Чудото Симон Байлс сензационно се отказва преди игрите в Токио?

Гимнастичката намекна, че трудно ще издържи още година хората от федерацията на САЩ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази гимнастичка от САЩ с нейната терапия от лекарства срещу хиперактивност ,разрешени само за спортисти от САЩ в РИО не е с много ясни причини за отказ!!!Ако беше от Русия-аут завинаги.

Не съм запознат в детайли, а и не мисля, че някой е освен самата тя и федерацията по гимнастика на САЩ, но повече й вярвам на нея и е ясно, че тоя скапаняк е имал гръб в лицето на федерацията.

глупости! това е невъзможно в рая на демокрацията и правата на човека! няма по-законова и справедлива държава с грижа за всеки неин гражданин, с грижа за мира и просперитета на целия свят

докато те изнасилва някой ром в разпадащата ти се къщурка - у ФАЩа пенционерите убиват крадците със законно притежаваното си оръжие ;) защо не се преместиш у рассията, чайна или кндр, където ще изчезнеш в мига, в който критикуваш управляващите?

Да бе убиват... па после не могат да излязат от затвора щото са превишили института за неизбежна самоотбрана, апропо САЩ е единствената страна в света в която можеш да бъдеш осъден защото си спасил човешки живот, примерно на припаднал на улицата си оказал първа помощ а после същият този идиот те съди защото не си носиш сертификата че можеш да оказваш първа помощ-)

Тая не я ли хванаха преди една,две години,че използва забранени субстанции,а тя се оправда,че има разрешение от федерацията.