Коментари - Букмейкърите преди финала: Кой е фаворит за титлата и кой ще е играч №1? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ми каза на ухо, че Сенегал ще е трети, понеже хърватите са посърнали и вече не им пука като изпуснаха големия залък. попитах и за финала - отговорът беше, че засега се знае само това, при всички случаи един от двата отбора ще стане шампион! Че струваше ли си да бия толкова път и да се бъхтам само да ми кажат нещо толкова очевидно? Язък. Сега отивам в Рупите да сънувам какво ще ми каже наша си баба ванга. Избери родното, стимулирай икономиката!

Мароко са много опасни, не съм за тях, но ще ми бъде интересно да ги гледам с Хърватия.

На такъв мач и пет лева не залагам, защото е абсурд да кажеш, кой ще победи!

Украйна шампион, зельо мъж на годината, байдън президент на столетието,

Франция шампион, меси не става

Според мен Франция ще е пак шампион

Брай че ги разбира тая жена

руските проститутки пак ще станат световни шампионки по дълбоко гърло ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА ПУТЛЕРАСТИ ;- ))))

Знаците сочат следното: Аржентина -извън Европа обикновено печелят южноамериканските отбори -Меси трябва да вземе купата единственото което му липсва за да е със статут на жива легенда.Той играе в отбор спонсориран от Катар. -Аржентина на моменти бе побутвана от съдиите което може да се тълкува като желание и на ФИФА да види Меси с купата. -от около 60 години няма отбор защитавал световната си титла Франция: -Франция има по-комплексен отбор в който почти всеки може да реши всеки мач-ако Мбапе няма ден може голът да го изработи Жиру, Гризман, Дембеле, Чомени или Коман. -Докато Аржентина има Меси то Франция има Мбапе който е млад и в топ форма а младостта винаги побеждава опита. -Мнозина сравняват Мбапе с Пеле и то не без основание а Пеле печели три световни титли Мбапе вече спечели първата и е на прага на втората. -Фраанция отнесе без проблеми Аржентина на предното световно. извод-за мен Франция е по-добрият отбор но като отсеем субективното от горните повечето знаци сочат към Аржентина

Бих имал впредвид също че Франция има по-добър и опитен треньор. Във финал това е важно, защото треньора насочва играта, докато футболистите са изпълнители. Скалони е добър треньор, но е млад и няма рутината на Дешам.

Aз лично не съм особено убеден че Дешам е някакъв топ топ треньор.Просто е французин и има в отбора си най-добрият футболист в момента Мбапе плюс още 6-7 топ играчи.А и финалът е мач в койтонеочаквани детайли може да окажат влияние.Примерно да изгонят Гризман и мача вече става тегав за Франция от всякъде.

Един е Меси !

Меси е Най Великия както Ноле!

Аман от разбирачи.

че ако Франция не падне от Аржентина, Аржентина ще бие Франция

Франция е новия (стар) световен шампион!!!

Не бяха толкова убедителни срещу Мароко.Не са непобедими

Сърцето ми е за Аржентина, разума - за Франция. Финал е, всеки ще играе на макс, и няма как да се прогнозира сигурен победител. Франция и Аржентина са що-годе равностойни отбори. Все пак, мисля че Франция е малко по-добър отбор, с леко по-добри играчи, и определено са с по-опитен треньор. Така че шанса,Франция да спечели е по-голям.

Комшийката е гледачка и ми каза да заложа поне 100 лева за победа на Бразилия. Казах и, че по добре тия 100 лева да ги инвенстирам в нея докато мъжът и блъска кат хайванин вечер с таксито. Тя обачи отговори на предложението ми с "аз не съм такава"

Франция е по-качественият отбор, но аржентиците си имат Великан. Пожелавам да му дадат 14 дузпи. И само 3 да вкара ще е достатъчно.

Тъпак, Меси е Но.1

Номер 1 - Това от както гледаш футбол последните 15 ина години. Преди това разни образи с по две - три световни титли не ги броиш за нищо.

Ако не свирят дузпа за Меси , Франция ще ги разбие .

Тъпак, Меси е Но.1

Номер 1 - Това от както гледаш футбол последните 15 ина години. Преди това разни образи с по две - три световни титли не ги броиш за нищо.

Ако Аржентина поведе ще я разбият някой път, друг път

Твърдо за Аржентина и Меси на финала! Успех!

Аз съм европееци и симпатизирам на европейския отбор. Ще бъда доволен, ако Франция победи и полякът не свири дузпа за Меси

Ембапе чист европеец , през 17-ти век дедо му бил в кралският двор. Вързан с верига при кучетата на Мария - Антоанета !

Те понеже аржентинците са до един представители на племената на Мапуче и Гуарани. А названието Буенос Айрес произхожда от традиционните рицарски турнири през средновековието които са се провеждали на открито и чистия хубав въздух на бреговете на Рио де ла Плата.

Тъпак, Меси е Но.1

Номер 1 - Това от както гледаш футбол последните 15 ина години. Преди това разни образи с по две - три световни титли не ги броиш за нищо.

Щом е поляк ще свири за франция

Мбапето ще почерни настроението на Меси, феновете му както и цяла Аржентина в неделя

Трябва да Победи!

е малко по-малко черен от Бабе, оле-оле-олелеее!!!

Аржентина. Кроейша няма толкова елитни играчи.

Каква е идеята на букмейкърите? ДА НЕ ПОЗНАЕШ! Ако много вземат да познават, те държат винаги едно асо пика, коз в ръкава.

Боби вика да направим Гутева четвърти рефер, та публиката да гледа нея , а не гледа какви ще ги върши " Свадбата ".

Боби каза, че се е уговорил с Дан Тан да турим "Свадбата" за главен съдия на финала.