17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моди,финалът е утре, тебе по 67 часа ли ти е денонощието?!?

Заради строгите мерки в Олимпийското село, доставките с хапове за концентрация на Джокович закъснели и се видя на къде е без тях в последните два мача!!!! Това което феновете му го наричат "невероятана психика" е химия за буустване на мозъка и концентрацията! Резките спадове в представянето са му точно заради това!!!!

Сега ще се окаже контузен тъпият сръбски измекяр! Не умее да губи този човек...

Жалко, но и в двата мача които загуби противниците му бяха по-добри от него

Идемо!...

Вие от къде го знаете???В кухнята на НОЛЕ ли сте???Или сте сънували сън, след пиянски кошмар....

А къде са Сърджан и Диана Джокович да видят и " коментират" какви ги върши синчето им!! Да обяснят защо крясъците и псувните не помогнаха!! Пак ли Федерер е виновен,или " коронавирусът"?? Браво на Кареньо Буста,който официално прозря и обвини Джокович в симулации!!

Не може все НОЛЕ да побеждава нека даде шанс и на другите.Време е с Рафа да се отказат вече да дадат път на по младите.Имат всякакви титли стига толкоз лакомия.Време е да си почиват.БРАВО на Испанеца.

Не може вече 4 г. 10000 тенисисти да скачат да те побеждават, публика и съдии по големите турнири да са срещу теб и ти да смачкаш всеки един съперник във всички турнири. Нормално е да губиш понякога, даже е добре за психиката, да се върнеш в реалността. Ноле е номер едно, ще се възстанови и ще бъде на висота за Ню Йорк след два месеца. Пожелавам му го от все сърце! Много от световните топ тенисисти даже отказаха участие на Олимпиадата, включително и нашата примадона.

Ха, ха, лакомията на грозният смешник джуркович му се подигра! Първо нямаше да играе, ако няма публика, сега "получи" и контузия, а бе пълен нещастник!