платиха на НАП и един полуизпаднал Левски. Пълна трагедия сте.

...

Разградски окръг е бил населен колкото софийски когато София е избрана за столица. София е била 11 хиляди при освобождението заедно с циганската махала. ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЯ ни трябва . Русе е бил два пъти по населен от Сопия сега е 10 пъти по малък .Тоест 20 пъти се е изкривило населението на Шофия.

На какъв език си говорят всички тия?

Да им връщат истинските имена на говеда и прасета, Витоша и Среден. Смъкнаха футбола до цигански ММА пък още се карат гой е по велик

БОЙ МЕЖДУ СВИНЕ И ФЕСОВЕ .... КАКТО БИ ВЪЗКЛИКНАЛ ГОВЕДОТО БОЙКО .... СЪЩО КАТО В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА

Само бой по такива гадини !!! За да имаш Бизнес, пари и работа трябва да убиваш всякакви мангали ИЗБЯГАЛИ от Затвора !! Ако има пазар с хиляда българи продаващи стоки и се ДОМЪКНЕ някой циганин, ИЗБЯГАЛ от Затвора- Ал Капоне, Митьо, тоя може да ИЗНЕРВИ и разболее всичките българи и да ФАЛИРАТ.. А после , на тяхно място идват разни араби и китайци, а в фирмите им- такива шимпанзяци, орангутани !!! Васил Левски и Христо Ботев са убили доста негри от Африка, зада се освободим от Робство ( тогава Османската Ислямска империя е включвалаа и части от Африка) !!!

Който има повече негри в отбора, той печели.

ПЪРВО убиваш негри- маймуни, а ПОСЛЕ може да се лигавиш и да играеш с топка на футбол и на карти... Ако не убивш негрите ставаш ИДИОТ като оня Къро в Южна Африка, където негрите го ограбили и убили !!

от първенството на Киро Гелата, Гунцо и Буби Перуци. После що национала 20 години е без загуба на голямо първенство!

ЛАЙНОГОРЕЦ ЛАПНИКУРЕЦ РЯЗАНГРАД КРЕНВИРШИ МАСТИИ ГЕЛОСАНИ ПЕТРИНЬО ГОШО ТЪПОТО

те само маймунки , тука стана Зимбабве

марш в Русия

АстраЗенека започва изтегляне на ваксината КОВИД-19 в световен мащаб

Умрял кон не ритал казват..... Само с чорба не става.... требе и акъл! Да си играят с говедцата и толкоз - да не се мерят с Орлите - високо са!

Кога ще има?!?

Дрис.бг: ЖАЛКИ УБИТАЦИ

След като нямат капацитет за победа, Литекс тръгнаха да развалят мача и да правят скандали. Нормално поведение на селендурски отбор, без чест и респект.

Хасане, точно от Разград да говорите за селяндурщина, леле, леле! Имаше ли по някой кренвирш тази вечер? Агата почерпи ли билет до родните села?

Голям срам, столицата без шампион 13 години. Що за селска столица е това? Граждани!

Селендурщината не се определя от големината на населеното място, в което живееш. (Не че Ловеч (Литекс) е по-голям град), а от ПОВЕДЕНИЕТО и МАНТАЛИТЕТА на терана!

Напротив, Хасане, СЕЛЯНДУР и СЕЛЯНИН са производни на село. И имат пряка връзка именно с населеното място. Селяндурите на Гелосаната Мастия в последните години не Ви забелязваме в столицата. Агата вече не плаща за автобус и не раздава кренвирши. Раздава го гражданин, отдавна спря да идва и на стадионченценцето, да си седне на трончето, издигнато нсред селяндурите. А Вие сте точно селяндурски отбор, защото нямате и един човек гостуваща агитка. Нямате едно знаме, шал, шапка - всичко го раздава Агата и плаща на сигани от селата да пеят на Естадиото с пет реда седалчици.

Каква драма. Испания и Англия пасти да ядат пред българското първенство. Клоуни

В цялата статия има само едно българско име - това на съдията.

Я чети пак- Недялков вкара за 2:1:)))

Не съм чел внимателно. Моите извинения за Недялков!

Недялков не е българин, а предател.

Свинки и говядина шампиони кога?-Никога. Карма. Съдбата го връща-45 години , всички се съобразяват с държавната политика-сега ще го духа.....!

ЦСКА заслужено не трябва да са шампиони през демокрацията.

От двата отбора на някакъв африкански език се скараха. Като че ли спореха, кой от кое племе е и на кого копието за лов е по-дълго.

Докато съществува Лудогорец, ЦСКА може да бъде най-много втори, трети ... и т.н.

тези футболисти са събирани от различни псхиатрични клиники

Тва, че всички са ваксинирани е достатъчно доказателство, че играчите не са с всичкия си. Не може да си нормален и да си ваксиниран. Човек с акъл и ум никой път няма да се ваксинира !

Сандо, тъп си като объл камък !

Зависи за каква ваксина става въпрос. За респираторни вируси е тъпо да се ваксинираш, но за други случаи е задължително.