17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бяха златни години за българският футбол. Тогава и ЦСКА мачкаше наред в турнирите. За жалост днешните гледат само парите, а така футбол не се създава.

Една от звездите в този отбор, Начко, ИГРАЕШЕ на футбол, а не се бореше....Уникален, особено като застинеше с ръце на кръста в поза Ф в средата на полето...и след това Г-О-О-Л...Хич не си даваше зор да тича, но бележеше...., наистина МАГЬОСНИК!

Кичро и Киркорчо съсипаха народа, Вие сте сложили 6 спортни новини на първа страница. Дирове, Вие се държите като пропагандна машина. Измествате фокуса към маловажни теми. Няма статия за Кирчо и Македониуя, няма статия за как ше се надупим на Украйна. Защо ?

Кирчо и Кокорчи не са виновни Просто Запада пак на нахуяри

Жалко е когато един народ се хвали толкова само с миналото си. А по-жалко е, че това минало е било във времена с нрави, съзнателно отхвърлени от съвременниците, и времена толкова далечни, че съвременниците дори и нямат понятие за какво говорят. Да лежиш на стари лаври е самозаблуда, водеща до самоизтребление!

...........детските отбори са това което се задава на хоризонта на БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ, направо са като ЦУНАМИ ОТ ТАЛАНТИ,....страхотно нахъсано и талантливо поколение, въпреки мизерните условия за подготовка в сравнение с връстниците им на запад....

Световно неизвестни Еузебио о Роналдо за всяко дете идоли а авторите на статията са ...

Тва е спорта на бедните, които имат шанса да станат богати! Ние бяхме сила, но имахме мъжаги пичове на терена!Кога натрусохме в Стокхолм " страшилището" Швеция с 2 на 0, техните вестници писаха- нападение съставено от Дерменджиев, Бонев, Аспарухов, Якимов и Попов може да бъде спряно само от полицията.Сяшните само шмъркат, татуират се и се правят на ебл..... вци!

На кого ,какво доказвате...увиснали х...ве!!!! Футболните отбори станаха перални за изпиране на пари!Футболът стана зрели- ще за дебили!Нормален човек не стъпва на стадион(който и да е)...!!!! Хвалите се с история,която не е ВАША...!!! 1994 беше случайност ,която никога ама никога ,няма да се случи в бъдеще.... Точно защото ,футболът стана пералня, но не и спорт....!!!!

беше последната и логична закономерност......

Напишете как новите другари ни докараха до трагичен спорт и да се борим с Албания и Азербейджан примерно.

не става само с пари , трябва и сърце !

Бонев, Денев -гол . Михайлов, Божинов - дискотека.

Тези спомени вместо радост носят тъга.След 32 години безпътица и тотално падение ,светлите чено бели спортни соц.спомени ,са единственното нещо което подържа все още плебса в някакво привидно състояние на вегетация .Разбира се и до болка преповтаряното футболно лято на 94 а и преди това историческата футболна победа над Франция .Истината и реалността в настоящето обаче е потресаващата безпътица отчаяние нищета бедност апатия и деградация на нацията.А и най потресаващият факт че един гениален футболист - носител на Златна Топка е най известната ( да не кажа единственна)личност ,която се свързва с името България в Света.Няма други българи - учени ,писатели композитори ,иноватори откриватели и т н никой освен нас не и чувал и за богата история и велики исторически личности .Но всички поне са чували за Stoickov .А дали португалците помнят този мач?

За БГ футбол вече се говори само в минало време. Един възрастен приятел преди доста години ми говореше за мачовете преди 1944 година. Казваше , че пари за футболистите почти не е имало, след мач са се миели на външната чешма и евентуално някой запалянко да ги почерпи кебапчета, но казва гледахме истински и красиви мачове. А сега ..........

Приятен спомен от времето , когато стадионите бяха пълни , а футболистите сърцати .

Бонев и Денев са само спомен.

Не ни пробутвайте стари лаври. Каква тряйност според вас има удовлетворението от една спортна среща? Че те на година минават сотитци мачове които вълнуват запалянкото. Вие сте седнали да раздувате нешо от преди век. Това упражнение само по себе си е жалко, Особено на фона на днепната липса на каквито и да е футболни радости.

Аз си спомням този мач-наистина беше голяма еуфория.И ,според мен,трябва да се показват такива мачове ,за да видим в каква клоака се е превърнал българският футбол!