Динамо Киев с остра позиция за Фенербахче заради контроли в Русия

"Кървавите пари на "Газпром" ви заслепяват", написаха от украинския клуб

Обратно в новината

Коментари - Динамо Киев с остра позиция за Фенербахче заради контроли в Русия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доста лицемерно! Украйна не е спряла транзита на газ и нефт от Газпром и си прибира "кървавите парици от тероризъм", част от тях отиват и за Динамо Киев :)

Жалка работа! До къде се докараха нацитата - да хейтят другите отбори, защото не споделят техните виждания за живота. Ами , като сте толкова "яки" , бийте Фенербахче на някой турнир, и тогава се правете на велики. А сега сте си само едни жалки ревльовци! Скоро няма да имат спонсор -до края на годината Газпром спира транзита през покрайнината. И Нафтогаз,спира да съществува.

Бре, ти да видиш. Един от спонсорите на тия алтернатори е Нафтогаз. 60% от парите на Нафтогаз идват от транзита на газ и нефт от Русия. Дори и сега, в този момент.

За посраинските коври. Браво на “фенерите”!

Турците са Долна измет, така че нищо учудващо.

Нисшите на сапун!

Казах ли за минусите, курви?!

Писна ми да слушам за наглите украинци нашите продажници!

Украинците не искат да бъдат роби като тебе и това не означава, че са нагли, а означава, че са свободолюбиви, тъпако.

Украйна не е спряла транзита на газ и нефт от Газпром и си прибира "кървавите парици от тероризъм", част от тях отиват и за Динамо Киев :) Обаче ореваха ортълъка другите да направят точно това. Доооооста лицемерно. Нищо свободолюбиво не виждам, ти де го видя. Ако бяха толкоз свободолюбиви да бяха взривили 3848439 пъти газопреносната мрежа на тяхна територия, а не чуждата (и то на държави, които им помагат).

Дас райх армия азов ! Слава .

Кой ви дава право да определяте политиката и тренировъчния процес на даден отбор.Всички осрайнски о(б)тбори вън от УЕФА и ФИФА .вие не сте съдници на никой .отвратително нагли сте урки нещастни

Мръсни, нагли укронацисти, духайте супата.

Който не е националсоциалист трябва да бъде ритан в главата докато не спре да се движи! Нагледно ли трябва да го демонстрирам!

Няма да цъкате минуси подчовешка Долна сган! Националсоциализмът е най-великата човешка идеология и ми е писнало да чета шибани джендъри и болшевики, които я обиждат!

Укронацистите да духат супата!

Аз кървави пари не съм виждал

А пък аз се зачудих как пък не им попречи да ни приберат руските реактори за без пари?

Не е факт може да им ги дават и без пари.Ние нищо не знаем

Кaто става дума за тероризъм взривяването на Северен поток остави милиони цивилни европейци без отопление и постави под въпрос препитанието им. Един светец бе казал : '' Нека който е невинен да хвърли първия камък ....''по грешната Мария Магдалена... Малко сдържаност би била далеч по-уместна.

ако не се държат по този начин, на фронта