Коментари - Да печели титли не е чуждо на Бостън. А 16 години чакане бяха прекалено много | Корнер.dir.bg
назад

Да печели титли не е чуждо на Бостън. А 16 години чакане бяха прекалено много

Селтикс е шампион на НБА за рекорден 18-и път, изпреварвайки големия съперник Лейкърс

Обратно в новината
| Редактор : Александър Сотиров

Коментари - Да печели титли не е чуждо на Бостън. А 16 години чакане бяха прекалено много | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 14

Абсолютно заслужена титла. Бостън са си класа, просто предишните години все нещо не им достигаше

Бостън бяха най-добрите през целия сезон и заслужено спечелиха титлата. Нямаха реален конкурент. Побеждаваха наред. Логично е да са фаворит за титла следващият сезон.

А в сащ дали съобщават поредната рекордна титла на Лудогорец?!?

Оня ден по Фокс Спорт споменаха, че звездата на Българския шампион Лудогорец (13 поредни години) вкарал гол.

Ще почнат, когато в А група започне да се играе най-добрият футбол.

Напълно заслужена титла! Толкова "съвършен" състав Келтите не мисля, че някога са имали. Всички са млади играчи, солидни от 3ката, борбите и в защита. Наистина се заформя династия на Селтикс, ако задържат този състав в следващите няколко години. Рецептата Голдън Стейт вече просто не става, само Къри да хвърля 3ки и да носи целия отбор на плещите си - няма как :)

Предният път бяха доста възрастен отбор с Кевин Гарнет, Пол Пиърс и Рей Алън и не можаха да повторят, но сега са младежи повечето и като нищо може да стане някоя династийка от рода на Голдън Стейт.

Собственици на НБА наредиха пак хавата да ограбят тиквите. Беше очеизвадно, че Атланта щеше да откърти всички с новият Мджей. Изведнъж паднаха. Начи детронираш най-силният отбор шампион от миналта година но падаш от Далас, които не можаха да бият Бостън. Ебати краварската измама. За това гледам стари мачове на Джордан. По това време букмейкърите не бяха собственици на организацията.

всичко е фалшименто - на куб, не на квадрат даже! Къщата представлява 2 плоскости гипсокартон и 10 см стиропор между тях... Върху това се полага стъклофибърна мрежичка и отгоре се прави пръскана мазилка! Това се нарича "стена"!

Приятел, ти гледаш баскетбол от времето на Въздушния, ама май много не го разбираш спорта. Още Коби, лека му пръст, коментираше Рокетс как няма да направят нищо повече от плейофи, защото всичко се върти около Брадата и стрелбата му от 3ката. И точно това стана. Това стана и с Голдън стейт, които в момента са Стефан Къри (трябва да се прекръстят). Това стана и с твоят любим отбор. Селтикс от 3 години са най-стабилния отбор в НБА, защото всеки от отбора и пейката е супер добър стрелец, в защита са солидни и рибаунди съответно. Беше въпрос на време и тикатакаща бомба Келтите да вземат това, което им се полага. А идеята с птичката, която прави пролетта, не съществува от известно време...

Селтикс с кой бе? Колективно срещнаха отбор с два гарда но без сериозна защита. Атланта са топ защитници тази година. И ги води младеж, който слага в малкият си джоб Селтик звездите няколко пъти. Пак ти казвам, не разбирате играта. Следвате хайпа. Фенове, запалянковци, празни чутури. Букмейкърите анонсираха игра, която всички ютубъри рекламират. В нея се залага на играчи и постиженията им. Кой има сметка да се получи меритокрация? Никой. От Коби насам, НБА е подигравка с тези, които обичат играта и са наясно как се промениха и правилата, как замина контактният баскетбол заменен с тройкаджийница и фалчета ако се докоснеш до нападателя. Джордан ходеше с рани. НБА беше битка за мъже, не за джендери с татуси. Дончич нямаше да оцелее с тоя дебел задник и седмица в 90 те. Има техника момчето ма физически е гола вода. Атланта върнаха интереса към играта този сезон. С контактен баскетбол принудително за противниците. Ант мен е на 21 години. Джордан спечели първата си титла на 27. Ма да ми говорите, че Селтикс са голямата работа е пълна идиотия. Наредени схеми видими и за лаиците.

каква Атланта ти е влязла в главата! Къде е Атланта, къде е Минесота?

някъде около Горна Оряховица ли беше?

Не, около Сливница е. Там където се намира на майка ти Сливница, а по-нагоре е Дупницата.