Коментари - Денят на Григор у дома: Емоции с хлапета и съвети от татко, докато мама готви (видео и снимки) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Селяннът си остава селянин. Дори и на 20 място в ранглистата.Боли ме патърът колко милиона имал селякът от Хасково. Когато няма вечер кой да ти каже една добра дума в къщи, наймата им на милионоте. Някакво дрогирано мекеренце казваше по-долу, че селякът бил супер хубав. Азсъм пет пъти по- хубав. Освен това съм и спортист с iq - 150. Анадън му?

Като гледам ти си най-големият селянин тука. Сигурно си от Софето кореняк?

Прелестен!!!! И е добър в тениса, и е супер хубав. А хейтърите да си хейтят... То пред телевизора и компютъра всеки е спец във всичко!

Говори на развален български ,родния език говори с акцент,позор

А според мен говори български доста по-добре отколкото преди няколко години. Разликата е голяма. Явно се старае, за което го поздравявам.

Даваха в нета директно мача от Париж камерата хвана как таткото се тъпче лакомо ,мляска и се секне на земята. а майката си бърка в носа и си яде сополите. Коментаторите казах да не ги съдим тези полуумни хорица и посъветва кауна да ги държи далеч от кортовете. Те така.

това на кой мач го видя, че там Григор игра доста. А ти не си гледал нито един.

Много пишете за този чужденец. Пак ли ще отмъква нещо?

а на селския комплексар кланят подобни

Браво на Григор! Голям cпортиcт, най-великият българcки тениcиcт! Тепърва ще ноcи още cлава на великата ни България!!! Нека плачат и завиждат край Боcфора!

Не го корете !! Не сме му дали основание, пари(освен залог), и каквото и да е друго, за да го плюем за издънки и каквото и да е !! Нека го приемем у дома(той също има дом като нас) - не мислете за другите екстри, защото българите в чужбина разбират думите ми най-добре !! Нашата Родина е нашето детство, а тогава всички плачем дори на хиляди километри от нея !! Желая му от сърце УСПЕХИ !!

нашата Родина е като нашето детство. И двете са само във вид на мозъчни електрически импулси. В друг вид не съществуват. Българин от чужбина.

опапа 1,5 милиона $ за да се готви за Олимпиадата Пари не давани даже на отборни спортове отби номера падайки з а1 час.

Абе на тоя, некой дето не е от Асково, разбира ли му какво приказва? Че аз там дори служих една година като взводен след НШЗО и пак нищо не му разбирам на фъфлежа...

ти може и да не му разбираш, ма поне хората от Хасково го разбират кат им говори. Аз имам друго питане, което дори не е свързано с нечий фъфлеж - може ли некой, който е завършил най-малкото НШЗО, или некво вишу, (щот за журналист/редактор май се изисква вишу), да ми обясни, на мен илитерата, какво означава "стихотворение изпечатано на луксозна хартия". От "ИЗПЕЧАТАНО" ми иде затруднението, да поясня само за академично образованите ш да не стане некое недоразумение , заради лоша комуникация - луксозна хартия знам кво е :)))

Усмивките на децата на България са най-добрия стимул за всеки български шампион.

Поклон пред Гришо - най-известния българин на всички времена!

Браво, така трябва! Как само греят очите на децата, как се радват и мечтаят!

Децата мечтаят за баба Шерцингер и нейния арш.