Димитър Бербатов прати открито писмо до президента Румен Радев

Кандидатът за нов Първи във футбола има въпроси за полемиката с Борислав Михалов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво общо има президентът с БФС или пък търговския регистър, който е преценил, че няма смисъл да обжалва решението на съда? Очевидно е че, Борислав Михайлов остана дълго на поста. Да, редно е да има някаква мандатност, но за да е там този човек на този пост означава, че голяма част от футболните клубове са доволни от управлението или просто са купени и имат финансов интерес. Не твърдя, че е справедливо.

Тва Митетода не си е купило писар бре абсурд с неговия капацитет да извая толкова дълго писмо :-)

Абе Бербатов, забравил си какво е България, президентът е партиен агент. Щом е в интерес на партията върви, няма закон, няма нищо да го спре.

Перукан трябва с бюрото да го изнесат иначе няма напускане брат..той и данчо лешояда..

Малката перука го гласят са наследи трона..Ама Митака не ги виждал тия схеми..шаа има шоууу

Радев е пппка никога няма да се намеси особено в предизборен период.Берба е прав за мене трябва промяна.ще почакаме още

Ако, само ще "чакаме", мнООООООООГо ще чакаме. Може и да недочакаме. А, в един момент може и да няма какво да чакаме....

Митко пейката е готов за заместник на Боби, даже и перука си сложи ,и на нищоправеца се гъзи да го свърже с ДПС.

Има ли някой, който да не вижда, че настоящето футболно ръководство начело с Боби Михайлов от години наред по скоро затрива футбола у нас отколкото да го развива. Това са по скоро келепираджии, добре окопали се, приватизирали федерацията и футбола, които си пазят кокала. Резултатите от представянето на националния ни екип по футбол от години наред са отчайващи и говори сам по себе си! За какъв футбол можем да говорим когато се затри базата, унищожиха се и се застроиха футболните площадки по кварталите и градинките и децата просто вече няма къде да играят и практикуват футбол! Последната ни загуба от Франция е особено показателна за това колко далече сме от истинския футбол, който се играе в момента. В тая наша смотана федерация по футбол имат ли си на представа каква база има във Франция, какви пари се инвестират в спорта и че всеки кваттал и селище има поне по три стадиона и многбройни спортни площадки. С трици маймуни не се ловят!

Юда , ще оглавява съвета на Апостолите! Смяях!

Добре.. Разбираме че искаш да седнеш на мястото на Маймуни Михайлов.. Обаче, Както ще правиш като президент на БФС ??? Ще учиш ли българчета на футбол или ще ПРОДЪЛЖИШ като Маймуни Михайлов да пускаш разни маймуни и чужденци да КРАДАТ Работата и Парите на БЪлгарските футболисти ?? Искаш да взимаш ЗАПЛАТАТА на МИхайлов, или наситина да ПРОМЕНИШ нещата в футбола и да ИЗГОНИШ маймуните и чужденците, които са ПОВЕЧЕ пт българите в Лудогорец и ЦСКА ???

ЗАПЛАТАТА и господата Петрови,също.

Тъпо парче и ти ли се взе насериозно бе неук глупак,скрий се бе чучело

Тоя само на Путин не се е вайкал.

Димчо, а "ром" и "пури" прати ли?

Само един може да е новия шеф на БФС - това е картотекираният футболист и майстор на футбола Бойко Борисов! Специалист по всичко - футбол, медицина, архитектура, отглеждане и размножаване на циганите, формула 1 с джипка и тн.

да напишеш и че редовно оправя жена ти

Тоя пък смешко. С 0 опит на управленски пост. Ама му се ще шеф да става

За екстеншъните .

То пък Михайлов е с голям опит. Той, как влезна в бфс, с какъв опит? Резултатите на големия му "опит" всички го виждаме.

ga ce xBaHam 3a kocume...

Олигофрена и алкохолик Михайлов може да бъде сменен само от народа. Докато феновете са заспали овце, Боби ще си папка до гроб....

На УЕФА, на някаква друга футболна организация да беше писал ОК, ама на Радев?? Ми то и на който и старшинка да беше изпратил писмо, ефектът щеше да е същият, нулев!

Само с постоянство и визия ще станат нещата, това е само началото! Успех в тази кауза!

Президента отворени писма (пликове) не приема моето момче.

Смешко

Миткоооо........ти ако не можеш кючек да играеш и бутилка виски да опънеш за нула време.......няма а стане твоята !

Абе хубу писал си, ама какво точно искаш не стана ясно.

Имаш поздрав от проф. Иво Христов ;-)

Той е писал, но ти трябва и да четеш, човека иска да си обжалва решението от Агенцията по вписванията.

Номерът с "оставката" на Боби Михайлов е умопомрачително абсурден, разбира се! Същевременно, обаче, нещо ме озадачава в самотния (но екипен) напор към поста от страна на Бербатов, когото не помня като чак пък толкова системно напорист играч. Някой знае ли какво става зад Бербатов?

Го онзи от Враца М.Петров.Една"дама"го остави без пари.Хептен оголя.

Има нещо гнило в Дания!

armenskipop@bg

Пропуснал си Митко още една институция - Арменския поп.

ИМА И ПО-ЛОШО. БФС най-умното прасе! Вчера сключва договор за спонсорство с ефбет, днес-утре им запорират сметките по магнитски. Трагедия ти казвам!

Срещу мафията ,превзела цялата държава,си трябва помощ от вън....всичко е корумпирано на МАКС в територията......Успех Бербо!

Митко, Миткооооо! Зелен си още, душа! Изпраща се плик с пури и ром, на едно голо писмо в Партията не кълвем!

Също може и няколко кюлчета злато и/или пачки евро. За да не си личи какво са и колко са, опаковай ги в нощно шкафче.

Не стаа, никой до сега не е взимал подкопи в нощни скафчета....