Коментари - Ден №10 на Мондиала: Американски триумф, разцъфнали "лалета" и двоен лъвски рев | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

HUP HOLLAND HUP!

Да обявим Американския отбор по футбол за Враг номер едно на Тутраканската селишщна система! как така ще бият братски отбори, а ние ще търпим?

Добре, че славянин им отбеляза гола!!!

Добре че син Адамов им отбеляза гола. Демек, нап роднина директно по права линия!

Украйна бе силна футболна страна, когато бе в състава на СССР. И може пак да стане силна, когато се върне в състава на РФ. Сега са наша милост

Футболистите на Уелс свършиха добра работа, като отстраниха отбора на Украйна и не допуснаха украинците на Мундиала

Св. Георги е благосклонен към англичаните и добре си потренираха и вчера.....Сериозното тепърва предстои и съвсем не сме убедени, че Сенегал е с нещо по-слаб от Холандия ! Напротив, физически са по-едри и по-мощни, пък и доста грамотни на терена, но ония пак ще ги излъжат с някоя контра. Оттук нататък ще гледаме само минимални победи или след доста мачове с дузпи накрая, бъдете сигурни! И САЩ не са зле, но само първото полувреме, там им е слабото място. А сега да си починем и да гледаме и останалите последни мачове от групите...

Американците играха по-добре и победиха залсужено в нервен мач. Холандците показаха 30% от възможностие си, Съперника им беше доста беззъб и те трешиха да се пазят. Жалко , очаквах шоу от тяхна страна, Но ще ги видим на елиминациите.

Щастлив съм че демокрацията пак победи.

Щастлив съм, че по-добрия отбор победи...и тоталитарния режим няма да може да използва една победа която нямаше да има нищо общо него....самите ирански футболисти протестираха против тях..

Голям татализиран режим от Фащ няма.

Ако резултатът беше в полза на другия отбор, чисто спортната тема щеше да бъде заметена с политическа. Нямаме нужда от това.

Костя Копейкин щял да прави протест с руски знамена против отпадането на иранския отбор.

Пък и без това мяза доста на персиец.

Че той сие персийски циганин.

Аржентина като птпадне утре.1:4 за Полша

1:4 за Х означава, че Х ще вкара 1, а противникът му 4 гола!

Кво е това Полша?

Пратиха иранския отбор при руския.

И при украинския

На финала дрон ще кацне на стадиона и ще открадне купата за Русия. а зеленски надрусан ще се смее последен

Нерде Ямбул, нерде Стамбул!

Руската педерация играе последния си балет “Украйнската могилизация”. Досега около 100 хиляди балерини са дали фира. Педерите са загубили и 7500 танка над 1000 самолета и хеликоптери, 6000 БТР, 56 бойни кораби, катери и над 10 хиляди камиони

lu4ka

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0228URFeGyLKg6dbMdYQ46Bh5vNHkp8qbRbQ714hMAMcBTvXawW6FnoTLeBu9KgFbcl&id=100035930293699

Много е грозно и дразнещо коментаторите на футболните мачове да наричат иронично и подигравателно отборите с тъпи никове, като “шахматистите”, “мореплавателите”, “лалетата”, “янките”… Янки са наричани хората в Ню Енгланд, все едно е нас българите да наричат “шопите”. Прави впечатление много ниската обща култура на коментаторите, ръсещи невероятни тъпизми и лъжи. Кои идиоти изпратиха тези олигофрени в Катар и в коментаторските студия?

Ми то българи са горе-долу само шопите. Останалите сте мешляваци страшни.

Наричат ни простаците, vulgarians

Напълно съгласен за коментаторите на Световното , особено тия в студиата.Клише до клише , глуповати анализи и пр. Ами...такъв е мат'риал.