Коментари - Боряна Калейн на крачка от медал при дебюта си на Световно | Корнер.dir.bg

Коментари - Боряна Калейн на крачка от медал при дебюта си на Световно | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 28

прекрасно дете,дано да има много успехи !

Добре играят нашите момичета, но - до там. А би трябвало да играят отлично, за да стигнат до подиума. Липсва им нещо, може би желанието да станат шампионки. Разочароваща е тази липса на амбиции. А най-дразнещи са възторзите на водещите, че, ето на, достойно сме се представили, на крачка от медал, то си е в реда на нещата. И това след така бурно рекламираното лого "Златните момичета". Златни, ама друг път. Докато им се втълпява, че голямо постижение е да си "на крачка от медала", ще сме там, в графа ".....и други".

За съжаление трябва по-сложни и по динамични съчетания да използваме. А във финалната осмица също така няма място за грешки. Дори и малко да изгубиш концентрация и си извън медалите. Също така забелязах, че руснаците имат по-голяма агитка от българската, а това световно е в България все пак. Срамота е, че 2 млн София, не може да напълни и половин зала.

Шефката на педерацията кво казва по въпроса?

Няма спорт , няма медали.Излагаме се само.

Виж ти, виж ти! Това ли са прехвалените златни момичета на Сираковица?!

Да не бяха слагали такива високи цени на билетите! Най-евтиния билет - 20 лв при гълъбите горе! Нормалните места са по 30 и 40 лв. Световното продължава една седмица, не е един ден. Колко хора могат да си позволят, дори и големи почитатели като мен, да дадат 30 х 7 - 210 лв., като сложиш и близък придружител - излизат над 400 лв. Еми, сори, да си гледат сега празната зала. Но за ансамблите ще се напълни.

Значи, когато са на трето място са златни момичета, а когато са извън тройката са на крачка от медала?! Интересно явление!

На крачка от медал - значи време е за пенсия! Нали такава е традицията в този спорт! На двайсет години, с почти никакъв принос в НОИ, ставаш пенсионер-рентиер! И то по-заслужил от най-заслужилите! Няма да се учудя, ако чуя имената им като народни будители!

На крачка от медал - значи време е за пенсия! Нали такава е традицията в този спорт! На двайсет години, с почти никакъв принос в НОИ, ставаш пенсионер-рентиер! И то по-заслужил от най-заслужилите! Няма да се учудя, ако чуя имената им като народни будители!

На крачка от медал - значи време е за пенсия! Нали такава е традицията в този спорт! На двайсет години, с почти никакъв принос в НОИ, ставаш пенсионер-рентиер! И то по-заслужил от най-заслужилите! Няма да се учудя, ако чуя имената им като народни будители!

Катрин Тасева уграе за Франция,не виждам какво заблужадавате хората!Детето е в олипийски надежди на Франиця!

А ти с какъв принос си? Само точиш пари от здравната каса по пътеките за психично болни

Наистина ли?

Добре е да свалим розовите очила и да спрем да слушаме абракадабрите на Раева и глупостите на телевизионните коментаторки. Индивидуалните ни състезателките ни са на светлинни години от рускините, а както се вижда оса далеч от класата на италианки, дори израелки. На финала на топка ясно се видя, че не са конкурентноспособни наостаналите в нито един компонент - от гимнастика, през хореография, до умение да боравят с уреда.

Очакван крах за великите ни ЗЛАТНИ момичета и устата раева! Това ще се докаже и по-нататък! Сега ще им дадат ли пенсии, или ще им ги отнемат? То големи фанфари, големи лакардии! Накрая ФАЛ! Тъпата раева е виновна за краха!

Кариера с люксембурски клуб,след това френски и след многобройни успехи има специална покана в спортно училище за олимпийски надежди Франция.

Очевидно максимата - " У дома и стените помагат" не важи във всички случаи. На крачка от медал, но каква крачка ? Само активни спортисти участващи в такива състезания , знаят колко голяма е тази крачка. Мисля, че голямото разочерование не е предизвикано от самата игра на състезателките, а от голямата разлика между бодряшките изказвания на Раева и някои журналисти и реалностите на игралното поле.

По-добре е да нямаме никакви медали от подобни събития, защото излизат твърде скъпо на народа ни! След като за подготовката им се харчат милиони, като капак им се дават едни безобразно високи, при това не само за мащабите на бедна България, парични премии, от които народът ни няма никаква практическа полза! А на тия красавици пък, които приключват активна дейност на 20 години с придобита за сметка на държавата една високоплатена квалификация, им дават в добавка ДОЖИВОТНА ПЕНСЯ от 1000(ХИЛЯДА!) лева - абсолютна гавра с труда на хора, които се работят реално по 40 години, за да се доберат до пенсия с таван 900 лв.!!! В коя друга държава (освен може би в Азербайджан и емирствата) се дават подобни премии за безполезни ламаринки, които не впечатляват никого по свет! Колко чужденци са си подобрили мнението за България и са дошли да инвестират и да си харчат парите тук благодарение на тези "постижения"?!

лапсус поради възмущение: "пенсИя", "които работят", а не "се работят", "светА"

Очаквам Сиракова да обвини съдиите, глобалното затопляне, международното положение и световната конспирация като цяло...

В тази връзка, съчетанията им са направени доста под шампионското ниво. Особено съчетанието с обръч на Катрин Тасева - то е толкова тромаво и бавно, на три пъти има статични моменти, тя направо спира на терена. Това не ѝ дава възможност да покаже майсторство и нищо чудно, че е оценена така слабо. На този фон ентусиазираните приказки на Раева звучат кухо и нелепо. С този безпочвен ентусиазъм и гол оптимизъм, има много още да дишаме прахта на рускините, а, както се вижда, и на други нации, които бяха далеч след нас в този спорт.

Колко много руснаци са дошли да поддържат своите красавици, наистина златни момичета. А българите все плюят и търсят - кой ще им е виновен?

Ами какво да й е съчетанието на Тасева с обръч, а и не само с обръч. ? С тези килограми и ограничени физически възможности как да изиграе нещо сложно. Извинявам се, но направо е тромава и неведнъж съм казвала , че въобще не й е мястото в националния отбор, отдавна.

Как да играят добре Катрин и Невяна, след като им е отнета възможността за участие в многобоя, те играят не с четири, а с три уреда, за да изгрее звездата на Боряна, както беше с Цвети при олимпиадата, прогонена, за да вземе заместничката доживотната пенсия, след това се отказа.

правиш свирки

Тасева никога не е играла добре. Нито визията й нито физическите й възможности са за националния отбор. Затова и играе сравнително лесни / в сравнение с другите гимнастички/ съчетания. Добре, че пуснаха и Калейн. Невяна много я харесвам, но сега и тя не играе както съм я виждала да играе. не зная причината.

Ами да си я вземат Тасева във Франция. Какво дете? Тя прилича на лелка с тези килограми. Да не се обиждат лелките и аз съм на такава възраст. При положение, че Франция нямат изявена състезателка , възможно е и да им "върши работа". Но ние трябва да задържим нивото на нашата школа , което се оказва много трудна мисия. Което означава състезателки с добра визия , големи физически възможности и с много желание за победа. Не зная откъде ще ги вземем. Дано се появят.