Коментари - Боксьор почина след тежък нокаут | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Към тези, които искат забрана за бокса : Абе Вие никога ли не сте гледали аматьорски бокс?! То той е пак професионален, само думата му е "аматьорски", но при него травмите са занижени много повече от "професионалния" !!! А красотата е много повече !!! И друго - при всеки професионален спорт има опасност от контузии, напр. в тениса нещо да коментирате, там травмите на най-добрите не отшумяват с месеци !!! Да забраним тениса ли, ще поискате?!

Няма по-тъпи спортове от бокса, борбата и вдигането на тежести! Да се забранят!

Ами то и по-тъп отбор от твоя няма, ама не си тръгнал да го забраняваш...

Кобрата да чете и да излаза у пенция , а не да иска да се бие с Джошуа ...

Не харесвам бокса. Ужасен спорт в който биенето по главата няма как да остане без последици. Но, съм съгласен че хората които искат да се боксират и знаят за рисковете, трябва да могът да го правят в контролирина среда. Всеки трябва да има избор и възможност да прави това което иска но без да наранява тези които не искат.

Никой не може да му помогне и попречи да умре -риска на професията жалко.

Има ли държава "Тайлнад". Знам само, че не съм прочел нито една статия, която да не е пълна с грешки.

не е ли трябвало на неговата възраст / 49 г. / да е вече в "пенсия", т.е. да е закачил ръкавиците на пирона или поне да е треньор на младите !

"Отиде си като шампион" Е няма що..

Лека му пръст! Колкото до коментарите, брат му го е казал най-точно - умря като шампион

Боксът изобщо не е спорт.Спомнете си древното определение за спорт: В ЗДРАВО ТЯЛО ЗДРАВ ДУХ!!! Хайде да ми посочите ЕДИН,САМО ЕДИН БОКСЬОР със здраво тяло след среща!Ама честно,нали без да си кривите душите! Боксът е съвременното гладиаторство по системата ЗА ПАПЛАЧТА ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩА!

Уважаеми и в другите спортове се контузват яко, а колко футболисти починаха напоследък от инфаркти и инсулти, да забраним и футбола, викаш, а?!

“There are only three sports: bullfighting, motor racing, and mountaineering; all the rest are merely games.” Ernest Hemingway

Е точно тоя алкохолик, дето не е дигнал в живота си нещо по-тежко от бутилка ли на мери да цитираш ?

Боксът трябва да бъде забранен като опит за умишлено нанасяне на тежка телесна повреда или за непредумишлено убийство (допускам, че повечето боксьори не желаят смъртта на опонента си).

Всеки има право да прави каквото иска в живота си,но в контролирана среда!Искаш да караш с 250 км. -карай,но на писта!Искаш да се биеш -бий се но на ринга!Искаш да се самолекуваш -пий каквото мислиш,че е добре за здравето ти без да се съобразявай с никой!Това е то!Казва се "свободен избор"!Другото е липса на свобода.....

Шахът трябва да се забрани защото човек мисли и може да получи инсулт, демек е опасен за живота, както и бягането. Ами ако се спъне, падне и си удари главата и край. Да се забрани и дишането, щото ако си под вода можеш да се удавиш.

Напълно те подкрепям за шаха...много прах се вдига от тази игра...

Правиш ли разлика между професионален и аматьорски бокс?!