Коментари - Борислав Михайлов на 60: Футболът честити юбилея на шефа на БФС | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В чест на тази велика годишнина в българската история дали Минколета Дълбокогърлова Боцкова е правила "златен дъжд" на главътъ на Голямата перука? Ей, докат тоя гьонсурат е шеф на нашия футбол нема да прокопсаме.

Пускайте му Преслава

Стоичков преди години докато беше треньор на Литекс каза,че докато е този България няма да играе на голям форум!

Жив и здрав да е още дълги години! Пожелавам му 61-вата годишнина да я празнува, като освободил длъжността Шеф на БФС! Жалко, че ще го запомнят като Перуката на Българският Футбол! Наздраве!

20 години без голямо първенство 20 години некадърно управление На един известен професионален алкохолик Приватизирал футболът ни Превърнал БФС в семейна фирма

Нещо ресторантчета с дансинг имало ли е вчера?

Най надценения фитболист , след сина си и най безочливия и нагъл пияница

Neka mu e chestit yobileq , s pojelaniq za krepko zdrave i dulug jivot .

Какъв футбол, не познавам някой да гледа български футбол. Боби обаче е мулти милионер от администриране на българският футбол , добре се облажи. Срам.

Джибрил Михайлов е туземна риалити звезда на турско-мангалския биоотпадък Джингиби Анадол Спорт“ !!! И главен художествен ръководител на кръжока по ориенталски танци "Баязид Подуяне“ !!

Лоша работа с тая перука.Веднъж сложена няма сменяне.

Вън пияната перука от БФС! Вън некадърния татков тюфлек от Левски и националния!

Тоя докато не умре, няма да бъде свален от шефския стол на БФС!

Добър вратар беше Михайлов в миналото но днес е слаб и неадекватен шеф на БФС.След Батето Славков пълна разруха във футбола ни на регионално ,европейско и световно нива.