Ботас се оплака: Кучето на Хамилтън се изходи пред кемпера ми

Двамата разказват при какви условия живеят в последните седмици

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се оплача и аз: моето куче не сбъдна мечтата ми да се изходи пред кемпера на Хамилтън, или пони на Ботас :(((((((((

Една жена може и да сбърка, но едно куче никога кой е * и къде му е тоалетната.

Ботас, твърде бял си за да се оплакваш! Пробвай да направиш същото пред колата на Хамилтън, но гледай да не те видят, че да не му целуваш пътъците!

Що за тъпня е тази "новина"?! Кой гений в Дира реши да ни запознае - в тристранична дописка (!) - с лайната на някакво куче?!

Каквото е видяло от негрите това прави, важното е на белите да им е насрано от толерастия!

Аз се чудя такива като теб докога ще се толерират и кога ще бъдете изметени? Подобен манталитет е неприемлив в нормалните държави. Вие сте пълни боклуци.

Ето, в това е проблема, човекът преди теб е писал злонамерено, не толкова културно, заявил е в прав текст какво мисли. Ти се нахвърля върху него с нелицеприятни епитети без да обоснове тезата си. Искаш мнението ти да надделее, мислиш че е единствено така както мислиш ти. Аз също смятам, че Хамилтън е расист както и футболиста Стърлинг и тези от НБА също. Ще ми коленичат, лицемери. Ами негрите са негри, какви да са. На тема робство може да говорим много, например защо африканците не са създали кораби, за да плават до Европа примерно да поробват бели. Природата така ни е създала, не мислиш ли?

а може и да не е било акото на кучето а на собственикът му!?

Той самият е едно голямо такова!

Таман научи кучето да не яде месо и то взе че умря...

Този дето не искам и името да напиша даже,природозащитниците да го погват,че върви срещу природата...куче веган... Ми нормално е като замирише от барбекюто да отиде

"осъмни" кърти ...

Супер, поправиха го.