17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ирландеца беше като насран.Ха-ха!Хабиб е супер момче.

Браво на Хабиб, защити честа на религията си!Така трябва да сме и ние християните.

Реванш в Махачкала, ирландеца е медуза, която ще бъде смазана пак.

БРАВО НА ХАБИБ!ТАКА СЕ ПРАВИ И СЕ ЗАЩИТАВА ЧЕСТ.

Големи женчовци бяха тези от щаба на Хабиб. Да бият в гръб... Срам.

Абе, то така мислеше и ирландецът, ама го отнесе по пълната програма! И в бъдеще ще си помисли малко, преди да говори глупотевини за следващия си съперник! Всяко нещо си има граници, независимо от шоуто! А конър ги премина и си получи заслуженото - не само беше победен, но и бе унижен!

"дебелия" и се "извинил" с .... "бизнеса" ??? Пред дагастанците тия не минават !!!

Има една песен в тубата - руска на семен слепаков. Казва се спортни новини о много точно описва случката. А е писана преди няколко години.

Реванш САМО не на американска територия!

За всичко около този двубой единствения прав е Хабиб. Първо, в октагона Хабиб размаза Конър и показа съвсем очевидно кой е Боеца и Мъжът от двамата. Второ, не е никакъв "бизнес" това да плюеш, храчиш и да говориш обиди за Семейството, Религията и Родината на своя спортен опонент. Трето, Хабиб винаги се е държал уважително и спортсменски със своите опоненти в MMA кариерата си. Обаче Конър с наглото и престъпното си поведение преди мача мина всички човешки граници, и ето защо напълно оправдавам реакцията на Хабиб след мача. По тъпата логика на Конър и неговите поддръжници утре някой подобен глупак ще реши по време на спортен двубой докато се изпълнява химна на родината на спортния му опонент да вземе да се изпикае или да изгори националният му флаг. Това вече не е "бизнес", това вече не е спорт, а става прекалено лично. Американците мразят Хабиб (и се видя по време на мача за кой ревяха мощно - за Конър естествено), поради което очаквам да наложат жестоки санкции на Хабиб с цел да го унижат и да разрушат кариерата му. Като не могат да го бият в октагона, ще се опитат да го бият по долнопробен начин.

Каква кариера тепърва? Той беше заявил, че това е последният му мач и се оттегля с перфектен баланс без загуба. Освен това, прибира 9 млн. от PPV без условности. Максимум могат да му удържат част 2-та млн. хонорар за самия бой и евентуално да му вземат визата. Той в Русия и в Дагестан баз доходи и работа няма да остане.

Докато на предварителните срещи очи в очи Конър беше в стихията си, кебаб само мълчеше като овен и дишаше тежко. Та после за малко да изпомачка публиката като бик, изскочил от арената. Конър обиждал религията му!? А, стига бе! Не бяха ли такива думите и на онези макаци, които изпозастреляха журналистите от Шарли Ебдо? Тоя кебаб май не е за дисквалификация, ами направо за кауша!

Конър е попрехвърлил най-добрите си годинки, а Маймунмохамедов е в разцвета си. Но Конър надмина себе си като медийна звезда, така разигра и вбеси маймуняка, че оня направи невероятно ( и твърде опасно) шоу за милиони, и на всичко отгоре стана накрая за посмешище. Познайте колко ще е следващият хонорар на Конър :)

Рязанато говедо налетя да бие щаба на Конър и трябва да бъде дисквалифициран А щаба му не трябва да получава визи за САЩ Путкин да им прави първенства

Комплексар смотан , пак ли Путин ти е виновен !

Е винаги виновен! Венсеремос ;)

Заври тези визи в задника си. Реванш НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ В АМЕРИКА. На място на Хабиб няма да дам съгласие за бой с ирландско лайно.

Животни!!!!

След като не искаше да пусне Конър и да го удуши, Кебаб го наплю. После скочи да раздава бабаитлъци сред публиката, а друг от бандата на кратунковците удари смело Конър отзад по главата. Братът на Кебаба пък се качи на оградата и налагаше оттам по-главата с калпак в ръка Конър. Истински мъже :))) Пак добре, че не бяха наскачали с ножове, по дивашкия си адет.

Понеже Конър се държеше като маймуна преди мача, Хабиб реши да не посрами дагестанския народ, като остане по-назад и се държа като маймуна след края му.

Кебаб е гюрешчия ( борец), а не боксьор. Конър е тупалкаджия и е по-интересен. Няма нищо интересно да гледаш как двама са се натиснали на земята и отвреме-навреме вяло пошавват с някой крайник. Кебаб, ти ще бъдеш дисквалифициран, защото си дивак, който се самозакла. Как може да скачаш с крака в публиката! Ами ако беше станало масово меле - можеше да загинат стъпкани и задушени десетки хора.

Конър е шоумен, а кебаба - див чобанин. Сега ще му отнемат пояса, няма да му дадат парите( той и без това не знае какво да ги прави) и ще си го пратят обратно да пасе овни в родните баири и да се кюска с тях. Няма да види и американска виза повече.

Ако бяха му дали един коч като награда Кебаб нямаше да прави циркове и да скача като макак сред публиката. Или ако бяха наредили палми с банани около октагона. Щеше да се хвърли на тях .

В Махач-кале( "столицата" на Дагестан), в чайна с телевизор на стената 50 човека тежко пострадали след мача на Кебаба с Конър. Опитали се да да скочат през телевизора сред публиката в помощ на Кебаба.

Кебабът е като герой от филма "Планетата на маймуните". За такива като него трябва да има не ограда , а клетка.

Браво на Хабиб! Показа на всички джендъри какво е да имаш сърце и чест! Жалко, че Конър се размина леко, много повече бой заслужава!

Видя се кво е овча чест. Чиста маймунщина.

Видя се кво е овча чест. Чиста маймунщина.

Какво му беше зрелищното. Във всяка селска дискотека става по добър бой , това си е борба класически стил с повече реклама.

Реванша ще е безсмислен, шоуто свърши а и след 10 години Конър показа че не уважава граплинга, така че няма смисъл. Всички вече чакат Тони Фергьосън стига щатската комисия да бъде благосклонна. Това са бойци а не артисти или балетист не ги съдете толкова тежко че биле диви.

Едно време имало примати, сега има ММА примати.

Е това е екшън , е това искам и от Кубрат ако требва и топките му изяш но требва да си победител.

Честен бой било 14 чеченеца срещу един руснак или трима чеченеца с нож срещу един руснак. Хабибчо се показа като достоен наследник на планинско мохамеданската си фамилия овчари, тъп и прост. След като си го бил Конърчо яко , застани прав , вземи си титлата и стани крал, а не пъдар с някакво измислено чувство на достойнство характерно за планинско гористите местности на средновековието. Просто момче, това е! Жалка картинка.

Смешници! Боя е животински атавистичен инстинкт, и не е за джендър фитнесджии- спортсмени. Като не ви харесва ,не гледайте. А, и коментирате като педали!

Хора от бившите съветски републики не трябва да бъдат допускани на такъв форум!

Ей Конър,как може да допуснеш тая руска отрепка(терорист) да те хване за гушата. На реванша искам да му оскубеш брадата с няколко левачки

ако има дебели гащи- да скубе. засега видяхме, че е добър само в приказките.

О, свещенни небеса! Какви коментари, какво чудо! Достойна тема за сценарий на. Федерико Фелини.

Заслужено, незаслужено, да прескачаш да биеш наред в публиката освен простотия е и престъпление и само факта, че никой от пострадалите не е повдигнал обвинение е спасило дагестанеца, защото в Невада законите са сериозни за нападение и такива като този се водят машини за убиване, а ръцете им са оръжия и можеше да отнесе обвинение в опит за убийство. Ако наистина Путин се е обадил да го похвали за постъпката, това говори много за моралните качества на самия Путин.

Каквито на тепиха - такива и в публиката - комплексирани боклуци, жадни за кръв - жал ли ти е за тях ? Всичките да се бяха избили помежду си - Земята щеше да е по-приятно място за живеене !

ирландеца се държа като типичен англичанин

Шило

Малко му е боя.

Надявам се имаш предвид боя на ринга, а не тупаниците в тила без предупреждение, които са характерни за най-ниските от ниските души.

Абе Поветкин май бая повече отнесе

Не мога да повярвам как тъпите руски тролове се радват на простащината на дагестанеца! Това показва само колко тъпи са.

Е на кого да се радваме? На католика?

Шило

Тъпо. Никой не намесва религията, освен теб и още един. Ако не сте един и същ човек.

Каква религия намесих?

И да го позъкърпим малко, че все едно го е газил верижен трактор

Това беше към казаното от Майора.

Наш, първо Макгрегър трябва да си отвори очите, да поизлекува пукнатините по тялото си, па тогава.

Шило

Какъв реванш, бе? Дегестанецът смаза Конър. За една година, да речем, Конър ще промени ли нещо? Ей, това нещо, печалбарството е голяма работа. Ще оставят да претрепят човека за някой друг долар.

Личи си, че не си се занимавала със спорт! З а една година може да се променят много неща и ирландецът да пребие руското мюсли. Разбира се ти и другите мюсюлманки няма да са доволни от това!

Шило

Може, ако дегестанеца го удари на ядене, пиене, оргии и т.н.

Просто трябва дагестанецът да спре допинга и Маг Грегър го е убил.

Шило

Айдеее, почнаха бъртвежите и на тема допинг.

В Русия допинга не е забранен и доре е държавна политика. Та, какво невероятно има и дагестанецът да е взел от тая дрога. Нали Дагестан са руска колония и мюслитата там са руски роби?

Православен, спирай ти "допинга". На саксонеца му скъсаха шортите от бой.

Шило

Ако няма какво да кажеш, по-добре не спами, православен.

Ирландците не са саксонци, тъпако. С дрога или без съм доста по-осведомен от тебе, човекоподобни ми приятелю!

леко с леприконите, православен.

на Хабиб - е отрицателна. какво плещиш тука, "православен"?

..... си правят бизнеса да са по-интересни. Ама аз да питам .... защо нищо не се говори за отговорността на организаторите? Вземат луди пари, без да подходят професионално към състезанието. Това е безобразие ...... нито има нормална охрана, нито са взети превантивни мерки при ексцесии. Някакви от публиката скачат в октагона и бият състезател, други псуват безнаказано и провокират. Егати и американската организация.... ако това се случеше в България, щяха да ни попилеят.

не са от публиката бе.... те са до ринга от неговия отбор. Полицаи имаше повече от всякога, просто го проспаха

"... света продължава да обсъжда..." - моля по-леко с определенията. Едва ли Света се интересува толкова много от някакви бъхтещи се човекоподобни.

Тъп спорт, тъпи изпълнители, ограничена умствено публика.

Аз разбирам, че всичко е бизнес и ирландеца толкова е влезнал в роля по простата причина, че е пълно с безумна аудитория която иска кръв и по този случай на малоумника има кой да му плаща милиони........ Другият с ниско чело и обкръжението му не спряха да натрапват че са мюсюлмани! Религията не е ли нещо в което човек да вярва тихо и да се съобразява с разни повели ако иска, без да навира това в лицето на никой... За съжаление света се връща към времената в които са се водили религиозни войни, а шоуто за богатите е било проливането на кръв по арените на древните полиси. Като се замисля преди 30-тина години момчетата искаха да стават шофьори, лекари, пожарникари..., сега всички искат да са ММА. Жалка история, дирижирана история! Това са малоумниците които в утрешния ден ще се превърнат в армия на недостъпните политици и ще раздават правосъдие сред изплашения и обикновен народ, който ще има право основно да диша и да гласува за когото трябва. Шибан свят, шибани политици, шибани спортове.... Единственото което искам е един ден да си помисля, че съм бил страшен глупак за да мисля по този начин...

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА КОМЕНТАРА!!!!

Няма такова неща и романтизирането на миналото е излишно, защото и аз го помня. Искаха да стават бармани, военни, чиновници, чейнджаджии и ТИР-аджии, за да въртят навън и да правят далавери. Не помня масово да са искали да стават шлосери, миньори, металурзи и все мъжки, но тежки професии. А, това, че религията трябвало да е тиха,, хеле пък ислямът - ха, ха. Колкото и сегашните гейове са тихи, толкова са и мюсюлманите. Нека младежите да стават ММА-ци. И без това на бичетата месечните доходи са в порядъка на 500 кинта и то негарантирани. Тази възраст бързо отминава, а сегашното поколение на родителите им, които ги издържат тези си отива и ще увиснат накрая като общи работници всички, а и от такива има нужда.

Прав си. И мечтаеха да станат митничари, катаджии, даяджии и горски.

Ми в случая си прав, Но ти какво направи да не е така. Колкото и малко да е.

Искай, но знай, че не си...

Всичко е шоу. А тоя Макгрегър голям бил уж и к'во оня го попиля.

МакГрегър е гадно леке и крайно време беше някой да му смачка фасона за да спре с глупостите. Според мен и тук трябва да има някакъв ценз за участие. Малоумници да не се допускат.

Ако има такъв ценз ти Благо нямаше да ръсиш простотиите си тука. Тъпака да вика да се забрани достъпа на тъпаци!

Жалко, че политизираха спорта! Путин му се обадил по телефона ......... Бил горд с него ......... USA и те да не останат назад - на големите екрани в залата бяха променили знамето на Русия до неузнаваемост.

Макгрегър е прав но прекали с думите. Хабиб изглеждаше прекалено хрисим за да е истина ... И двамата са идиоти

Е бият се на кръв, душат се и се млатат с лакти по кратуните... Е кви да са?!

Щото мелето след мача изобщо не е бизнес! Организаторите са на седмото небе от такава брутална реклама.

Гледах Дейна като излезе да ги укротява и той - много се напъваше да се прави на сериозен, строг и сърдит, че "му опорочили спорта", обаче му личеше, че не му се получава да сдържи ентусиазма и кефа, какъв хайп ще е след мача и тепърва какво може да се издои от тази крава. "Кара" му се на дагестанеца, а очите му светят и само сипещи се пари са му пред погледа.

Ако не платят 2-та милиона, то ще се компрометират жестоко. Вече всеки следващ мач ще е под въпрос, защото всеки ще може да каже "тези не плащат". Затова мисля, че по-разумния ход за тях ще е да си платят каквото са обещали. А такива, които плямпат без да се замислят, трябва да знаят, че за това се яде бой и да си го имат едно на ум.

Е, навремето момчетно за всичк Винс Макмеън хвана малоумника Хълк Хоган и от нищо направи милиарден бизнес от театър и цирк. Тук циркът също набира скорост. Дейна Уайт се правеше на възмутен, обаче съм сигурен, че вътрешно е потривал ръце колко яко се получи накрая, предвид hype-а, който тепърва ще расте. Спокойно могат да извъртят, че заради поведението отнемат наградата от два млн. и подписват договор за ревънш за поне 10. То, този ирландски палячо май за доста повече се беше спазарил, вкл. телевизионните права. Колкото и да е странно, именно палячото се прояви като професионалист, т.е. артист и правилно му е казал, че това все пак е бизнес, т.е. шоу, докато дагестанецът само дето нож не извади... Все едно онези акробати на кеча, дето основно приказват глупости да се вземат насериозно и някой да извади автомата и да започне наред.

е ярагонтно ла.но, и едва ли е било само бизнес. Все пак, всичко си има граници.

Абе то и това след мача май си беше "бизнес".

Ако го беше удушил нямаше толкова да приказват за кавказеца както сега...