"Да не съм ви някакъв американец" - Хабиб се ядоса на водещ в Москва

Аз живея тук, това е моята родина, избухна шампионът в ММА Нурмагомедов

Обратно в новината

Коментари - "Да не съм ви някакъв американец" - Хабиб се ядоса на водещ в Москва | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Етически българите имат повече общо с чеченци и дагестанци. Руснаците са монголоиди с дръпнати очи. Вземете путин за пример. А колко чести ще видиш българин с азиатски черни. И днешните и рисунките на древните Канове ако погледниш.

Ти си един терорист, спонсориран от терористи.

Тоя михлюзин кво се прави на богопомазан и светец, щото всички го видяха колко е праведен като се нахвърля на хора извън клетката. Сега да си чисти имиджа ходи да копае кладенци в Нигерия и проповядва назадничавата си религия. Мениджъра му е доказан терорист, има връзки с Кадиров, който е най-големия диктатор барабар с Асад, и самия той е кавказки терорист и никакъв руснак не е. Обаче се прави сега на Мохамед и ще казва на хората кой как да си прави кефа, аре бегай там Махчкала и си лашкай козите бе идиот и не казвай на цивилизованите хора какво да правят.

Идиот е шибания изрод дето те е родил! Да й пратиш много поздрави на курвата!

Не се учудвам, че ме напада на лична основа, обикновено така правят хората с нисък умствен капацитет, които нямат никакъв валиден аргумент. Не смятам да ти падам на нивото, тя природата явно вче се е погрижил в случая.. А ако все пак успееш да наакараш

Симпатяга, ама малко чалн(м)ата история. "затворете клубовете...." алабала. Я по-споконо бе... Голямата работа... Научил се как да се бие и вече специалист по всичко.

Що бе, нека ги затворят. Те ядене нямат, нека седят и мислят. Може и да се сетят кой им е виновен.

бели/черни/кафави/жълти "американци" НЯМА. тея дето се самоопределят като "американци" са НЕЛЕГАЛНИ ИМИГРАНТИ. до ден днешен. влезнали са БЕЗ ВИЗИ. т.е. неправомерно и АБСОЛЮТНБО НЕЗАКОННО. истинските Американци, са малцинството по резерватите и зоологическите градини. има ги и в некой музеи...

Браво на момчето!

Много шум за един овчар-пехливанин,нищо не зависи от него,докато на хората им е интересно да до гледат да яде шамари в клетката ше е добре,до там,щял да затваря клубове ала бала,дай да спре света да се върти,скоро ше яде туцовете в UFC,няма непобедими

Тя и майка ти ги яде туцовете, всека вечер! Предимно на околовръстното :)

Бал съм ти мамата ве убитак

И аз не харесвам американците, ама дагестанците пък са си направо за необичане/ да не ме изтрият/. Вижте в нета напр. клипове " Дагестанска сватба" или каквото и да е дагестанско. Бо- клу- ци! Путин ги трае, защото чрез тях е стиснал за топките Тбилиси! Иначе нищо не става от дагестанец, освен качествен наркоман, опасан с взривове!

Щото пък от нас нещо става. Айде се скрий някъде смешник

Е, братле, за руснаците все ще си втора ръка. Те са НАЙ-ВЕЛИКИТЕ на света, това е ДОКАЗАНО. Питай ги. Иначе за лицемерието ще те хвалят, ще те ласкаят.

Хабиб , Мурад , Шевкет , Рамадан - какви звучни и типични славянски и православни имена .

Пру 50% цигани, 20% в България си намерил над кой да се надсмиваш за имена. Навсякъде гъмжило от кафяви ама дай да се смеем на другите

евала!

Интересна личност. Консервативен, привързан към патриархалното общество на Дегестан. Руски патриот. Говори английски значително по-добре от половината жители на Великобритания.

Вземи си го у вас , тогава !

Дивак. Тъп като всеки борец

Знае 5 езика, а ти?

Не го знам тъп ли е, но това че знае 5 езика не значи непременно, че е умен.

Водещия не е искал да каже, че тоя козар е американец, а че не е от раССия, а от Дагестан! Руснаците са ужасни ксенофоби и нацисти! Презират жителите на становете! Но е нормално за това борче с 2 мозъчни гънки да не схване намека!

Смешнико, това е доказателство каква нация са руснаците макар и с различна религия и етнос ! И се гордеят с това, а ти навън от България ще се свиваш като мишка и ще криеш какъв си !

Човек с чест и достойнство !

Така е, но чуждопоклонните пу*ки не харесват такива хора. Виж "мириканците" как се разсърдиха отдолу, в коментарите... :D

Ти си лягаш с козите бе, какъв американец

Може да ляга с козите, но пък ти със сигурност си коза !

А защо само нощните клубове - и училищата трябва! Откъде накъде ще ми учат децата, направо от 7 годишни в армията.Така се създава жизнена и боеспособна нация.Верни на другаря Путин мурзилки!

Ще се нервиш бре. Може пък Дагестан да стане един ден свободна независима държава ..........

работата ти е в америка... плащат ти в долари... караш американски коли... носиш американски дрехи... слушаш американска музика... а пьк и си двуличен като Американците.

Нямах представа, че в Америка (било то Южна или Северна) има производство като дрехи, коли и прочие. Мислех, че тези неща ги произвеждат в Азия.

Ама разбира се, че всичко се произвежда в Азия. Американците не правят нищо, само лежат под ябълката и я чакат да им падне в устата.

Никакъв американец не е! Той си е типичен руснак! Правоверен славянин Хабиб...

В ограничената ти кратуна руснак е равнозначно на православен и славянин ! Е , ако не си много тъп ще научиш нещо от този Хабиб !

Докъде са стигнали путиновите медии в промиването на мозъци, че "някакъв американец" е форма на обида ...

Разбира се, че е обида ! За нормалните хора де, не за соросоиди !