Коментари - Дерменджиев за поста си: Колко треньори сменихме? Нивото е същото | Корнер.dir.bg
назад

Дерменджиев за поста си: Колко треньори сменихме? Нивото е същото

Националният селекционер беше в "кисело" настроение след четвъртата поредна загуба

Обратно в новината
| Редактор : Николай Петров

Коментари - Дерменджиев за поста си: Колко треньори сменихме? Нивото е същото | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 33

Чичо Гошо, мълчанието е злато, особено, когато дъхът е лош. Замириса лошо от толкова загуби. И не става по-добра играта от мач на мач. И пак същите протежета, а това демотивира останалите. Лошо, чичо Гошо, лошо!

Хитро изказване за да запази поста, все си мисля че ще се намери бг тренъор, които да бие някой измежду Унгария, Уелс и Финландия, да не говорим, че ще се намери и някои да бие всичките тези супер сили......

Тоя Дерменджиев е тотално изкуфял и корумпиран. Целия стадион макар и 500 човека се подиграваше на Михайлов ръкопляскайки, като хващаше топката кюфтето. А с венци каква уговорка има да пуска Карабельов който за 3 мача едно отиграване няма не е ясно. За трепане е не за гонене тоя.

Означава ли, че треньорите на националния до сега не са имали топки да вкарат ред и дисциплина и отделно от това да надъхат и подготвят тактически момчетата? А момчетата, че го раздават като на фиеста и мислят, само как ще запишат някоя минута, без значение от резултата е тема без дискусия

Да се разкарат всички участници в 10те поредни загуби, да им се забрани на територията на България да играят проф футбол. Националния отбор да се разтури и да се обяви, че в България вече няма такъв спорт.

Бае Георги, стягай багажа, беше до тук.

АМи просто е, г-н Дерменджиев! Сменете играчите! Куц кон не печели кушия!

според мен класата на играчите на Уелс, които играят в силната Висша лига, бе използвана умело от Гигс да ни надхитрят. Иначе не мога да кажа, че с игра са кой знае колко по-добре от нас! Проблемът в нашия отбор игрово както винаги е в защита, но нека отбележим, че самочувствието ни е още по-голям враг. Феновете не допринасяме за това с безкрайното плюене - на плюнковците под мен ще кажа: плюенето по българските символи е плюене по вас самите, защото и вие сте част от България!

Ми стой си щом няма резултати и при другите е било все същото! Ей тоя е ебати наглото същество! Не можеш да надъхаш поне за една победа отбора и си почнал да ми развиваш теории за другите! Гледай себе си първо и след като с нищо не помагаш на отбора се махай!

трябва да има държава. За да има държава трябва да има народ. У нас антибългарската държава изгони голяма част от читавите българи.

Този е напълно неадекватен

Тотална щета е

То само футбола да бе. Образованието е на много ниско ниво. От вузовете излизат неподготвени хора, които правят неподготвени хора в порочен кръг.

Школите са платени и в мачовете играе детето, което си плаща. Треньорите то правят, защото вземат по 800 лева, а и често са некомпетентни. Отделно е простотията по детските мачове тип Боримиров. И ето, няма футболисти на ниво и в клубовете и в националния, не е до треньорът на първия отбор.

Пробвайте да смените системата. На управление на държавата. Например, пряка демокрация, като швейцарската. Един образователен изборен ценз. Едно право на гласуване срещу бележка за платени данъци. ................................................ ................................................

Сега ако кажеш една държава с образователен ценз и бележка за платени данъци при гласуване. Ама така да си говорим глупости сутрин

Гласуват с бележка за платени данъци.

някъде вече практика, за да се въведе нещо очевидно. Ти ако беше в робовладелството, щеше да кажеш, не ми говори глупости, покажи ми държава, където няма робство.

Не е същото нивото, при Хубчев побеждаваме наред в лигата на нациите.

тоз пък...

Щом не зависи от треньора, да играем без такъв ! За какво си ни - да даваш тъпи интервюта за 20 000 ?.. Ако беше мъж, на полувремето да си беше подал оставката, ама си селска мърша !!.. Всичките там ! ..

Е какво да каже като прибира по 20 хиляди лева на месец, за да излезе след поредната загуба и да каже: "Не ни надиграха, но загубихме..."

Абе след всеки мач все анализирате, все "напипвате" ритъма, и т.н и т.н. Има ДЮШ, има редица тимове преди представителния отбор, има национален отбор и т.н. Има талантливи деца но за да не се развият тия таланти причината е треньорите и собствениците на клубовете. Тоталното опростачване на нацията, растящата некомпетентност породена от слабата и неефективна образователна система и още и още водят до такива резултати. Дерменджиев е производна на целият тоя процес и няма да вдигне този отбор. Само с тичане не става

Чичо, никога не е било такова нивото ни. Никой от изброените не е помирисвал такъв батак.

Намерете заместника,който щрак и ще ги направи шампиони.

Който и да стане селекционер на тези бездарници няма да постигне нищо. Дали ще е той или друг е все тая. Лошото е, че това продължава дълги години и не се вижда светлина в тунела. Всичките тези "футболни деятели" в изказванията си търсят отговорен, което е доста смешно и е все едно че те не са в кюпа.

zizus

Докога ще се оправдават с мача с Унгария? Ще кажеш че това им е била първата загуба от години и виждаш ли потресени са.

Според Дерменджиев,от треньора нищо не зависи. Защо тогава той е треньор .

Другарю селяк, това беше последното ти интервю . Сбогом, безсрамнико!

Не съм голям футболен фен, но и треньора е прав. Истината е, че в момента нямаме играчи в силни европейски първенства. За отбори, като Уелс или Шотландия е лесно-около 80%-90% от играчите им играят в Англия. При Хубчев имахме определени успехи, но и той беше сменен. Трябва да се започне от ДЮШ, според мен имаме талантливи деца.

Абе и да и не! Къде играят играчите на Люксенбург например? Те даже и не играят, щото половината не са професионалисти, но биха Черна Гора като гости, което е немислимо за нас. Малта също биха като гост. Украинците къде играят та треснаха Испания? За Исландия даже няма да коментирам. Само виж изказване на треньор, след домакински мач без удар към вратата - "Търсим лидерите в тима, важно е да видим всички момчета и кой може да свърши работа...Продължавам да твърдя, че не трябва да имаме сериозни обвинения към играчите...." Ама къде ги търсиме тия лидери? Те си къркат в някоя чалготечка...

Не беше същото нивото. При Хубчев бихме наред в лигата на нациите. Сега защо не бием, като е същото нивото?

Бяхме в по-ниска група и по-слаби отбори.