Бразилците проплакаха срещу съдиите (видео)

"Златистите" не са доволни от отсъжданията в мача с Швейцария

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тея бразилци така и така са в Русия, да вземат да зе запишат в Болшой теятър да играят балелет Това е футбол - мъжка игра.

Айде, айде, на мършите и на балерината все други са им виновни.Едно време Скоратес и Фалкао не пищяха като настъпени госпожици, а играеха футбол.

прави са и за двете ситуации, бразилците, но сами си вкараха вълка в кошарата; може и да им е от полза тази леко крива крачка в началото, която не би трябвало да е фатална, за да коригират някои неща в играта си за мачовете с по-сериозни съперници

е най тъпото нещо полавзано от човека! уж там тярбва да се види какво се е случило и да се реагира правилно, а де факто при 90% от ползвнията до сега нещата са като в пародия! по добре без видеоповотрения.

така е,иначе как да се дадат парички на рефера ако има видеонаблюдение а там не е един или двама та става доста сложно

аз дори съм за само ел. съдия...мача да се наблюдава от колкото камери е нужно и при фаул системата да сигнализира

Щото баце то винаги е ясно кое е нарушение и кое не. Примерно при всяко статично положение в наказателното има поне 15 нарушения извършени от 7-8 футболиста. А за мен е особенно забавно игра първо с топката, а положението лекичко я закачил с нокътя на палеца, който специално не е рязъл два месеца, като след т'ва чупи и двата крака на противника и т'ва е ок....