След третия опит Левски си тръгна щастлив от Варна

Индивидуалната класа на Станислав Костов реши мача с Черно море

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Порнографията "Подуенски цигани"("Левски") продължава.Цяла България го видя.До сега черепа (най-богатия човек в Бг) купуваше съдиите, а вчера купи и цял клуб. Черно море, които биха "Левски" 2 пъти под ред, след това биха Лудогорец и ЦСКА, вчера НЕ ПОСМЯХА да отправят нито един удар (!!??) във вратата на Михайлов. Застраховка 100% - да не би "големият" вратар да не успее да хване топката! Такава е статистиката за Черно море. Удари във вратата - 0, извън вратата - 1! Оставиха "Левски" да си играе както иска, ама който НЕ може - не може! Интересно, до къде ще успее да ги избута черепа?

Просто предупреждавам, внимавайте когато играете срещу Левски на дати с числото 7! ;-) Само Левски!

Малките деца играят на билички и с топка... Стига с тия новини за футбол. НЕ ни интересува, Нека пишат как хората работят и градове и села в българия. Това е Спорта. А тия футболисти са ПРЕДАТЕЛИ и чужди Шпиони- маймуняци, откраднали топката на малките деца.

Нула удара във врата на Левски. Заради такива смешни и уредени мачове стадионите са празни , а националния отбор едвам измъква равен срещу отбори като Косово.

Гледах вчера на синьото небе падащи звездички в синьото море! Пожелах си, хибридно прасе да се въргаля в кално Лудогорско дере, на "Тича" да се вика: "Само Левски, шампиони сме!" Само Левски

Само за два дни станахме свидетели на два БРУТАЛНО ОТВРАТИТЕЛНИ ЦИРКА!!! С подобни пародии като Лудгорец - ЦСКА И Черно море - Левски ще си киснем още дълго в ТИНЯТА В КОЯТО СМЕ!!! Днес Черно море които разби Лудогорец, ЦСКА и дори Левски направи всичко възможно за да не създаде нито едно положение пред клетия ПСЕВДО-ГЕРОЙ Михайлов..... Няма смисъл да си затваряме очите МОРЯЦИТЕ ИГРАХА ОТКРОВЕНО СИМУЛАТИВНО И ТОВА БЕ ПОВЕЧЕ ОТ ОЧЕВАДНО!!!

Горчиво! Каква класа? Ако костов беше свестен нямаше да бъде натирен от ЦСКА, клети пощенци!

Интересно каква армия има държавицата , че да има и отбор съставен от ловчанско етрополски сили.

Ако баба беше мъжка, щеше да има дръжка... Из форума се носи миризма на препикан люляк.

Левски : смешки

Постави това тире във вертикално положение и седни със засилка върху него...

САМО ЛЕВСКИ ! ! !

а защо илиан илиев пусна 7 резерви срещу лефски.