Дербито на "Икурина", когато футболът спечели битката на цял народ

Има мигове в спорта, които имат силата на преобръщат хода на историята

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такива Проблеми и Предатели- отцепници се появяват най- МНОГО заради футболните фирми- отбори.. СОбственците на тия футболни фирми- отбори, НАСТРОЙВАТ зрителтие да се бият едни с други, за да ВЗЕМАТ пари от наградни фондове... ""ФЕН"" означава - Пияница и Наркоман, пълен олигофрен... Днес може да отидеш на КИНО да гледаш един филм с едни актьори, а утре- друг филм с други актьори.. Днес, мжое да отидеш на ТЕАТЪР да гледаш представление на едни актьори , а утре- да гледаш други актьори.. Днес,. може да отидеш на един ЦИРК, да представлението им.. А утре може да отидеш да гледаш друг цирк... Собствениците на тия футболни фирми , правят Зрителите на идиоти, за да им продават шалчета, шапки и тениски с надписи на фирмата им и да ПОЛЗВАТ част т зрителтие да СПЛАШВАТ други зрители и работници( футболисти ) на други футболни фирми..

Аз имах едно маце т страната на баските, или както те и викат еаскуара. Как се раздаваше в кревата, нямаше равна. Айде агур агур от мене.

Испания си е Испания. Това е все едно утре от Варна или Бургас да решат че са отделна държава.

Бил съм в Сан Себастиан и френската Баска област. Любимо място с прекрасен език и хора. Подкрепям политиката на Атлетик да играят само с баски играчи и са ми един от 5-те най-любими отбори в Европа. Баския и Каталунския народ са с много сходна на българите съдба в турската империя.

“Определената”за терористична организация ЕТА?????????С над 800 доказани убийства,огромната част от които след смъртта на Франко и над 300 непризнати от тях?ОПРЕДЕЛЕНАТА????

Много интересна статия!