Коментари - Дъщерята на Пеле: Той е стар и болен, но не е време за сбогуване | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В каквото и състояние да е Пеле, той си е велик. Аз, родения след края на кариерата му, съм гледал на записи неговата игра и съм се възхищавал. Нито веднъж не е направил компромис като Марадона с хандбалния си гол срещу Англия. Не се пропи. Той е човек, на който думата винаги тежи. Бог да му дава здраве.

Но обществото в Бразилия, не го уважава, заради човека които е той. Има много деца, правеха ДНК тестове бяха положителни и той каза: Не ме интерсуват, няма данни ги призная. Признава само Флавия и Кели, а останалите поне 5-6 деца?

Щом жената казва... Това е то да слушаш жълти новини и балони.Стадото лесно се манипулира. Сега пък ще започнат конспирациите и теориите дали не го изписват у дома, за да си отиде в къщи сред близките, и т.н.Здрав ген има, кабен е добре като спортист, дано издържи още и да се порадва на правнуци! Между другото, навремето дъщерята на Мохамед Али стана нелоша боксьорка и имаше доста успехи. Дано някой от близките му прегърне неговия спорт, па макар и да не стане известен като дядо си! Представяте ли си коментаторите да съобщят, че на терена пак излиза...До Насименто-Пеле? Човек трябва да си иде нормално удовлетворен и наследен.