17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Даа, гол (и 3 точки) след игра с ръка, отменяне на наказания....- На кого още не е ясно, че сините евроидиоти не са само отбора на мутрите, но и отбор на БФС! Най добре ще е , и в полза на футбола, всички останали отбори да изолират (да бойкотират) срещите си с сините идиоти. По примера на политиците. Мутрите (ГЕРБ) помпат мускули, но никой не иска да има нищо общо с тях. Така трябва да се постъпи и с идиотите от Подуене. Индивидуално първенство с 1 отбор, и да си вземат там каквито си искат купи.

Допреди година, две, когато падахме от кой се сетиш, включително на Герена, не се сещахте за съдийско подпиране и "отбора на БФС". Сега търсите под вола теле. Просто Мъри успя да вдигне нивото и в момента Левски е отбор.

Лошото е, че Билал го нема и отпред пак стана суша, ама и Попето е време да почне да вкарва. Честита победа!

Добре че съдията ви подкрепяше неистово.Гола вода сте наркоманчета..

Тъпак! "За 94 минути Берое не отправи нито един точен изстрел по посока вратата на Пламен Андреев." Съдията ли да ви уцели вратата на Левски, докато подпира Левски, така, между другото?! Се некой друг ви е виновен - съдията, публиката, лошото време, международното положение...

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!!! ДОЛУ оранжевите чорбари

Но с максимален ефект ! Поне ЦДНА трябва да се върне в окопите!

Ето так се степенуват:: ТЪП( Хамалин), по- ТЪП( Боксьор), Най- ТЪП ( ФУТБОЛИСТ).. НЕ се занимавай с футболисти.... Васил Левски , Христо Ботев и Българската Армия , са убивали такива Предатели като Наско Сираков, Мъъри Стоилов, Гриша Ганчев, Боби Михайлов, Лечков, Домусчев от Лудогорец и всякакви негри- маймуни и са ползвали парите им за Освобождението от Мюсюлманско РОБСТВО..

Ма естествено бе, брат! Те и Левки и Ботев винаги са убивали "негри- маймуни", взимали са им парите и са ни освобождавали от "мюсюлманско" робство... :))) Опитваш се да станеш "легендарен" ли с тези словесни диарии, дето ги ръсиш навсякъде? Ставаш за смях със сигурност, другото го остави.

ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН ! САМО ЛЕВСКИ !

Само ЛЕВСКИ!

Да им еба майката циганска на подуенци, макар че не заслужават такава чест.

Микренци освен да псуват друго не им се отдава! Само Левски!

ГАНЯ ЩЕ ТИ СЕРАТ ВСИЧКИ СИНИ В УСТЕНЦАТА ТИ чорбарски

САМО ЛЕВСКИ ! ! !