17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да са живи и здрави братя Пулевии да си харчат парите. Прочетох , че били цигани. Наистина ми мязат на такива. Лекар съм и наблюденията ми са ,че циганите са генетично обременени, почти няма циганин пенсионер. около 60 години си "заминават".

А Тервел като е толкова добър да се хвърля на Усик и да приключва с бокса. Добре,че си плати за олимпиадата , та го вкараха в "другия поток" и изкара медал с 2 леки срещи. Акобеше срещнал Усик или италианеца , отпадаше от раз. Добре ,че нямаше и мач за 3-4 място , та взе бронз, италианеца щеше да го разкости.

голяма глупост ще е ако пулев играе срещу джошуа. Негрото е във върхова форма ще го млати като шкембе У дувар. Смятам, че в момента и уайлдър не може да се опъне на джошуа. Джошуа се лигави с поветкин докато минат рекламите и зрителите платили билетите да не се почустват прецакани и ошамари руснака за нула време. Много техника, мощ и тактика е събрано в това момче джошуа.

Абе ще играе с Джошуа, но промлема е , че няма да е скоро , а до тогава ще ни побърка с медийните си изяви, как ще го бие. Циганска работа, само приказки, както сам се изразява е "лалджия"....

Браво на мангалите Пулеви, синове на циганина Венко Пулев !!! Доказахме ,че българския циганин е по-злобен и по-амбициозен от английския циганин, въпреки че ирландките мангали са по-расови (по-високи и по-бели).

Браво и на двамата Братя Пулеви ! Кубрат и Тервел ! Всички Българи се гордеем с вас ! НПО-фекалките и тия от катуните да правят като вятъра :)))) УРАААА!!!

това не е бокс а пародия...тия не са боксьори а циркаджии...убиха всичко хубаво в тоя спорт пълни некадърници...

Браво и на двамата, Кубрат и Тервел Пулеви!! Доказаха, че Българите никога няма да са джендери. Поздрави, д-р Златанов

От къде накъде Крисия ще пее на подобно шоу ? Другите са звезди и е ясно , че им е там мястото ама нея от къде я измъкнаха ?

Ами тя пък е звездичка:) Питай Кубрат защо е решил така. Нали той е организирал всичко до детайлите!

Каква звездичка е ? Не ме карай да се смея ... звездичка била.Не и е мястото там и всички го знаят.

пульо ако играе така Джошуа може да направи мача с Уайлдър непосредствено след "мач" с Пулев, на който просто да загрее.

Shto zanimavate horata sas selski mutri. I Pulio da hodi da pokaje neshto n istinski mach izvan BG ,a ne s tia naglaseni sreshti sreshtu izpardiani protivnici i toi i brat mu.

Някой ако може да ми пусне линк със снимка на удар на кобра в главата на фюри...благодаря

Да си гледал като те интересува. Аз гледах и видях. Доста.

Това беше пародия, както и всеки следваш "мач," на "Кобрата"... шоу за пари взети от баламурниците

Е от роми какво да очакваш - циганска работа.

Наистина страхотно шоу, което бе сътворено в България само и единствено благодарение на Кубрат Пулев. И двата братя са позитивни, не се замесват в скандали, печелят парите си честно и с усулия, които само те знаят какви са. Защо да не подкрепим и поддържаме тях и борбата им? На кой какво лошо са сторили или са ощетили обществото - по-скоро е обратното. Поздравления за успехите и здраве и късмет да имат в битките нагоре!

Ти подкрепи ли ги ? Купи ли си билет за ВИП място за 300 лева ?

Братята Пулеви са модел за подражание - честни, справедливи, трудолюбиви, патриоти - разнасят славата на България ! Браво на момчетата !!!! А за киселите коментари - момчета, не им обръщайте внимание - завистници !!!

То и коментари няма.

Кобра, изчезни от медиите , писна ни на к.ра от "българското" ти величие и че за България го правиш! За себе си го правиш, ти си последната грижа на българите! Аман от позьорство! Иска ти се да влезеш в политиката, ама Б.Димитров почина (лека му пръст) и сега кво правиме ? с бокса беше до тук, стигна апогея си . Джошуа, Фюри, Уайлдър, Поветкин, Ортиз са непреодолими предпядствия за теб. Дирете с Гоцев неизвестни торби в щатите и изкарвайте някакви дребни пари ... и това е.

Пълна порнография Големи прегръдки големи целувки за малко и да се на е... Джендърска работа Нямаше никакъв бой

Ей, Кличко като се облягаше на Поветкин да не беше по-малко джендърска?