Държавата готви нови мерки срещу хулиганството

Двама министри и депутати участваха в срещата по горещата тема

Обратно в новината

Коментари - Държавата готви нови мерки срещу хулиганството | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Държавата готви мерки.." - това за кой ли път се пише от години насам. сега няма държава, има палячовци,които се правят на циркаджии! държавата не си върши работата и затова се случват подобни инциденти! това е целта - да се коментират дребните неща, а държавните кражби, насилието срещу фирми и хора да е в страни. Слугинските журналисти помагат в тази дейност!

Цирка"ГЕРБ"в ново амплоа!Как нямате срама да се гаврите с момичето???

Я-я, колко много еднооки "Стив Ханке"-та сме имали! Де да бяха и толкова умни!...

А по една дамска превръзка да си лепнат отзаде? Как си правят пиарче мазните гадове. И то тия с нулев рейтипг

От този момент започваме да броим колко са левскарите и колко са чорбарите в този форум...ще им лъснат задниците веднага.А мен изобщо не ме интересуват тези два отбора.Все пак в тази страна има нормални хора!

Нищо не можеш да броиш! Независимо на кой отбор е привърженик човек, може да си пише каквото си поиска. А, тоя тъп министър, дано остане с едно око,след като се подиграва с трагедията на пострадал човек!

поведението на "феновете" минаха всякаква граница, подготвена е бомбичката,внесена е и хвърлена срещу полицаите - това определено е преднамерен опит за убийство и законът трябва да се приложи с пълна сила и безкомпромисно, санкцията за отборите пък трябва да бъде да играят на празен стадион най-малко 1 година, докато фенове и футболни деятели проумеят,че това е спортна игра и такова поведение е недопустимо, през тази година футболисти и фенове трябва да се превъзпитат и така да направят,че хората на трибуните да пеят химните на играещите отбори, а не да се бият, да потрошават съоръженията и т.н.

до шия. Къде е Боко и той да пусне една сълзичка? Цвъки ще излезе прав, видими резултати от управлението на "Шайка"-та. Толкова са видими, че взехме да ослепяваме.

Вижте ги тия палячовци, бе, вижте ги!!! Естествено нито ред за виновните подуенски подчовеци! След поне 15 последни предупреждения, след побоища с полицията, след ударени с предмети съдии, треньори и полиция, след расистки свастики, след купища безумия, милиционерските галеници днес получиха ново помилване - 1 мач без публика - мач с Верея, на който така или иначе щеще да има не повече от 500 човека... И още една подробност, която никой не иска да види - бомбата беше насочена към миролюбивия сектор А с фенове на ЦСКА, със семейства, с деца, с нормални хора..