Чисора благодари на рефера, че е спрял мача с Фюри

"Затова съдиите са на ринга", отсече спортсменски британецът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

4 загуби в последните 5 мача. И кого победи наш Пульо

Пулев може да не е от най-големите, но има едва 3 загуби и е много стабилен боксьор, можещ да се мобилизира в закучени срещи, когато разликата не е голяма. Просто като българи го плюем. Иначе си остаря и е въпрос на решение дали да се пенсионира. Каквото направил, направил. Не е никак малко за спорта.

Чисора багодари за планината злато която му харизаха органзиаторите за пенсионирането. Фюри благодари на Чисора за лесния мач. Публиката благодари на двамата за това че се смлатиха съвсем наситина. Организаторите благодарят защото излязоха на печалба....

Чисора е заложил дома си и го е загубил.Фюри като негов приятел му дава едно от своите жилища, а сега с този мач му помага да събере пари за ново.Но човешкото око е ненаситно и иска още и още.Затова не иска да спира с бакса Чисора, но вече няма кой да му даде тези пари, които изкара с Фюри.

Ох посмях се! Гледам на първа страница заглавие "Чисора благодари на фюрера" хахаха Така става след третото :D

Това беше 13-ата му загуба в кариерата, но въпреки това той не е съгласен с призивите, че е време да се пенсионира. В последните си пет мача регистрира четири поражения. Епа петия му мач е бил с кобрети вероятно.

"Циганският край"! Не знаех, че циганите имат край!