Британски министър потвърди: Няма да допуснем Медведев на "Уимбълдън"

Ситуацията е странна - руснакът няма проблем да играе на останалите турнири

Обратно в новината

Коментари - Британски министър потвърди: Няма да допуснем Медведев на "Уимбълдън" | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До всичко, до което се докоснат тези палячовци,се опорочава.Виждам,,че в скоро време светът ще им бие дузпата,та и Марс няма да ги спаси.

ВСИЧКО НОВО,Е -ДОБРЕ ЗАБРАВЕНО СТАРО! БОЛШЕВИЗЪМ,В ЧИСТ ВИД! ГРУПОВА ВИНА! ИДЕОЛОГИЧЕСКИ ВРАГОВЕ! ПРИЗИВИ ДА:”ПРЕДАДЕШ БАЩА СИ-ПАВЛИК МОРОЗОВ”,ЗА ДА СИ-ДОБЪР ГЕРОЙ! НАПРАВО,ЩЕ ПОВЪРНА!!! БОЛШЕВИШКАТА РЕПУБЛИКА-РЕПТИЛИЯ(САЩ),Е НА ПРИВЪРШВАНЕ! СКОРО ЩЕ ИМ Е КРАЯТ!!!

Шансовете на:НАДАЛ,ИГРАЕЩ-ДВАЙСЕТ ГОДИНИ,С РАЗРЕШЕНИЕ ДА СЕ ЗОБИ(МЕДИЦИНСКО ИЗКЛЮЧЕНИЕ),(АГАСИ,УИЛЯМС-СЪЩО),СЕ-УВЕЛИЧАВАТ! АКО:ДИСКВАЛИФИЦИРАТ,АРЕСТУВАТ,ИНТЕРНИРАТ,ОЩЕ НЯКОЛКО ПЪТИ-ДЖОКОВИЧ,ОЩЕ ПОВЕЧЕ!!! ТИНЯ-ДЪНО!!! КВО ДА ОЧАКВАШ ОТ ТИЯ-ДИВАЦИ?

Нещастници! Ами направете го. Джокович също трябва да се откаже и тогава ще си заформите едно чудесно селско турнирче. Що за престижен турнир ще е това щом липсват двамата най-силни на планетата? Джокович как го спряхте в Австралия? Не бил ваксиниран. Глупости! Това е претекст. Не можеше ли да играе с отрицателен тест? Проблемът е, че вече ви втриса от тези славяни. Получавате комплекс от тях. Гледате някак да се избавите от тях, та белким по-посредствените в тяхно отсъствие се предвижат на горе. Никак не ви се иска нито Медведев, нито Джокович да печелят! Направо ви втриса от това! Повод винаги ще се намери.

Правилно! Руснаците трябва да бъдат мачкани и унижавани винаги и навсякъде.

Имаш да им връщаш за онзи път, когато ти разпраха халката, нали? И после - не бил злопаметен...

Чакай, бе, за себе си ли говориш? Нали ти си русороба? Иначе преди малко разпрах гъза на майка ти и беше много доволна. Освен това всяко нищожество, което подкрепя юдео-болшевишкия режим трябва да бъде унижавано, бито и ЗАКЛАНО, КАТО ТРУПЪТ МУ ТРЯБВА ДА СЕ ОСТАВИ НА ВИДНО МЯСТО ДА ГНИЕ! ЯСНО ЛИ Е ПОДЧОВЕШКИ ОТРЕПКИ!?

Явно травмата ти е сериозна и не е само физическа. Абе ти да не си онзи, който намериха да лежи по корем, със забита дръжка от знаме в сфинктера, да крещи "Смърт на руснаците, смърт на руснаците"?? Сега разбрах и защо се зовеш "знаменосец", и защо ги мразиш толкова много...

Бъркаш, бе. Ти ходиш да ти цепят анала в руското посолство и се потриваш докато гледаш брадатите джихади. Иначе е ясно защо се наричам знаменосец. Жалко само, че е на гнусния език. Между другото какво подчовешко животно трябва да си да говориш този език? "...Байрактар..." https://www.youtube.com/watch?v=iiaYZ3tpqRg НЯМА КАК ДА НЕ ТИ СТАНЕ ПРИЯТНО ПРИ МИСЪЛТА КОЛКО РУСКА ИЗМЕТ Е ПУКНАЛА ДНЕС!

Еее, така кажи - че не са били руснаци, а са те разпрали комшиите. Толкова, че си прихванал от техния език. Ееех, съдба съдба - да си курвата в мъжката баня...

Абе, чакай бе, за себе ли говориш? Ясно е кой е руската курва. Аз лично не зная какво шибано, подчовешко животно трябва да си за да подкрепяш, азиатските подхора. Колко нисш трябва да си? Явно много. Или пък за оня курва говориш, която те е изсрала? Не става ясно от писаниците ти. "...Байрактар.." https://www.youtube.com/watch?v=TdTGT1dLSKA

Не съди за чуждите майки по своята. Никой не е виновен, че не знаеш баща ти кон ли е, куче, или вмирисана цинга, щото майка ти не знае от кого точно е заченала, била е прекалено заета с останалите от групичката. Гледай ти да си пласираш задника добре, дано поне ти плащат за това, че го употребяват за вход. Иначе на дърти години ще те е яд, че се насираш безплатно.

Е, то е явно, че си накакъв долен мелез, вероятно с примеси от азиатски произход. Пак повтарям за всички скотове тука, че само изключително нисшо нищожество би подкрепяло азиатските подхора. Е, поне ти специално си се пласирал добре и взимаш копейки за подкрепата си. Има дебили, които го правят за без пари, което е още по-жалко. https://www.reddit.com/r/CombatFootage/comments/tyckrx/azovengagingmultipleenemytargets/ ДАНО ДА СА СТРАДАЛИ!

Не позна - чист българин. Който НЕ подкрепя офанзивата и не зная защо реши обратното. Не зная и защо си толкова малоумен, та да се радваш на чуждата смърт. Тъпо е да смесваш политиката със спорта, но виждам, че за теб е нормално да те третират като боклук, защото някой от твоето село веднъж бил направил някакъв зулум.

Цялата рубладжийска измет тука са на принципа: "Не подкрепям путкин, но...". И айде, айде. Това да си мелез от рубладжийски произход не е срамно. Е срамно е, но нищо не може да се направи. То трябва да са лоботомиран иначе да подкрепяш руската измет! Която трябва да се мачка винаги и навсякъде!

Ами да видим докога сащ, англия и австралия ще смигнат да излизат на печалба с валута без покритие. Гуд лак.

Ко речи бе ватник? Имате си рубли харчете си ги, какъв е проблема?

Споко краварю, играта още не е започнала.

Защо светът трябва да е същият като този срещу когото се бори, защо ще наказва руските граждани затова, че са се родили на тази нещастна територия, каква вина имат, спортисти, артисти и обикновените хора, каква! Как може цял свят да е безсилен пред злото и вместо да изкорени едно зло, да възпроизвежда друго!!

Независимост за Ямайка! Свобода за спорта! Английските туристи да играят на водна топка с украински мини!

Само преди няколко години:ПОВЕЧЕТО ТОП ИГРАЧИ,ЩЯХА ДА ОБЯВЯТ БОЙКОТ! ДА СИ ПРОВЕЖДАТ ТУРНИРА…МЕЖДУ МЕСТНИТЕ-РАХИТИ!!! ДА,ДА,АМА-НЕ,КАКТО КАЗВАШЕ ЕДИН(БОГ ДА ГО ПРОСТИ)!!! ЛИБЕРАСТИЯТА ПРЕВЗЕ И СПОРТА!!! ДЪНО!!!

Ако си черен хомосексуалист евреи, значи се много интересен и с потенциал! Ако си славянин,не са боже руснак,живота трябва да ти се усложни а всяка перспектива-възпрепятствана!

Марш руЗслямистанеца пред телевизора ! Да си правят компания с другия тарикат Нуле-лумпена !

Боклук

Идиот

Абе Дебил…сигурно се задъхваш пожстълбите,а даваш мнение,за двама:НОМЕР ЕДНО В СВЕТА!!! ИМАШ ЛИ ПРЕДСТАВА,БЕ ДЕБИЛ…ЯСНО Е ЧЕ НЯМАШ!

Смешници алкохолици. Тия не изтрезняват.

Щот руснацити са едни трезвеници! Прюйте...ма за нещо по съществено д.е

Това означава ли че и Новак няма да играе? Като се знае позицията на Сърбия?!

Новак отдавна изрази позиция в подкрепа на Украйна, така, че със сигурност ще играе.

Това е положението, имаме Саурон в Кремъл съответно всичките му поданици получават отношение като към орки. Да си изчистят къщата и работата ще миряса.

Медведев живее в Монако. Може и изобщо да не е гласувал.

И Саруман във Вашингтон.

Лицемери. Очертава се да бъдат шампиони в своето огледало. Но това им е целта, да елиминират всичко руско, и да си поделят Сибир. И, вечно да са проспериращи.

вън руските изроди от всякъде и от всичко.

Много злоба лъха от теб.Сигурно си от Азов и си ял руски к-----р

..... финала на Уимбълдън същата година беше Агаси - Сампрас.... и двамата американци...

Българите не разбират , че Путлер ни смята за слуги на раша. Слава богу, че сме в нато иначе нищо друго не пречи да ни атакува подобно на Украйна. И тогава друга песен ще запеете.

Откога Нато защитава? От преди, или след Кипър?

НИКОГА,НИКЪДЕ,НЕ СЪМ ВИЖДАЛ,ПОДУШВАЛ,ТОЛКОВА НЕЧИСТОПЛЪТНА СГАН,КАТО АНГЛИЧАНИТЕ!!! ЕДИНСТВЕНОТО ОБЯСНЕНИЕ,ЧЕ СА:”ВЛАСТВАЩА НАЦИЯ”,Е: ПРЕКАЛЕНОТО ВЪЗПИТАНИЕ,СНИЗХОЖДЕНИЕ,МЪРЗЕЛ,НА ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ СВЕТА!!! И БЕЗГРАНИЧНАТА ИМ:НАГЛОСТ,АГРЕСИВНОСТ,ПРОСТАЩИНА!!!

Колкото по-силноврещиш от омраза толкова по-очевидно е, че си знаеш, че си по-низша твар.

Но децата ви учат английски, а не руски!

Руски и немски.

Английският е ширпотреба, пълнеж.

Вервам ти бети!

Моите учат руски

Мини по Шишман, едно от най-старите и добри училища е зад опашката на Коня. Ако не знаеш, руско е. Ама е център, какво да се прави, децата ни учат там, за щото ни е близо. А и не се влиза лесно, дето се вика, не е за всеки.

Това е другото-ИЗВРАЩЕНИЕ! Французи,Италианци,Испанци….леко,леко им налагат,да учат тоя:НЕЧЛЕНОРАЗДЕЛЕН ЕЗИК! Добре е,че повечето отказват да го ползват..даже и които са го учили!!!

Моите впечатления са, че децата се "бият" за СМГ, НПМГ, 1-ва немска, Испанската, 1-ва и 2-ра английски гимназии. Другите са по надолу в класациите. А 2-е съседски деца се отказаха от руската...не бяха доволни от преподаването там. И така...

Принципно,ИДИОТИЯТА,ПРОСТОТИЯТА,Е-ЗАРАЗНА! СТАВА МАСОВА! ЗАКОНА НА СТАДОТО! ИННЕ-ДЕЦАТА,А-РОДИТЕЛИТЕ ИМ!

Дано поне Мъри да е още жив. Английска демокрация, тип Блеар.

Та Медведев на няколко пъти публично заклейми войната. Какво всъщност искат педеругите англичани ?? Да отстранят Медведев, за да може някой английски неудачник, евентуално да се промъкне измежду шамарите. Ами ще им бойкотират турнира, ако направят подобна простотия!

Никой няма да им бойкотира турнира. Видя се в случая Джокович, макар сега ситуацията да е съвсем различна - все пак Джокович имаше избор. А явно англичаните искат Медведев да премине пред Бъкингамския дворец с украинско знаме в ръка и "Смърт на Русия" на уста. Може пък да искат три дена така караул да направи. Изобщо не ме интересува какво искат! Човекът каза, че не може да вземе страна и не е негова работа да се занимава с това, той си гледа корта! Половината идиоти, които "изпратиха съболезнователни картички на Украйна", да не би да спряха войната? Ама ние много ви съчувстваме! Аууу, как може! Ама си стоите на топло и сигурно и продължавате с изтрещелите си забрани!

Дис бритиш хомосекшуъл броук дъ гейм !

Англия вече не са империята, която бяха. Останаха едно мизерно островче пълно с емигранти.

И с Руската империя така ще стане :)

ТОВА:ВПИЯНЧЕНО,НЕЧИСТОПЛЪТНО,АГРЕСИВНО ПЛЕМЕ…КАКВО ДА РОДИ??? НАЙ-ДОЛНОТО НИВО НА:ЧИВЕШКИЯ РОД! ТИЯ В:СЛЪНЧЕВ БРЯГ,БОРОВЕЦ,БАНСКО,НЕ СА ИЗКЛЮЧЕНИЕ,А-ПРЕДСТАВИТЕЛНА ИЗВАДКА! КОЙТО СЕ Е РАЗХОЖДАЛ:ПЕТЪК,СЪБОТА-ВЕЧЕР,В КОЙТО И ДА Е-АНГЛИЙСКИ ГРАД,ЗНАЕ КАКВО ИМАМ ПРЕДВИД! ИСТИНСКИ ОРКИ!!!

А ти колко пъги посети раша!!!

Като по времето на Хитлер и расовата сегрегация ва САЩ -преследване по националност . А дядовците им като се упражняваха в стрелба по индийци, африканци...

И защо така, не останаха ли картини за преименуване? След изкуството, спорта, политиката в каква нова сфера ще покажете глупостта си?

Пълен блокаж на всички орки. Те си спят спокойно и нехаят за всичко, което се случва в Украйна породено от фашистките възгледи на лудия им президент. Имат си пари, живеят в "скапания" запад и не им пука. Блокаж до дупка.

А ти си умреш от злоба, че не си нито едните, нито другите :)

Орки=укри, набийси го в чугунената кратуна

Няма по долно племе от англичани и американци завладял и продължават да владеят хиляди роби по света... А нашите лизачи много бързо забравихте бомбардировките на мирни граждани в София, забравихте, че прасето Чърчил беше заповядал София да бъде изравнен със земята... Те не ни смятат за хора, а вие ходете им лижете задниците...

Русофобия в действие.

Значи може да клеветиш Иран, да нахлуеш, да убиваш, да рушиш и после да кажеш “упс, то нямало химични оръжия, грешна ни била информацията", а не може да нахлуе някой друг някъде другаде с повод или без? Що не забранят да участват Зверев - хем немец, хем руснак, Гофен заради геноцида в Конго, Иснър за индианците, иран, ирак, афганистан, сирия, косово и още 200 войни, Надал за избитите инки? Мега лицемери и го доказват за пореден път!

Обама колко войни направи, защото е усетил заплаха за САЩ, а за капак му дадоха Нобел за мир!

Всички руснаци са виновни след като са допуснали Путлер да е 22 години на власт.

И унгарците вървят по пътя на раша! Ужас!

До 27 юни Медведев може да замени Путин и да го допуснат да играе.

Този изрично носеше знакът Z на фланелката си в подкрепа на Путлер. Логично е да го отрежат!

Я дай снимка, че никъде не видях такъв знак.

Принципни са англичанчетата. Браво! Точно както бяха австралийчетата с Жокера. Или вземаш позиция и я отстояваш дори с цената на загуби, или си просто един женски полов орган.

Т'ва беше вица на века! Англетата и принципи!!! Ахахахахахаха.

На оня чибурек Путлер и цялата му войска - майната му, ама за спортистите не са прави - изобщо!!!!

съвсем са изтрещяли. Че той може да ги съди, при това с пълно право.

А жертвите на Путин в Украйна? Те ще го съдят ли, след като са мъртви?

Пешо тъпо си много.

А жертвите на украинците в Украйна?

Ми да ги съди!

И да ги съди и да не ги съди, Уимбълдън, няма!!! Да се оплаче на арменския поп!:)))

Няма такова нещо като спорт, изкуство или наука, всичко е политика. Няма да му дадат шанс да грабне купата и туйто!

Прав си, но защо реши, че купата е негова?!

А ти защо си ФУНКЦИОНАЛНО НЕГРАМОТЕН?! Човека е написал: ДА МУ ДАДАТ ШАНС, което ще рече да му позволят да учавства в турнира. Малоумнико неден...

Да им се е.е майката на псевдолибералите от Англия. Страшни дебили

Лов на вещици, ега ти шлема, това вече минава границата на нормалното.

В България кумунистите(фашистите) да се осъзнаят, че са лошите.

А ти ходи на училище , че си неграмотен май

Айде без ушанки на турнира.

Да си правят руснаците с азиатците турнири.

Спорта бил извън политиката... да, да...

Нормално е да е с политиката особено при фашизъм от руснаците.

Не съм видял руски ръководител да вдига ръка за нацистки поздрав, за разлика от дъртата вещица мери-2.

Е, не си видял, ама Медведев е вън от турнира! Свиквай ...:))))

А защо трябва да е извън? Където си искат там ще го сложат! Като не им харесва на рушняците да си направят турнир и да изгонят западните тенесисти!

Медведев май го понася по-леко от тролетарята тука...

ви акам на уинбълдъна

Един кофти самодеен мизансцен и цялата ЛГБТ евро-пасмина се насра!

Ха ха, глупавите англичании пак се изтропаха на метено. Във Великобритания наистина управляват откровени тъпанари.

E, вече има проблем ... Мисля, че на никой вече не му пука за рашиските спортисти , култура и т.н.

Простакът не се интересува от култура, това го знаят интелигентнте хора, така че коментарът ти отразява твоята същност.

има истински спортисти, трябва да бойкотират Уимбълдън! Ако все пак се състои - всички уважаващи себе си медии трябва също да бойкотират турнира! Какви тъпаци са тия?!

След време който е бял, женен за жена, православен, ... няма да има никакви права.