17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Живея в Дания, лицемерие до шия ,но,е много по спокойно от България. Расисти големи, абсолютно лицемерие се усеща навсякъде, тук!

Давам на съд личния си лекар! Твърди, че имам КАТАР на горните дихателни пътища.Расист

Ахахаха, типична модерна простотия. Като толкова се възмущават, да се разкарат от първенството. Егаси лицемерието. Протестират с приглушени тонове на екипите си...

Обаче ше отседнат в 5-звезден резорт без пари. Същият резорт, построен от хората, които Дания уж защитава и е толкова загрижена. И сънародници на “угнетените” са толкова добре приети в Дания, че Амнести миналата година излезе с доклад за високата дискриминация и липса на свобода на изразяване и неприкосновеност на личния живот. Този техен смешен “бойкот” е огледало на двойните и тройни стандарти на Запада. Жалки сте

А това е един добър маркетингов трик. Сега бая пара ще падне.

Пука им на Катар! Той и Луис ван Гаал критикуваше, че първенството не било добре да е в Катар и натресоха първия мач на Нидерландия да е със Сенегал (Африка) по обед в най-голения пек. После явно лобираха, защото са в една група с Катар и последният мач може да им легнат, та ги преместиха привечер.

Еха, правата на работниците пазели. Щото в Западна Европа гастарбайтерите с кафе ги посрещат. Всички помним готовността на англичаните да заменят работниците по фермите, което трая около 2-3 дена. Много направиха с тези фланелки, няма що. Но пак ще купуват газ и от Катар, и от Азербайджан, и от САЩ. Нищо че правят същото, както и Русия. А когато им го каже свой човек и ги изправи до стената, туткат като пръднали и му отменят концертите за наказание.

Надявам се, че ти си чист като планинска роса и това устройство от което пишеш не е произведено в Китай с руски суровини и американски технологии... :)))))) Смешник. :)))

Следващият ход на Дания ще е да откаже газ от Катар и да осъди политиката на ЕС за сключване на дългосрочен договор за LNG от там

Ами,, да се откажат. Следващият отбор с удоволствие ще отиде.

кат не искат - да се откажат бе - кво толкоз

То не са съгласни,но ще вземат парите на арабите...

Офф , модерните простести са това! Да си останат само Катар , Иран и там другите подобни на тях държави , които по манталитет са още в 6-и век . Иначе е : " не сме съгласни много , много да ни го сложат , ама все пак ще се наведем" !

Ей, поредния по чист от росата. :)))))))))))))))))))))))) Чудя се, като е пълно с толкова принципни като тебе в БГ, защото нещата не вървят. Не може Сорос и няколк платени предателя да ви цакат чак толкова слино. :))))))))))))

Най-добре да си стоят в Дания. Като ще са политици - да са политици до край.

Интересно. Браво!