Детето-чудо Марадона в Барса: Диви партита, запознанство с кокаина и кунг-фу пред краля

Преди повече от 40 години Диего отиде в Каталуня с репутацията на генийче, но всичко се обърка

Обратно в новината

Коментари - Детето-чудо Марадона в Барса: Диви партита, запознанство с кокаина и кунг-фу пред краля | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Марадона е див Аржентински селянин с божи талант, за разлика от него, подобен герой, а именно наш Стойчков стана човек с времето.

Нашият бил казал в Буркина Фасо да ритат повече топка, за да забравят за глада. Бил пратеник на ЮНЕСКО за н'ам к'во си. Журналистът Георги Милков го казал някъде. Що е футболист, все дрънка от мозък.

Стойчков не кипи от интелект, но не е друсалка, слушаше Йохан Кройф и се учеше, сега пак се учи, но прави каквото може, а това ми харесва. Не е курвар, държи си на семейството. Иначе от време на време го хващат в селски издънки, като упоменатата от вас, не е идеален, но кой е!? А иначе с Балъков почетоха Трифон на помена, бих казал, че всяка година дига леко ниво, очевидно не е лош човек. Марадона си остана див и неопитомен докрай. Стойчков е нива над него.

Всичко е позволено, когато безмозъчните тълпи трябва да бъдат държани в непрекъсната наркоза, за да видят, че на четири къщи има една тоалетна.

Когато Марадона вкара този свой гол на Англия 1986г. се почувствах сякаш Бог беше решил да поседне да погледа мача с нас човеците и да ни демонстрира колко велик творец е.Единствено така съм се чувствал тогава и когато Костадинов вкара на Франция.Тогава Бог пак слезе при нас да,но вече беше българин.