17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти вървиш към пенсиониране, а тепърва ще подобряваш някои неща. Ако досега не си се научил - то за кога?

Сега се чудя кво ще пише дир, където пускаха по 10 статии на час за тоя малоумен софия опън и половината бяха за великия Гришо А гришо го биха като маче у дирек още в първото му стъпване на корта... Ама така е - когато беше най-силен НЕ МОЖЕШЕ да си направи програмата за София Вече може да си прави програмата гледам, ама тя и програмата му е 1 мач , макс 2 ;)

Е тоя герой ако беше играл срещу Мусети резултата щеше да е 1:6, 0:6...

Григор е най-добрият български тенисист за всички времена. За съжаление годинките си вървят и той също отива към пенсия.

Ваксините против Ковид не прощават на сърдечносъдовата система. А тя е един от определящите фактори за пърформънса в тениса. Гришо трябваше да се води по сърбина, който е много умен! Вместо това се поведе по Системата, която обаче за пореден път направи престъпление срещу човечеството. Сърдечносъдовеите заболявания са с 30% повече сред ваксинираните, отколкото са били обикновено, смъртността на Запад се е повишила с над 20%, но медиите мълчат, а раждаемостта е спаднала с над 20%, което укрепи подозренията за влиянието на ваксината върху яйчниците. Послендото се изяи в предклинична фаза и беше отрязано беззаконно от изследваните странични явления при следващите фази. Това са престъпления, които нямат аналог от Втората световна насам, като се равняват с Менеле, но в случая с прикрита жестокост и милион пъти по-негативен количествен ефект, т.е. Менгеле не е успял да убие и навреди на толкова много хора.

А стига бе... ама верно? Мерси, че ме светна защото медиите мълчат, ама и ти не си издаваш източниците на тези "статистики" Ама нищо аз ти вервам...

За да повярваш, отиди при психиатричната клиника на 4км - София, за да видиш наплива от ваксинирани с най-различни оплаквания,- от безобиден "световъртеж",- та до "стенокардия"......

да, защото неваксинираните идиоти плоскоземци сте супер здрави, камък да стиснете вода пуска затова от всички умрели от ковид 96% се НЕ-ВАКСЪРИ ходи си разпространявай опорките другаде тъпако

Уникален тъпанар

го разкарайте накрая тоя мърляч, да ходи там да чука полурускинчето, да му се гевези и да му яде паричките! Нещастен провинциалист, пардон - професионалист, че и некадърен! Ебаси примера за младите, няма що!!!! Що срам ни е донесъл само, бедна ни е фантазията.

Винаги му стискам палци и винаги му желая успех. Тука явно всички са в светвната ранглиста по първите места, че толкова акъли дават. @dir.bg може би е време да си наемете някой кадърен редактор, който да ви проверява списванията преди публикация. Срамота е на 5 изречения статия две грешки да има...едната груба

Грешката е една и се казва Григор.

Аз пък точно по тази причина се радвам, че имам билети за събота.

гъшьо, кво стана пак бе, моето момче?! Не ти ли писна да те бият кат тъпан и да те разпъват кат акордеон на циганска сватба?! Барем кажи, че си македонец,да не ни излагаш!

Налага ми се да си пожелая нещо - виждам падаща звезда. Не, глупостите на страна - мисля, че отдавна мина своя апогей - от тук насетне посоката е надолу. Просто няма за кога, не друго.

Пада и от жени даже, вики томова ще го бие тоя турист

Посерич

Гришко, що не ходиш да си лягяш вече? Па ако ще и пред родната публика... идваш ни в повече ...

Истината е че изтегли много тежък първи мач а нямаше достатъчно игрова практика. Искаше да спечели да зарадва хората, не е продал мача!

че мисълта ти, май неясна се оказа?

как па все на него кофти жребий? Григор е лимитиран играч,няма достатъчно акъл да си промени плана в движение, както правят повечето играчи. Той заспа, на това че има красив бекхенд. Блъска в мрежата и това е.Вече е е така пъргав и алетичен, както по времето, когато Рашийд го тренираше и беше като пружинка. Аз се пенсионирах от тениса заедно с Федерер

Какво ни занимавате с този, Гришко ли е, КешКо ли е. Как само бие топката в аут, дори и аз не мога така.

Много е просто...Гришо нищо не печели и само ще се мори да играе на този турнир... От друга страна вече му е платено за участието и една сензация в залаганията би донесла повече печалба от наградният фотд...

За кой ли път това момче показва, че няма душа. Никакъв спортен хъс. Поне да беше контузен, че да го съжалиш.

Ставаш Божинката в тениса,Григоре родолюбив!

Че той отдавна е ;)

Курвенски помияр! Удри Хитаче!

Аху, иху, а на турнир - тихо!

Не съм забелязала , че играеш пред мен. Жив и здрав !

Пак ли падна???? Е, значи нищо ново.... всичко си е нормално. По-ветоятно е Путин и Зеленски да станат първи приятели, отколкото наш Григор да спечели турнир.

Подобрил това, подобрил онова...Явно нищо не е подобрил, ама то няма и вече закога.

Язък за Григор, че е поредния пропилян български талант. Поне не е чалгопитек, ако не друго. Да си харчи парите с много кеф и здраве, аз нямам намерение да си хабя нервите повече, гледайки мачовете му :)

Гришо, искам си парите за билетите, които купих за неделя!