Коментари - Да изчезнеш за 2 секунди. Как една целувка (почти) унищожи шефа на испанския футбол | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя свят съвсем изтрещя! Че франсетата кво да кажат, дето те мляскат по традиция за здрасти? Чудо голямо станало! Най-дразнещото е как първо въпросната се шегува и казва, че няма никакъв проблем, ама като наскачат фемитата после “изведнъж” получава нови инструкции и става голям проблем!

Ако беше целувал на обществено место един хубав черен рошав РУК да са го направили президент на FIFA мигновено...

Това пак са ЛГБТ- либерално- глобалистки- феминистко- мулти- култи схеми, като случая с нашата Дебора. Нещо се вади от контекста и се раздухва от подконтролните на глобалистите медии и манипулира общественото мнение. Оня от Уест Хем му прекратиха договора и го осъдиха затова, че бил ритнал котката си. Тия са с психични отклонения.

Много е лошо когато имаш някакви кинти или пък видиш малко власт почнеш да си поръчваш лесно момичета и в един момент се помислиш за голем убавец. Тогава точно идва момента "На убавецо у гъзецо" . С жените винаги трябва да си нащрек.

Такъв проблем имаше и Кобрата

А пък ние си имаме за шеф на футбола един пияница който чеп за зеле не става,но никой не може да го пипне...

Колко ли венерически болести може да си докараш от целувка с футболистка

22 лесбийки + топка що е то?! Женски футбол. Нормално да има "проблем"

Е, да се жени за нея, и ще си остане на поста. Когато мисленето на долната глава, вземе преврат над горната, се получават гафове.

Абе аре стига скоро и за прегръдки ще почнат да ги уволняват

Всичкото кеф - на долната глава, а всичкото кахър - на горната.

Така, така... А у нас и парапети имаше.. Песни се създадоха Последващи скорошни интимни срещи ( в седмия месец) в полите на Витоша... А после, сърбите виновни, че казали, че булгарите са ени у хлаву... КЛМ-KLM си означава все една киро ,лена и миро. Но у нас ги издигат...а. брадчет

Тая Джени Ермосо е лесбийка май. Явно не е свикнала мъже са я целуват

Хората защитаващи евроатлантическите ценности са против него, защото според тях целувката трябва да е само между двама мъже или две жени

Пич никой нищо не защитава, има си някакви норми. Иди целуни продавачката в магазина защото ти си мъж а тя е жена. Нали всичко е точно, ама не ти стиска защото ще те съди, отделно ,че и доста шамари ще вземеш. Те ще са бонус.

При празнуване и еуфория не е като да отидеш до магазина.

До хе хе, съгласен съм с теб. Но и кобрата беше в еуфория но го отнесе. Най нормалното нещо е целувка между мъж и жена, стига всичко да съгласувано помежду им. Но това го видя цял свят и се дигна голям панаир. За това ще си отнесе едно уволнение. Просто ей така за назидание.

Западното общество отива в канала. Става така , че видиш ви женска , трябва да бягаш със 300 . Но и тази мода ще премине и ще дойдат други, още по извратени. И докато запада се самоубива, африка и азия се размножават бясно като хлебарки. Е, и пукат като хлебарки но това е друга тема.

Ами то и кобрата целуна една журналистка, дето цяла вечер му игра на кора, но всички знаем какво стана в последствие. Така ,че трябва да има някакво благоприличие. Що вие не целувате готините жени на улицата просто ей така за кеф. Като според вас всичко е нормално. Не защитавам коврите но си има правила и закони.

Една целувка-какво толкова? Ако беше вашата дъщеря или съпруга, така ли ще реагирате? Всеки да я целува, когато поиска, защото било еуфория. Нито го е предизвикала, нито поискала да го направи. Май няма никакво значение жената какво иска. Или как ще се почувства.

Според мен е добре че започва да се обръща внимание на посегателството, но не е добре че само жените искат да спасят, а всъщност и много мъже и деца са жертви на нежелан физически контакт и друг вид тормоз.

Не че женският футбол е имал имидж, но сега тотално е сринат, след лесбофеминацистката атака.

Мисля, че тази случка има 2 страни. От едната, какво толкова е станало? Един мъж целунал една жена.И? Не прилича на престъпление. Е, стори ми се, че за малко да я плесне по дупето след това. От друга страна. Представям си някаква плешива дебела лелка да ме награби да ме целува! Или пък тоя плешнер. Баси кви туцове ще им подам веднага. Защо ли? Ами, щото не искам да се гнявим с разни противни типове. Та, тази девойка каза ли му "целуни ме, чиче!"? Май не, нали. Тогава, що я награби така, пък и публично. Да беше опитал с някоя от англичанките. Та така, леко съм раздвоен по случая. Със сигурност обаче, дава аванс на феминистките, за жалост.

Каквото и де е,реакцията на дебилите е отвратителна. Накъде отива този идиотски западен свят.Изпращането на бомби да убиват децата в Донбас е правилно,а целувката е отвратителна,дали?

През '94 Кирячето такъв пармак отпра на Балъка, видя го цял свят и к,во, нищо! Пък тези се мляснали веднъж и вече светът свършил.

А АКО той в този момент се е ПОЧУВСТВАЛ като жена - Тогава какво става ?! Това би трябвало автоматично да го оневини ?!

Нищо не си разбрал. Полът няма значение. Това е идеята. И жена на жена да го направи и мъж на мъж, пак същата. Посегателство и вероятно нелегално и със сигурност непрофесионално.

ИЗГОРЕТЕ го на клада , за да не зарази и някой друг мъж с ПОКВАРАТА си мъж да целува жена и да не стане ЕПИДЕМИЯ , че докато откриете ваксини ....... !!

Вече само мъж може да се мляска с мъж. Жените не се пипат, щото си у панделата.

Така е след като мъжете станаха КЪТ- Сигурен съм че онази русичката дето се усмихва отстрани и гледа как целува тази грозница си вика : " КУЧКА" !

:)))В САЩ ,Киряков който заби пръст на Балъков преди точно 29години,е бил на наясно с тренда който ще обземе Европа още тогава:))))

Тоя е извратен хетераст...да целува жена от другия пол...гнусно...

Рубиалес,още ли не е осъзнал,че живее в гей Европа,да беше нацелувал мъж ,щяха и по-голям пост да му предложат:))))

Гледам снимката на целия отбор и що да видя - УЖАС - Че то няма една дето да става за целуване , така че единственото обяснение е еуфорията от победата , която е довела до ЗЛОЩАСТНИЯ "инцидент " , койтро пък ще докара куп психични проблеми и Пост травматични стресове на Световната " демокартично- морална " общмност ?!

Проблема и този не го нападат заради самата целувка , а защото като и се разбра възрастта и като се вижда колко е хубава , става ясно че никой друг не би я целунал - И ето това всява УЖАСА ! Сега пък д вземе да каже и че е грозна и току-виж го пратили каторга на някой безлюден остров ?!

А бе вярно ли в Русия и Китай било "дикатура" - Я гледай ти , а пък в "свободния и цивилизован свят " ще те кастрират само да целунеш една 33 годишна "красавица" !

Погледни го също под тоя ъгъл - колко голям цървул трябва да си, за да си помислиш, че е ОК да се възползваш от служебното си положение, за да целунеш на работното си място жена или мъж или дете по устата без да има никакъв повод като романтична среща или нещо такова? Колко долен трябва да е такъв спорт за да толерира такова поведение?

И какво по различно е направил от Байдън???

Първо - И на работното място може да се случи романтична среща ( аз така срещнах жена си ГЛУПАКО) , и Второ , ако целуна МЪЖ може и да ме ПОВИШАТ , защото вече тотално ИЗТРЕЩЮХТЕ !!! Викай Светата Инквизиция да дойде да ме изгори на клададат че целувам и жена си - ДА Ви ......... НЕНОРМАЛНА !

Знам че държанието на Байдън по тоя въпрос е много зле, но поне я е целунал по косата покровителствено и е много възрастен. Това по устата си е нацяло сексуално посвгателство. На Байдън поведението не е ОК изобщо, но това тук е поне 2 нива по-нормално. И както казах трябва да си цървул да мислиш, че една мега тъпотия оправдава двойно и тройно по-голяма тъпотия.

Комбинацията от работно място, позиция на авторитет, публично и неканено прави поведението непристойно и неморално. Това са 4 различни фактора. Само работно място не е достатъчно условие. Ако е поканено, но започва дискретно на работно място, но не публично и няма авторитет да кажем би било ОК.

"ГОРКАТА МОМА" - Тя била 33 годишна и сега ще го преследват за " педофилия " , и ако това и е първата целувка , значи нещата са доста зле - Не за треньора - а за НЕЯ , защото сега тя става за смях "колко тежко го била изживяла " ?! Никой не го интересува целувката им и дали са двойка или не - Просто както за всичко останало става дума за големи пари и някой некадърен злобар прицелил се в поста е търсел нещо да се закачи и да премахне този , за да седне онзи - Толкова е прозрачно !!

Празнували са победата, ако ще и по шундата да я е целунал - това си е било момент на възторг. С това за мен темата приключва и всички неоебани дами, мъжемразки, които си нямат работа могат да канализират злобата си в някой спорт или поне поемане на курове по-редовно, вместо да съсипват живота на всеки случаен.

съм с мнението Ви!

Кой нормален целува жени по устата на публично, споетно събитие при все, че не са двойка.

Само някой който иска нещо от момичето. 100% не се е объркал.

Ако бе педал, феминистките нямаше да врякат! Май забравяте, че шибани евреи - милиардери стоят зад ЛГБТ+! А французите, испанците и английските калугери и кюрета са импулсивни, лошо няма, щом ти е вътре !!!

Наистина е тъпо и е посегателство и е невъзпитано, но те доста европейци са си такива - пипат излишно като правило. Синът ми това лято в Европа също се учуди че постоянно го пипат непознати - кой да го упъти, кой да го избута приятелски, кой за здрасти и добре дошъл. Аз също виждам всякакво докосване от непознат като опит за доминация. Ако някой докосне децата ми най-приятелски, го приемам като подмолен опит за доминация върху мен. Тая целувка е доста подобно. Ако тя приеме жеста на доминантност, може да станат нещата, а иначе сигурно ще се размине. Но в същото време голям процент европейци така си се държат. Ако ще се отваря дума за целуването, защо не отворим дума нацяло за всякакъв ненужен физически контакт?

Твоите деца да не ги е донесъл щъркела бе ТЪПАК ?! Жена ти като ти е позволила да я целунеш това прави ли те " доминантен " или тя е ДОМИНАНТНАТА , а ти си МУХЛЬОТО в къщи ?!

Всъщност може да имаш деца без жена. Не знам дали си запознат по темата. И да - в привличането има голям елемент на доминация.

До 10-15 години, ще има роботи с изкуствен интелект, който всеки ще може да програмира и настройва по свой вкус. Те ще приличат по външен вид досущ на човек, включително с разните сексуални органи имитиращи 1:1 човешките. Те ще заместят в много отношения истинските жени и ще заемат мястото им. Така най-древната професия ще изчезне окончателно, а надутите кифли и самозабравили се феминистки най ще ги заболи, защото тогава... техните "златни курабии", вече няма да представляват никаква ценност.

повлече крак-твърде успешно...

правете любов, а не война-в действие...

Част от мъжкия състав бойкотира, защото се смятат за пренебрегнати и дискриминирани, защо президента на Испанската федерация не ги е целувал и тях по устата.

"От кадрите се вижда, че това по никакъв начин не я притеснява, а и самата тя след мача заяви, че няма проблем." - къде е завила това? На мача има видео, като споделя със съотборничките си, че не й е станало приятно от тази целувка. Май малко са изопачени нещата тук. На този му личи, че е женкар и всички жени са му длъжни. На мача го даваха как се хваща за чатала, има снимки как нарамва футболистки и т.н....тук не става дума за една целувка явно, а за цялостно поведение. И за капак - на всички изказвания след това е супер арогантен.

Ако беше целунал някой от мъжкия отбор, щяха да му вдигнат заплатата

След като една рекламна диплянка с изброени 32 пола на нея се кревръща в канон в ЕС! Навремето имаше един политически виц: Како е Закон в България? Това е слух пуснат в Народното събрание! Май спрямо ЕС нещата са същите! Има и друго, за което вероятно не знаете. А това е, че на есна международна медицинска конференция, на медиците им е наредено с декрет да се отксжат от факта, че лесфийството, хомосексуализма и педофилията са психопатологии!

Еми така е. Дон Корлеоне го хванаха за данъци, Рубиалес за целувка.

Вече минават всякакви граници! На снимката се вижда, че двамата са се прегърнали, при това бая интимно, тъй че целувката между тях е нещо нормално! Французите и испанците са импулсивни!

имах един шеф преди години, по подобен начин се държеше с колежките. Само по погледа му си личи. Не бих се учудил, ако е и педофил.

Няма проблем да си женкар. Стига да не смесваш работата с личния живот и да не прекрачваш граници, които отсрещната страна не иска да прекрачваш.

Лошо има в това? Ако бе педал, феминистките нямаше да врякат! В това е цинизма! Тия лесбийки вероятно виждат заплаха в хетеросексуалните! Май забравяте, че шибани евреи - милиардери стоят зад ЛГБТ+!

Някой знае ли организация защитаваща мъжете? Тук пише, че много феминистки организации са в нейна подкрепа, но нито една организация, която защитава мъжете. А всеки човек има право на защита.А мъжете само на адвокатите се опират.

Тия съвсем изперкаха ,някои нпо-та само търсят поводи да врякат по медиите и да се очернят нормалните хора !

В християнска Европа преди ковид 19 хората бяха социално привързани едни към други и когато се виждаха се прегръщаха и целуваха,радваха се един на друг,имаше някаква любов между хората,покрай ковид 19 обаче тази социалност бе убита на 80%! И понеже видяха,че не успяват да разрушат напълно социалните контакти между хората политиците слушайки задкулисието прокараха небивали закони уж против насилието,но те целяха да разделят хората и те да започнат да се съдят едни други за пари,да изкарват пари от социалната привързаност на отсрещния... И така се унищожава напълно тази християнска ценност,вече хората няма да могат да се целуват и прегръщат,да се радват едни на други,да се обичат,защото може след това да започнат да се съдят,да се мразят,да се трепат едни други за едните пари,защото законът им го позволява. Така се унищожават дори интимните връзки между хората от страх да не започнат да се съдят след първата кавга. Това е начин да се унищожат и семействата,целунеш детето си,прегърнеш го,вие родителите сте педофили,ако пък недай си Боже го зашлевиш,вие сте насилници и децата ви ще бъдат отнети,така няма как да си възпитаваш децата и те ще растат без морални ценности,а от такова поколение не може да се очаква нищо добро. Тънко, тънко покрай това малоумно законодателство се унищожава християнският свят! Явно някой това цели,лошото е,че такова законодателство се прокара и в България от продалите се на Дявола наши политици... Само забележете,какво се случва в последните няколко години и се замислете,на къде сме се запътили всички - то са лъжи и манипулации в медиите,омаскаряване на хората,всички станаха съдници,всеки съди другия без да погледне себе си,Европа се пълни с бежанци от Африка и Азия,които нямат нищо общо с християнството и дори не го приемат,а искат свойте си ценности да налагат на Стария континент.Всеки гледа себе си,как да си угоди на собствения задник,как той да е добре,пък другите и да не са,това не е важно,все по малко си помагат хората едни на други,всеки гледа парите,всеки мисли,как да изкара повече и повече пари за да си купува дудуци,колите,имотите и кариерата станаха по ценни от хората и от любовта,вече не се обичат хората,ако нямат пари,ако нямат кариери,какъв е този свят,който се гради тук насред Европа,че и по целия свят взе да се случва това,не е ли това една нова Вавилонска кула,политика против моралните ценности дадени ни от Бога? Ние сме създадени да се обичаме едни други,а ние вместо това обичаме парите,материалното около нас,съдим се едни други,мразим се,делим се на всякакви,това няма как да продължи дълго,такъв свят няма бъдеще...

Бербатов (нерегистриран) Ех, ако нашят женски футболен отбор беше станал световен шампион ......! :-)))) Ех, как с Лечков и Бат Венци щяхме да ги целуваме, целуваме . Бат Венци веднага прави женски отбор на Слабия.

будала, аз по правилника на БФС мога да целувам всяка една футболистка или секретарка . Да видите как целувам секретарките в централата !

Лизбийска