Брутално откровен Де Бройне: Не знам защо станах "Играч на мача"

Халфът на Белгия определено не бе блестящ при победата над Канада

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А може би на съдията, който си вижда каквото иска.

Най-вероятно защото си се откроявал като единствения ненегър на терена и затова си привлякъл внимание...

Абсолютен смешник. Смесваш мачове с политиката, нямаш място на тоя свят

Ха, ха, аз ли ги смесвам, бе, либерално soy-boy-че?! Швабите нещо да се опитваха да се кичат с ЛГБТВОЯУОТГЖО4653 лентички? Англетата да коленичиха преди мачовете си в подкрепа на BLM? Спортът, киното и всички останали развлечения за плебса са платформа за индоктринация и прокарване на новата права вяра, ама аз съм бил намесвал политиката - ха, ха, ха. Кой има място на този свят ще се разбере скоро, както вървим, но шансовете на лигавите мъжленца, набухани с фитоестрогени като теб, са доста ниски.

Да те светна, че негрите ги има в Белгия. Голяма роля за това имат самите белгийци, които са крали, използвали и играли футбол с негърските глави в собствената им държава. Срамна част от историята. А Лукаку не отива да играе в голям френски отбор, щото понеже е негър, франсетата тръгват да го подлагат на скенер за костите, за да видят реалната му възраст. При белите няма такава процедура...сега е звезда, за която само могат да мечтаят Негрите ги има и в другите " бели страни"...щото белите са ги ползвали за работен материал. Как не чух да се възмущаваш, че Австралийците и канадците са твърде бели...щото не това е коренното население, почти избито, тероризирано и ограбвано от " новите".

Ти ли ще ме учиш по история, бе?! Много добре го знам тоя Леополд II, дето Конго му е било лична държава и е безчинствал като изтърван, в резултат на което е загубено към 25% от местното население. Това обаче какво общо има с факта, че Европа е станала черно-гаджалска?! На второ място, най-много негри са поробени или избити от арабите, а на първо... от други негри. Имах навремето една колежка от стар малийски род на търговци на роби и тя беше много горда с това обстоятелство, хем беше черна, та чак синя. В живота е така, обаче за разлика от теб нямам комплекс на жертва и да си посипвам главата с пепел за неща, които нито аз съм правил, нито съм се облагодетелствал от тях. Даже напротив - ние също сме видели много зор с римляни, византийци, монголци, араби, турци и т.н. Обаче си яко бос в историята и най-вече едностранен. В Канада не знам кой кого е избил, при условие, че местните народи основно са ометени от донесени несъзнателно зоонози от ЕВропа и все са щели да дадат фира, независимо от желанието на европейците. И престанете с това идеализиране на индианците, ами прочетете малко за "религиите" на ацтеките и маите и какво са правили със съседните народи. Или си мислите, че Кортез сам ги е катурнал, а не като е обединил местен фронт срещу тези кръвожадни изроди? Пък знаеш ли команчите как са тероризирали всички околни народи и те също какви "чалъми" са имали, за които самият Торкемада би казал, че са прекалени? Хубаво-лошо, ние сме се наложили, включително и защото нашата култура е била превъзхождаща. Явно вече не е, щом негрите, арабите и прочее джагали ни превземат, а такива като вас ги приветстват, щото имат да "изкупуват историческа вина" - ха, ха, ха. Жалки предатели и пораженци сте и ако още не сте разбрали какво е да ви завладее низша култура, скоро ще се усетите. Справка - Родезия как стана на Зимбабве и после как ЮАР я последва. Пък и аборигените са яко напредничава култура. Е, вярно, не са имали писменост, но за сметка на това са били тънки кулинари, т.е. похапвали са човешко. Животът е борба, лигльовци и няма такова нещо като "коренно население". Коренното население на Eвропа са били неандерталците, обаче са изместени от нас. Дайте сега и за това да се затръшкаме, щото мазохизмът ви се е усладил и сте пристрастени към чувството за вина и желанието за самобичуване. И да - канадците са бели, защото те са създали Канада от Великите езера до Аркитка. Преди тях Канада не е имало, бе...