Коментари - Черната серия няма край: Трети журналист почина на Мондиала в Катар | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Черната серия няма край: Трети журналист почина на Мондиала в Катар - ваксина ?!?

Боц, бооц.

Понякога мълчанието говори повече.. ваксоидите.. ръгайте бустери ако ви е мил живот

ИнжИнер???

Да, те ваксините само и точно журналисти подбират. Модифицирани са някакви. Чипа им е по-специален и като засече, че някой е журналист и прас, баш на световното решава да ги отнесе. От 4 милиарда ваксинирани, точно тия трима журналисти си отидоха и то от ваксините, да не помислите друго.

За всеки търтей, умрял накъде по света ли ще драскате статийки.

Комбинацията от кофти климат, стрес, напреднала възраст, наднормено тегло и прочие дотам води! Като дете заради работата на баща си съм живяла в Египет, където съм щяла да умра от жегата, влажния климат, храната, насекомите, мъка по приятелчетата ми в България и прочие, а говедото (да, баща си принципно много си го обичкам, но не и когато съм щяла да стана ангелче, защото той е тъп и упорит!) не разбира, че има проблем! Имам някакви смътни спомени от болницата, където съм между двата свята, всички се суетят от около мен, а на този фон майка ми, без много да обяснява, насред болницата спуква, да не кажа смила, баща ми от бой! Майка ми сигурно му е обяснявала хиляда пъти, че и тя, а особено аз като ситно чаве, имаме проблем с климата и прочие. Но той понеже си е дебела шапска глАва с фуражка, както иронично се самоопределяше, ни приема, ни предава. "И аз бех така като дойдох, ама свикнах. Кво толкова се лигавите и вие шъ свикнете!" Е, някои сме щели да свикнем, само че посмъртно!

За тия просто чуваш и четеш новини, другите са само статистика.. Не се напъвай много, че тромба само това чака.

Да бе спомням си олимпийските в Бразилия минимум 5-6 журналета се гътнаха от жегата ... нал тъй? Хехе.. ближете рани още.

Къв кофти климат? Не знам как е в Египет, но в Катар от 4 дни насам е за връхна дреха. Като се скрие слънцето в 16:45 и става 17-18 градуса. На кой до къде му е. Лека му пръст на човека

Някои хора е време да се почувстват тъпо, да признаят, че сгрешиха и да поискат прошка за нещата, които сториха на ближните си. Това много повече ще им помогне отколкото да тракат минуси и да се самоутешават, че не са имали избор или да прехвърлят вина, че всичко се случва заради "анти" ваксерите.. .

Дрън, дрън ярина! А който пожелава тромб на ближния си, сам пада от него. Трябва да си много прост и оскотял за да плещиш такива глупости за тромби и да заплашваш и злобееш. Знаеш ли, че има и хора с по-слаби нерви от моите, които може да ти се вържат на простотиите за тромбите? И за протокола, миналия месец случайно уловиха тромб в белите дробове на моя близка антиваксърка и то съвсем случайно. Беше постъпила в болница за друга операция, но при задължителните прегледи преди всяка операция го засякоха и по спешност я преместиха в друго отделение. Спасиха ѝ живота лекарите, за което Бог да ги поживи, но ти трябва да знаеш, че това с тромбите няма общо с ваксините, хеле пък с точно ковид ваксините. Ковид ваксината е точно толкова опасна, колкото и грипната ваксина и пази точно толкова, колкото и тя. Не се зомбирайте и не се вкарвайте във филми, още повече да плашите хората. Ако слушах такива, като тебе досега сто пъти да съм оня свят. Минаха почти 2 години, но нищо, според антиваксърите то имало още време. Та да знаеш, ако след 100 години получа тромб - от ваксината ще да е. Не от алкохола, цигарите, чипса, мазните и вредни храни.

Като се натискат е тъй

Ако идваш от държава, където по това време на годината си е не за връхна дреха, а за 3 броя шуби плюс поне толкова ушанки, за организма е още по-голям стрес. Вероятно за млад, здрав, прав човек това не е убийствено, но за всички други си е риск. В Египет (вероятно особено в пустинята, но може би и в Кайро и Александрия да е мор) знам, че лятото е нечовешка жега, но аз лично нямам спомени от това, защото майка ми без въобще повече да се церемони, просто ме е метнала на самолета и отпрашила с мен към България. Баща ми докато беше жив го играеше прелъстен и изоставен как майка ми без да му даде шанс го е зарязала насред Египет. То добре, че поне тя, за разлика от него, е имала акъл, че иначе просто нямаше да съм жива, а вероятно и майка ми е щяла да ме последва на другия свят!

Поредната жертрва на ваксата.

Тюх,въй, пак това глобално затопляне, не се спря, бе.

А бе да не си журналист в Катар.

те в катар изобщо пускат ли ненабодени? за съжаление, някои хора тепърва ще си платят за грешката

От липса на алкохол или от много бустери ?

Умират от жегата там, какво има да се споменава"? Дигат кръвно и им се пръсва некоя аорта.

А може и да си седнал, знае ли човек?! Ами ако е плещел някои работи, които са нелицеприятни за домакините или е отказал да се поислямчи? Не забравяй десетките загинали и пребити работници по време на бесния строеж. Едва ли ще си хвърлят току-така 200-те милиарда само за чест и слава, арабският свят винаги е имал едни от най- страховитите и безкомпромисни служби. Глави падат само за една обида или липса на шамия......

Сега разбирате ли защо есе работи до 65. Плащаш осигуровки за да живеят разни търтеи(полицаи и военни) пенсионирани на 50 за твоя сметка. А ти бум и в трапа и нищо от това че си се осигурявал.