Димитър Бербатов: Не се отказах от България, а от хората в БФС

"Определени хора се надяват Конгрес да няма", каза кандидатът за президент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шуутка

Бербатов се отказа от България!!! Не ми пука за хората в БФС! Ясно е че са некадърници!!! НО БЕРБАТОВ ПРЕДАДЕ БЪЛГАРИЯ И НАРОДА!!!! От него се искаше да играе футбол за БЪЛГАРИЯ 5 пъти в годината!!!! ТОЙ ПРЕДПОЧЕТЕ ПАРИТЕ!!! Предатели български винаги ще има!!! И предателите винаги ще имат оправдания! А ЧЕ БФС НЕ СТРУВАТ ВСИЧКИ ЗНАЕМ!!! Не вярвам предател да оправи БФС!

С отказването на Бербатов нямам проблем, но това че не застана като мъж и да каже защо се отказва го прави поредния путьо.

Този галош да се кандидатира направо за президент на България на мястото на Мунча..какво е тук някакви си БФС?? Така и така, всичко е бербат в тази страна, поне с името си ще се върже!

Този хитрец иска да се намърда на клатикурското място на президент на БФС, а с какво допринесе досега бе аланколу, отказа да играеш за България, защото бе под достойнството ти на “англичанин”, да, ама не, не те огря да получиш клатикурска работа в МU и да станеш англичанин. Изкара милиони като манекен на резервната скамейка...цял живот лъжеш и мамиш...айде чиба.

А ти ...професора от блок 6Б етаж 3ти..ти кво направи..ти за кво се бориш..да отидеш на кръчма един път в седмицата и да изгърмиш 50 лева..да надупиш музиката в старото бем-ве да те чуят съседите..карикатура

Тоя лъже като Толупа на избори.

Му пише какво да казва.Като Толупа.

Бойко го няма и онзи пияница реши да си върне оставката . Един млад и богат човек иска да направи нещо - наш'те си искат местните тюфлеци. Мутри вън - ама протестърите ги няма никакви.

Не бре, не държат да са "местните", НО да са истински патриоти, а не измекяри и лигльовци!

Кажи защо бойкотираше Пламен Марков, когато искаше да въвежда изкуствени засади и нов стил на игра?

Първо той напусна Българския национален отбор в критичен момент - не изчака да завършат квалификациите. Второ като се отказал от БФС да е направил нещо, за да се подобри положението? Трето когато ЦСКА бе зле имаше хора като Мартин Петров, които дойдоха и играха във В група, Бербатов не дойде. Той отиде да играе къде ли не, дори в Индия бе готов да иде, но в България - не. Сега ще ми става шеф на БФС. Бербатов е представител на едно цяло поколение, което избяга навън, реализира се навън, плаща данъци в чужбина, но иска да се ползва с привилегиите в България.

Да ви имам привилегиите в Бълхария - де е Лом, де е Лондон.смешно е. Че и пари ви пращаме. Ей на, Митко се заблуди да си дойди и глей сички кви сте зейнали. Завистта убива късмета!

Не, човече! Капка завист няма! Има факти....и най-вече ОСТАВЕТЕ НИ ДА СЕ ОПРАВИМ САМИ! Знаем, акъли може да давате отстрани на килограми, но приемете, ЧЕ не ни трябват и си живейте хубави си живот.

Мартин е играл във В група бе мушмул?

Ти си от Люлин ...и кво...пак нищо

Ми то нап-ът стана фитнес - с чалгари и рязани под звука на казачок е така.

Берба, виж сега. Ние не сме амнезясали! Преди 10 години ДРУГО каза в поредица интервюта, едно от които пред Росен Петров. НО дори и да е така както казваш сега, че как така се отказа, баш като мина рекорда по голове в националния? И изведнъж всичко стана зле.... На всички ни е ясно що се отказа....ама сега ламтиш за пост и то ако найстина искаше да оправиш футбала ОК, ама май тайната ти идея е за постче в УЕФА и това да ти е трамлин....

Че с кво по-заслужил е михайлов? @Митко, майната им .карай си бентлито ,а драскачите да карат на лизинг.

Изборът не е само между Перука 1 и Перука 2, глупако!

Женчо....

Много ви е яд, че сички пички още искат Бербати да ги клати, а на вас барем на пост ви пуснат по стотинка, като никой друг ви не ще.

Не вярвам тоя зализан кестен да оправи родния футбол, но едно е сигурно - тези дърти, оядени, впянчени и корумпирани типове, трябва да се разкарат.

Действително Боцата с пора на главата и Данчо смрък смрък трябва да се разкарат. Барбуков, това което никога няма да разбереш е, че в нац. отбора се играе за БЪЛГАРИЯ, а не за тези в БФС. Пламен Марков още трепери от яд, как на полувремето си тръгна за Англия.

Можете да видите аргументите на Барби за отказа му от Националния в един разговор с Росен Петров преди 9-10 години. Там измекярчето не казва ни дума срещу ръководството на БФС, а обяснява как не може да играе при такива лоши условия, а именно - терени, топки, екипи, обувки, топла вода в съблекалните, дрън, дрън, дрън... Той, разбирате ли, бил свикнал там, в цивилизацията, всичко да му е наред, па тогава може и да помисли.

А кой отговаря за " терени, топки, екипи, обувки, топла вода в съблекалните, дрън, дрън, дрън." ? Много е сложно. Неможе всички да говорят простичко кат бате Бойко.

Пари, пари, пари... Ти да не мислиш, че в Португалия, Латинска Америка или Африка условията за тренировка на националите им са много по-добри отколкото у нас?! НИКОЙ спортист не отказва да играе за Националния, ако бъде повикан! Само измекяри и лекета като Барби, Дришо, Казийски са способни на това! Браво на такива като Валери Божинов напр. - определено не е гений на мисълта, но наистина обича родината си и е готов да играе дори без пари и без никакви капризи.

Е що чак сга го каза,бе женчо?!

Бербатов, Стиляне, Мартине... сритайте им задниците на тия само самозабравили се, индивиди!

3 l@jnara не ги навирай 1 лъже банка другия наркодилър

Сикаджийте го уредиха с жена.

Браво Митко.С теб сме.Знаем,че можеш

Оставката е оттеглена, на новия конгрес: БОБИТО НОВПРЕЗИДЕНТ. ВИЕ СИ ГОВОРЕТЕ. Интересите на мутрите така диктуват. Единствен начин за махане - КРАЙ НА ФИНАНСИРАНЕТО НА ФУДБОЛА ОТ ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ! Да останат само на парите на фифа и уефа. не се класират - нема пари. И ДА, АМАТЬОРСКИ СТАТУТ. ПРЕЗИДЕНТА НА БФС Е МАЛОВАЖЕН. Важното е, че им даваме едни пари от бюджатът, които фудболът в България гори и ни покрива със СРАМ, ПОЗОР, КРЪВ, МЪКА И СЪЛЗИ! ТОВА ТРЯБВА ДА СПРЕ. Не през БФС, през бюджетът!

То ако махнат парите и Бербатов няма да иска тоя пост.

Искренно се надявам да видя отново златното ни трио в действие - Бербо, Стилиян и Мартин. Този път трябва да бъдете по-силни и амбицирани, защото отези от БФС няма да си оставят просто така магарето в калта. Пожелавам успех и дано върнат поне малко славата на футбола в България.

Ама кое му беше златното на триото в национала.Едно подарено класиране на едно европейско(Колина) и там позор. Направиха добри кариери за себе ди на клубно ниво.Ама бая време са без доходи и точат зъби за кокалчето.Пък и единя и го пообраха бая.

Вярваме, ама трябваше да го кажеш тогава, а не сега !!!..

Аме, наистина не е предател. Дезертьор е!!! Но и за двете присъдата е само една. Иначе и хиляда пъти да го повтори, няма как да промени миналото. Миналото само се манипулира от силните на деня.

Дано Бербатов и екипът му успеят! Няма да им е лесно, но такова никога няма! Стискам им палци, за успех!

За себе си със сигурност ще успеят - ако се докопат до кокала!

Знаем Берба! Изхвърли ги тие прогнили типове от БФС!

Барби хората в България, а не в БФС смятат че си македонско лайно.

Явно си на службичка в БФС., а иначе не си и българин даже.

Не бе пич на гости съм.

Така де, личи си, че не си от хората в България.

Мачкай Берба!!!