Черна нощ за Реал в Андалусия

Кралете можеха да са на върха в класирането тази сутрин...

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Кралете" чуха добри новини за сензационната загуба на Барселона от Леванте (1:2) по-рано в сряда" Заменете Леванте с Леганес и информацията ще е вече достоверна.

Без роналдо е така падението ви почна

Е като беше роландо в редиците им - защо се провалиха тотално миналият сезон в Испания ? Загубиха всички възможни купи, въпреки гелосаната балерина ? Гледай го в Юве сега - за 10 мача има цели три гола вкарани ...

09.05.2018 Севия - Реал 3:2 15.01.2017 Севия - Реал 3:1 08.11. 2015 Севия - Реал 3:2 По всичко изглежда, че и с Роналдо и без Роналдо, андалусииците редовно пердашат Балетя у дома. Дотолкова, че в последните си 5 домакински мача срешу Реал Севия има само един хикс( и то за купата) и 4 победи. Та така ....

Така е, но не е на нула! Като го няма Роналдо, няма кой да вкара, та да не е толокова позорна загубата! А тоя, тъпия, нагъл и двуличен англосакс, дето сега смърди по адрес на Роналдо, що не вкарва, като сега без него са по-добри? А когато пристигна в отбора Роналдо му помагаше с адаптацията, щото тъпото парче освен родния английски бъкел не обелваше на испански! А сега плюе по негов адрес! Но дори и в това се вижда кой е по-големият играч - Роналдо не падна на нивото му!

Еми няма го Роналдо и сега футболист номер едно Модрич нещо не може да издърпа отбора !

Чувате ли се какви ги дърдитите !? През годините на Роналдо Реал беше номер едно в конкуренция само с Барса ! Само ще отбележа трите последователни купи на ШЛ.

Цензурите, вие малоумни ли сте !? Кое е извън темата? Че като го няма Роналдо, Модрич не може да измъкне Реал ?

Сега като го няма в класацията Меси и феновете му още повече сипят хули по Роналдо !