Коментари - Днес на Евро 2024: Нидерландия се надъхва с Гулит и Ван Бастен за английския прагматизъм | Корнер.dir.bg
назад

Днес на Евро 2024: Нидерландия се надъхва с Гулит и Ван Бастен за английския прагматизъм

"Лалетата" търсят първи финал от 1988 г., а "трите лъва" - втори поред на европейско първенство

Обратно в новината
| Редактор : Динко Гоцев

Коментари - Днес на Евро 2024: Нидерландия се надъхва с Гулит и Ван Бастен за английския прагматизъм | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 7

Какъв английски прагматизъм?!?!? Още се чудя как Англия мина между капките! От една страна бяха в по-лесният поток, от друга извадиха късмет срещу Словакия (за мое съжаление). Англичаните са поредните, които някак на късмет се провряха до тук (заедно с Франция и Холандия)

абе и тия холандци не са като ония холандци от 1988... Куман и ван Бастен са били едно сега е друго .... сегашните и те като Англия и Франция, наслагали все разни мургави холандци, явно смятат и те че това е по-добрия вариант - но се видя с Франция че не е така,,,

Англия да слаби, но като нищо могат да станат шампиони. Навремето Гърция с подобна скучна игра стана европейски. Беше пълна мъка да ги гледаш.

Напълно е възможно, имат много добри играчи и смотан треньор.Но веднъж Белингам ги спаси, после Сака, довечера може да е Фоудън/Палмър. С такава класа един проблясък е достатъчен. А и нидерландците не впечатляват, далече са от холандците през 1988, които прегазиха всички.

Време е ингилизките дървари да си ходят....

След Франция време и Африка 2, тоест Англия да напусне. Отбори, които един гол нямат кат хората нямат място на финал. Финал Недерландия - Испания, единствените отбори показващи футбол!

Ще бъдеш разочарован:)