Денят, в който всичко просто спря

26 януари никога вече не може да е обикновена дата за баскетбола

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Васко Кеца- ..и сърцето ми СПИРА да бие...

Идолопоклонството е грях.

А си викам големия колайдер ли се развали,а то неутриното спряло, ееееххх какъв ден беше и тока спря и водата и градския транспорт,на бай пешо му спря казана на един пък му спря часовника..земята спря да се върти,кокошките спряха да снасят...голям ден.!!!

Верно ,бе !И на мен ми секна ракията нещо,пък то виж от какво било!

!!!!!! Ебати болната нация сме... не случайно сме последни във всички класации.....МАТРЯЛА НЕ ГО БИВА ТУКА!!!

а дали ще видим такова заглавие за момичето дето го бутна автобуса? Защото за някой хора всичко наистина спря . Ама тя не е известна спортистка или някоя "вип труженичка" ,че да се дерем от плач по сайтовете , нали? Айде стига с това двуличие !!!

Тъпако Ханс, вчера беше първа новина точно за ученичката, ама кой да чете

много ме дразни тоя комунистически начин на представяне на нещата. "Всичко спряло" . Аре няма нужда. Няма незаменими хора. Да трагедия е , но чак да се пишат такива глупости.

Абсолютно нищо не е спряло,повечето хора дори са забравили,айде да не предоляваме маджтата...

Не прекалявате ли вече? Какво е спряло, че не се сещам? Един спортист милиардер загина, животът и баскетболът продължават и това е

Невероятен спортист, баща и човек, мир на праха му!

Морал по американски. Загинаха невинни хора,умря дъщеря му,ама той идол,а женка му-съпруга на идол ...... Гадно и отвратително !

Чак пък толкова.....Всичко било спряло....Ово йе малце ту мач....:)

♪Хеликоптер бяга а верижката на моя ролекс ми стяга♪

Емблематичен случай . Просто момче ,надарен спортист,нисък интелект,огромно самочувствие,големи пари,упорит до гибел . Фалшив идол ,поредният завлякъл в отвъдното и други....Ама той идол ,а те "кучетата ги яли..." Жена му ,дали го вини за смърта на дъщеря им....!?!? Американска трагедия...

Много си повярва. Реши да прави фонд с парите на най-богатите си колеги. Тия които са го създали не са му дали разрешение. И просто си приложиха ритуала с първородната рожба и него. За още по-незапознатите може да проверите как пада бебе от тераса и да питате дедо ви Ерик Клептън. Въобще театъра за масите е толкова наивистичен, но явно такова им е и нивото.

Голямо преувеличаване и голямо писане за баскетболист и човек който го знаят явно само хора които гредат и се интересуват от американски баскетбол. В България ако не бяха хилядите новини и репортажи за него никой няма да го знае или да го е чул. Де да бяха така активни медиите и за всички загинали всеки ден от Ковид, катастрофи, бедност и мизерия, неадекватно лечение и т.н. нямаше да имаме равно. Но за този баскетболист има сигурно над 1000 статии само в интернет в България.

Като гледам коментиращите тук и се сещам колко прав е бил Айнщайн.

Кой е тоя?

Щото много се изписа по този повод ама НИКОЙ не написа имената на останалите ? А за тях , за техните близки , деца , родители дали е спрял света ?

Айде БЛМ белите са виновни,че са му продали хеликоптер

Голям праз, че краварите точат лиги по някакъв примат.

А вселената спря когат паламуд мичурин би торпедо борован с 23 на 4

Бил ли е напълно вакисниран?

Спомням си ясно този черен ден, сякаш беше вчера - преместих си го от единия крачол в другия.

И какво точно спря? За мен си беше един прекрасен почивен ден.

е чак пък спря заради едно негро

айде да не преувеличаваме магнитуда на новината - голяма звезда, ама в САЩ основно. Освен това не беше от доста време вече активен спортист, когато се случи тая трагедия. И освен това репутацията му е малко на кантар - имаше обвинения в изнасилване през 2003та година. Иначе за спортните му постижения - само хвалебствия за тях. Но не е баш за водеща новина това...

Е, чак пък всичко да е спряло...