Четири очевидни причини за провала на "Лудогорец"

Отборът има нужда от освежаване, играчите - от друго мислене и навици

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нека гледаме реално! БФС прави реверанси на Гела и на отборчето му, което няма нищо общо с родния спорт. Нито един българин в основния състав, освен Дяков, и то не всеки мач. Резервите също чужди, без нито един местен. Стадиончето полупразно, вчера с Локо Пд имаше стотина зрители. Така е винаги, освен с ЦСКА и Левски, но за сметка на техните фенове. Разград е последното място за развиване на спорта футбол. Там навремето имаше световни и олимпийски шампиони по борба. Домуса поне борбата да бе пак развил... Ако съдиите свирят честно и ако БФС сложи таван от само 3 чужденци в състава, Гела няма да види купа никога! И как не става ясно на Перуката, че с тези напазарувани чужди играчи българският футбол умира!!!

Причината е само една. Орбан каза че няма да пуска бежанци в Европа и си спази обещанието човека... Лудогорец бяха дотук.

И какъв е извода? Този отбор за БГ-първенството и друг за Европа. Или направо да сменят първенството. Що да не се пробват в Испания, или Бразилия, така и ли иначе отбора е бразилски.

На "Лудокурец" все съдята е виновен. За да се реши проблема трябва куреца у гъзеца на Домусчиев да влезе. След това всички турци с големите резани курци от Разград да се изредят на жена му - манекенката, обаче като дойде момента да се празнат - да го правят върху главата на Домусчиев, та да стане още по-зализан и спермо-гелосан. Ето така ще се оправи "Лудокурец" за сметка на "Домуспутканджиев". Ако освен това турците опънат и брат му ... е тогава отборчето спиране няма да има ... направо ще задмине и гепард с люта чушка в гъза !!!

Какьв футбол искаме? Прочетете изказванията надолу. Завист и злоба.На кой сьдята е виновен ,на друг БФС- перуката,на трети друго нещо.Прави впечатление че поече са превьрженици на ЦСКА

Така е, по- добре кмет у село, отколкото пъдар у градо !! Статията е точна, премерена, без забележки !! Този отбор е за 50 % продаване - кой накъдето иска да си ходи !! Киро-факиро си мисли, че като си сменява треньорите на бордея, пълен със позастарели к..урви ще може да подържа лидерството нон стоп !! Е...нема как да стане !!

Менажирията на Гела пак даде фира.

Причината е една единствена, липсва подходящия съдия. Първите двадесетина години след 1989г. любимец на съдиите беше отборът наречен с името на Левски. Сега фаворит на българските съдии е Лудогорец. Така леко по-леко футболът в България умря. В Европа и света това показват резултатите. Българските отбори са аутсайдерите независимо от класата на противниците. Положението с националният отбор е още по-плачевно.

Стига с тези съдии бе хора!!! Лудогорец и да ги подкрепят и да не ги подкрепят съдиите пак няма кой да ги стигне. Просто са класа над останалите отбори!Дано да влязат в групите на Лига Европа!

Това за притъпена игра го пиша по форумите отдавна ,още в контролите го забелязах.Тогава се видя и,че Марселиньо и Вандерсон издишат и не са това което бяха преди две години,че и година.Много по жива игра дават резервите,но като ги пуснеш след като си изпуснал юздите те какво да направят - за себе си да се покажат или да оправят кусурите на титулярите,защото го има и едното и другото.Срещу Видеотон втория мач състава трябваше да бъде без Кампаняро,Вандерсон , с Лукас Саша и Димо Бакалов който е катил и твърд играч ,без Натанаел ,а с Антон Недялков.Че унгарците не го брояха за играч на терена.Той падаше от въздушната струя на крилото им.Още проне след ч.к. на Мисиджан трябваше да го смени.от неговата страна стана паса с глава за гола. Снемам доверието от Аутори и го уволнявам.

много добре играха момчетата,но съдията ги ошушка

Трябва да се вдигне нивото на А/Б/В групите ... отдавна се иска това от БФС и от Перуката, но бузките мълчи, вероятно защото преглъща поредното виски. Другарю Михайлов, отидете си ... мирно. Нищо не правите, нищо не работите, и резултата е НИЩО. На клубно и национално ниво, нищо. както каза коментатора снощи, "Обстановката е весела иначе нищо друго." dafuq

Е защо мислите че нищо не става в Разград ? Фактите само говорят . Там се работи правилно . София е много назад в това отношение . За Пловдив да не говорим . И това отборче от Разград вече много години няма кой да го спре в България поне .

Цели четири ? Една е достатъчна - мача не се ръководеше от съдия избран от домусчиев !

Гротеска! Като нацоиналния отбор, сметки, сметки и накрая един к.р. С тая разлика ,че в разград българи не играят. Ма то мааталитета и средата не прощават.

В последния мач на "гранда" Левски игра само един българин????,който вкара гола!!!!

Когато разградските селяни не могат да купят съдиите както в България, се стига до логичната загуба.

Все съдиите им виновни! А като ги подпират у нас? Противниците били от средна ръка! Ами лудогорец какво е? лудогорец е измислен отбор, от измислено градче, с благодетел измислен бизнесмен и крадец! Колкото и да се напъва редник киро,в градчето разград не може нищо да се постигне, ако и да има някакъв приличен стадион! Обречени са - А окръжна ги зове!Помните ли как си изкараха първите две купи - подаръци от ЦСКА и Левски! Съдийски аванти не може да урежда редник киро, даже и бай хой и пеевски!