Коментари - Човекът кауза: Той нахлу с три послания, а сега го очаква затвор в Катар | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нищо... сега в затвора ще му осигурят компания с нестандартна сексуална ориентация да му "благодарят" денонощно че им е защитавал правата

Бийте му сто тояги на тоя и го пращайте да зяпа следващия мач. Не мисля,че ще влезе на терена втори път.

Човекът билборд. Всяка рекламна пауза си има цена. Тоя си е направил сметката предварително. Освен ако не излезе от затвора като убеден джихадист.

"герой на социалните мрежи" - поредният неадекватко, който си мисли, че това, което приказва фон дер Лайен може да приказва и той. Впрочем, на нея няма да ѝ мине през ум да отиде в Катар с такива "послания", защото ЕС ще остане и без катарския газ, както остана без руския.

Никакъв герой не е този комплексар. Медиите искат да направят един луд педераст на герой, това е истината. Излязъл някакъв ненормалник на терена с несвързани послания и хайде... герой!

Тоя е кореняк ариец според мен.

Всичките тези послания се финансират! Те не носят нищо освен точно обратното.Добричките и Демократични Европейци не смеят в собственните си страни да кажат ГЪК на мосюлманите със забратки ама в Катар могат.Никакъв респект към тяхните закони.

Сега ако живееше в Саудитска Арабия и коментара ти беше отправен към държавата, а не Европейския съюз където свободно си коментираш, щеше да бъдеш изпратен в затвора за поне 5 години.

Докато света позволява на такива страни като Русия, Иран, С. Кореа, Арабите като цяло да определят кой какъв трябва да бъде значи демокрацията не е победила.

Ицо,Ицо на кой свят живееш и за какъв Свят говориш????

Живея в една бедна и сравнително крехка демокрация, която трябва да се бори всеки ден. Но имай в предвид, че голяма част от хората нямат избор да бъдат каквито са, да кажат какво мислят, да работят каквото искат и дори да се обличат както искат.

Бедата е,че тук останаха едни отломки от миналото които си живуркат още с представите от миналия век,че и по-назад и им е лесно да не мислят а да продължават в дрейф да съществуват.....това е пропастта м/у поколенията особено тук когато са и класови

ицо, абсолютно всяка държава по света ти казва и налага какъв трябва да бъдеш ! примерно ти (както и 80% от българите) ще изкарат в япония точно 2 месеца преди да се върнаш обратно

Да ти питам на твоята "демокрация"

Ицо, за каква демокрация говориш, като се самоопровергаваш, искайки да се отнеме правото на някои държави да имат различно мнение от твоето! Отделно не правиш разлика между свобода и свободия!

Ицо, при теб демокрацията е победила. Педераст си, нали?

досадните грешки на природата. Този обаче може и да преосмисли вижданията си след няколко карабини отзад в панделата.

Като развява гейския флаг не е за изключване, че точно може да са му липсвали карабини...

Дано го утрепат с камъни арабите тоя ЛГБТ защитник и педалски боклук!!!

Няколко години в затвора да хапне рязани карабини и следващата му кауза ще е (справедливост за приятелките ми от затвора)

Супер, сега катарците ще ни отърват от един от тези пеАали поне за 5 години. :))))

Сега ЕС ще започне една мощна кампания в подкрепа на "героя", ще се пишат книги, ще се организират обсъждания, кръгли маси и т.н, ще се излъчват филми, ще се пеят хвалебствени песни, ще се открие паричен фонд и всяка държава-членка ще бъде "поканена" да внесе своята лепта. Политическите елити ще летят насам-натам и ще дават интервюта.

Не вярвам кой знае колко хора да са разбрали за тоя педал и смешните му изцепки. Да не говорим, че или е малоумен или е режисиран целият театър!

Сега ще има време в катарския затвор да се радва на дъгата, да бъде иранска жена и да се защитава като украинец!

Поредния жалкарски отпадък, който нищо смислено не е сътворил през живота си...се изживява като звезда , а е най обикновена курва на повикване. Давоските мърши и техните отрочета не пропускат да агресират всяко събитие , дейност и не оставят нас хората да си живеем нормално. А тоя боклук да го спукат от бой...

Сега ще има време и възможности в катарската пандела да ги спаси всичките: и педалите и Украйна и иранските жени! А, арабите може и да му резнат кухата педалска лейка за гей пропагандата!

поредния педал, сега в затвора в Катар Ахмед и Асан ще му покажат някои нови позиции

Куче със салам че плашиш ...

И от преяждане се мре..

тоя ако ще го наказват реално ще го сложат в женския затвор и винаги ще им настъргани моркови и тънко нарязани краставици и крем супи от всичко останало...